فقط با این مودم ایطوریه؟یا اون یکی مودمت چی؟؟نگاه کنین تو ارورا اینترنت وصله ولی تو کا ال اف نه
فقط با این مودم ایطوریه؟یا اون یکی مودمت چی؟؟نگاه کنین تو ارورا اینترنت وصله ولی تو کا ال اف نه
خب این مودم ها تو بعضی جاها سرعت خوبی نداره/مدل اون یکی مودمت چیه؟؟با بعضیا اینتوریه با بعضیا اینتروی نیست
مخابراتهخب این مودم ها تو بعضی جاها سرعت خوبی نداره/مدل اون یکی مودمت چیه؟؟
با هاتسپات گوشی با سیمکارت همراه اول اوردمخابراته
داره دیگه/اگه نداشت مشکل نداشتی علی جان/اسم مودم خانگیت چیهولی با ایرانسل داره
این مدل خیلی بهتر از ایرانسل/البته مودم ایرانسل هم ی جایی بهتره که D-Link نمیتونهD-Link
نه علی جان /راستی این روش کارتو به دوستمون مهدی بگو با تشکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ی روشی پیدا کردم که هنوز در حال ازمایش /تکمیل شد پست میزارم حتماروش خاصی نبود
۰۹۳۹مدل ایرانسلت چیه مهدی جان؟
گوشی رو هات اسپات میکنم مودم ندارممهدی جان این 3 تا گذینه هم باید پاسد بشه//اون پورتارو بزار سر جای خودش که قبلا بود/3072/3071/جا به جا نزنی/این 3 تا یعنی UPNP/Data port/broadcast port/رو باید بری داخل تنضیمات مودمت که فقط توی اینترنت میتونی تنضیمش کنی//برای این کار command prompt رو در کامپیوتر اجرا کن/و اینو تایپ کنipconfig اینتر بزن مشخصات ای پی مودمت میاد/بعد ببین default gateway شماره دقیق چندهمصل تصویر زیر برای من احتمالا برای تو هم این باشه/بعد این شماره رو در اینترنت وارد کن صحیح تا وارد تنضیمات اصلی مودم بشی اگه تونستی وارد تنضیمات اصلی بشی ی عکس کامل از اونجا برام بفرست تا بگم چی کن/به چیزی هم دست نزن/مهدی جان هلو بیا بورو گولو که نیست/خView attachment 189390View attachment 189391
از علی دوست عزیز کمک بگیر مهدی جانگوشی رو هات اسپات میکنم مودم ندارم
مشکل من کلا اینه که سیستم لینک گزینش نامرئیهاز علی دوست عزیز کمک بگیر مهدی جان