سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. من بلخره موفق نشدم آرورا نصب کنم. همه ی ورژن هایی که برام فرستادینو امتحان کردم. ولی هیچی نمیاد. فقط صفحه ی سیاه. که مجبورم دستگاه خاموش کنم

سلام. من بلخره موفق نشدم آرورا نصب کنم. همه ی ورژن هایی که برام فرستادینو امتحان کردم. ولی هیچی نمیاد. فقط صفحه ی سیاه. که مجبورم دستگاه خاموش کنم
مجید جان از روی فلش امتحان کردی؟؟؟

آره خدایی. اصلن خیلی عجیبه. هیچ جوره نشد. دیگه بیخیالش شدم
عکسی چیزی بگیر بفرست بهتر مشکلتو میفهمن

آره خدایی. اصلن خیلی عجیبه. هیچ جوره نشد. دیگه بیخیالش شدم
یه چیز دیگه حتما فایلی که داخل فلش می ریزی رو چک کن یبار بکن فلشو بزن ببین حجمش درسته یا صفره
منم همین مشکل تورو داشتم آخر فهمیدم فلش فرمت نشده با کنسول یا بد کپی شده

View attachment 189364الان اینجا موندم هر پورتی رو امتحان میکنم جواب نمیده
یعنی یه نفر نیست ج بده

View attachment 189364الان اینجا موندم هر پورتی رو امتحان میکنم جواب نمیده
مهدی جان این 3 تا گذینه هم باید پاسد بشه//اون پورتارو بزار سر جای خودش که قبلا بود/3072/3071/جا به جا نزنی/این 3 تا یعنی UPNP/Data port/broadcast port/رو باید بری داخل تنضیمات مودمت که فقط توی اینترنت میتونی تنضیمش کنی//برای این کار command prompt رو در کامپیوتر اجرا کن/و اینو تایپ کنipconfig اینتر بزن مشخصات ای پی مودمت میاد/بعد ببین default gateway شماره دقیق چندهمصل تصویر زیر برای من احتمالا برای تو هم این باشه/بعد این شماره رو در اینترنت وارد کن صحیح تا وارد تنضیمات اصلی مودم بشی اگه تونستی وارد تنضیمات اصلی بشی ی عکس کامل از اونجا برام بفرست تا بگم چی کن/به چیزی هم دست نزن/مهدی جان هلو بیا بورو گولو که نیست/خ 189390 189391

برای
مهدی جان این 3 تا گذینه هم باید پاسد بشه//اون پورتارو بزار سر جای خودش که قبلا بود/3072/3071/جا به جا نزنی/این 3 تا یعنی UPNP/Data port/broadcast port/رو باید بری داخل تنضیمات مودمت که فقط توی اینترنت میتونی تنضیمش کنی//برای این کار command prompt رو در کامپیوتر اجرا کن/و اینو تایپ کنipconfig اینتر بزن مشخصات ای پی مودمت میاد/بعد ببین default gateway شماره دقیق چندهمصل تصویر زیر برای من احتمالا برای تو هم این باشه/بعد این شماره رو در اینترنت وارد کن صحیح تا وارد تنضیمات اصلی مودم بشی اگه تونستی وارد تنضیمات اصلی بشی ی عکس کامل از اونجا برام بفرست تا بگم چی کن/به چیزی هم دست نزن/مهدی جان هلو بیا بورو گولو که نیست/خView attachment 189390View attachment 189391
برای منم اینجوریه ولی میتونم بازی کنم فک کنم به خاطر اینکه با بعضی از نت ها نمیتونم وصل شم

علی جان واسه من اینطوری کار میکنه /خب تو میتونی برای دوست عزیزمون مهدی روش کارتو بگی/یا علی
نه برای من هم احتمالا مشکل داره چون با بعضی از وای فای ها نمیره تو بازی مخصوصا با خط ایرانسل

من همینجوری میرم تو بازی سیستم لینک میاره و بازی میکنم

• Like
Reactions: Mahdi93999
علی جان واسه من اینطوری کار میکنه /خب تو میتونی برای دوست عزیزمون مهدی روش کارتو بگی/یا علی
درسته من میتونم بازی کنم اما با بعضی از نت ها نمیتونم اگه شما بلدی حلش کنی به منم بگو

مدل ایرانسلت چیه مهدی جان؟
مدل ایرانسلم مودم lh92

• Like
Reactions: Mahdi93999

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or