خب هارد و رم داخلی تو کلییر کش کن هر چند وقت ی بارحساسیت نیست تو مخیه خدایی اگه تو هم همین مشکل واست پیش بیاد میخوای کنسولو خرد کنی
ولی فک کنم از کش رم باشه یه مدت خاموش کلی نشه اینطوری میشه
مثل پیسی که رو حالت اسلیپ یه مدت باشه کند تر هست
خب هارد و رم داخلی تو کلییر کش کن هر چند وقت ی بارحساسیت نیست تو مخیه خدایی اگه تو هم همین مشکل واست پیش بیاد میخوای کنسولو خرد کنی
ولی فک کنم از کش رم باشه یه مدت خاموش کلی نشه اینطوری میشه
مثل پیسی که رو حالت اسلیپ یه مدت باشه کند تر هست
قسمت رم کدوم پوشه هستش پاک کنم تابلوعه از حافظه رام پر میشهخب هارد و رم داخلی تو کلییر کش کن هر چند وقت ی بار
پاک نکن کلییر کش کن/باید بری توی داشبرد اصلی اونجا که هاردت هست/دوتاش هم هست/با دکمه Y روی هر کدوم بزن کلییر سیستم کش کنقسمت رم کدوم پوشه هستش پاک کنم تابلوعه از حافظه رام پر میشه
مهدی جان سردرد واسه خودت درست میکنی/پاکش کنسلام
امروز من dlc gta رو گرفتم دقیقا تو مسیرش گزاشتم
ولی وقتی میخواد وارد لودینگ بشه
Fatal crash میگه میاد بیرون
برنامه xm360 رو گرفتم واسه انلاک dlcمهدی جان سردرد واسه خودت درست میکنی/پاکش کن
این برنامه برای بازی های ارکید ایکس باکس 360 که حجم کمی دارند کارایی دارند چون همشون انلاین هست .بعد از چند دقیقه بازی میگه انلاین باید بازی کنید و اینکه قفل میشند/با این برنامه میتونی قفلهاشونو باز کنی/بازیهای خوبی دارند/از اینجا دان کن موتال کمباتو دانلود کن فعلا بازی کن چند دقیقه دیگه قفل میشه که باید با این برنامه انلاک کنی خیلی راحت کار کردن با این برنامهList of delisted Xbox Live Arcade Games (XBLA) from the Xbox Live Marketplaceبرنامه xm360 رو گرفتم واسه انلاک dlc
adsl چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟View attachment 189308این قسمت چرا خالیه
توی فیلما بقیه هست
اینجا ثبت نام کردی؟؟؟حتما ثبت نام کن/بعد به ایمیلت سر بزن اکتیو کن/حتما از یوزر نیم و پسوردی استفاده کن که یادت نره/تا بعدش بگم چی کنXboxUnity interface | Access to title updates, covers and link roomsView attachment 189308این قسمت چرا خالیه
توی فیلما بقیه هست
یه پیام اومداینجا ثبت نام کردی؟؟؟حتما ثبت نام کن/بعد به ایمیلت سر بزن اکتیو کن/حتما از یوزر نیم و پسوردی استفاده کن که یادت نره/تا بعدش بگم چی کنXboxUnity interface | Access to title updates, covers and link rooms
خب روش کلیک کن اکتیو بشه دیگه
زدمبورو همون سایت یوزر نیم پاسوردتو وارد کن تا اسمت رو اون بالا ببینی مثل عکس منView attachment 189310