launch ini رو از هاردت پاک کن با ایگزه منو /بعد از اول داش لانچتو برای تنظیم اماده کن به نت ورک ها هم دیگه دست نزن/فقط فری استایلتو تنظیم کن توی پس /که موقع روشن کردن اتوماتیک بره فری استایلداش سپهر چجوری داشلانچو به حالت اولیش برگردونم
launch ini رو از هاردت پاک کن با ایگزه منو /بعد از اول داش لانچتو برای تنظیم اماده کن به نت ورک ها هم دیگه دست نزن/فقط فری استایلتو تنظیم کن توی پس /که موقع روشن کردن اتوماتیک بره فری استایلداش سپهر چجوری داشلانچو به حالت اولیش برگردونم
کدوم قسمته این فایل داخل پوشه داش هستlaunch ini رو از هاردت پاک کن با ایگزه منو /بعد از اول داش لانچتو برای تنظیم اماده کن به نت ورک ها هم دیگه دست نزن/فقط فری استایلتو تنظیم کن توی پس /که موقع روشن کردن اتوماتیک بره فری استایل
بعد یه چیزی این آنلاین شدن تو بازی فک نکنم بلاک شیم چون اصلا به لایو وصل نمیشه به سیستم لینک وصل میشه که کلا قضیش جداستlaunch ini رو از هاردت پاک کن با ایگزه منو /بعد از اول داش لانچتو برای تنظیم اماده کن به نت ورک ها هم دیگه دست نزن/فقط فری استایلتو تنظیم کن توی پس /که موقع روشن کردن اتوماتیک بره فری استایل
ارهمن میگم شاید چون ایرانسل پینگش خیلی پایینه وصل نمیشه
فقط سرعت دانلودش زیاده
بله بلاک(یعنی خودت لایو رو بلاک میکنی تو داش لانچ) میشی ولی بن نمیشیبعد یه چیزی این آنلاین شدن تو بازی فک نکنم بلاک شیم چون اصلا به لایو وصل نمیشه به سیستم لینک وصل میشه که کلا قضیش جداست
به هر حال اون تنظیمات در داش لانچ برای امنیت هست یوقت حواست نشد یا کسی دیگه جلوگیری میکنه/بعد یه چیزی این آنلاین شدن تو بازی فک نکنم بلاک شیم چون اصلا به لایو وصل نمیشه به سیستم لینک وصل میشه که کلا قضیش جداست
اسکرین شاتداخل آرورا یه قسمت دیدم انگار میشه فیلم گرفت میشه یا منظور اسکرین شاته
ورژن ارورات چنده/فکر کنم 5 هستداخل آرورا یه قسمت دیدم انگار میشه فیلم گرفت میشه یا منظور اسکرین شاته
پس 7یه آپدیت داد زدم آخریشه
دوستمون یه فیلم دادن واسه انلاین شدنپس 7
دستش در د داش علی بده ببینم با روش من چه فرقی میکنهدوستمون یه فیلم دادن واسه انلاین شدن
تو اون فیلم تنظیمات خیلی فرق داشت با آرورای من
مثلا اون قسمت پورت واسه من توی moudle برنامه nova بود
دوستمون یه فیلم دادن واسه انلاین شدنپس 7
این همه به در دیوار زدم خودمو نگفتی?دستش در د داش علی بده ببینم با روش من چه فرقی میکنه
این فیلمو من دیدم کلی خندید مخصوصا از صحبت کردن طرفاین فیلم رو من تا قسمت داش لانچ رفتم
بعد داخل آرورا اون سایتی که گفتید ثبت نام کردم
یوزر پسورد با یه کدی بود تو سایت زدم داخل تنظیمات آرورا
من تو داش لانچ لایو رو مسدود کردم
بعد وارد بازی که میشی سیستم لینک میاد
فقط بازی هایی که داخل اون سایت دارن میزنن میاد فقط
روش من اینه ولی خطری نداره/فقط باید همه گذینه ها پاس بشندApikey رو میگم
اون پاس شدن با نت گوشی امکان ندارهروش من اینه ولی خطری نداره/فقط باید همه گذینه ها پاس بشند
تو نگفتی چطوری لینک شدی وقتی اونارو پاس نکردیییه چیز دیگه
نیازی نیست از داخل کنسول tilt update رو دان کنی
از داخل همون سایت میشه راحت گرفت ریخت داخل هارد