سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببینید دوست عزیز وقتی این فایلهای فشرده رو که حجمشون هم کم نیست رو از حالت فشرده خارج میکنید به شما ی فایل ایزو اماده برای رایت میده....ولی با تبدیل ایزو به گاد شما میتونید بازیرو به هارد یا فلش بریزید و بازی کنید.برای انتقال به هارد اول از فلشی که در کامپیوتر کارشو تموم کردید به هار بریزید یا همون از توی فلش که بازی توش هست بازی کنید دستگاه جی تگ شده اجراش میکنه
البته ی توصیه میکنم که قضاوتش با خودتونه.....خداییش بعد از عید امسال بسته اینترنت هم گرون شده هم سرعتش اومده پایین//////قیمتش هم که بسیار گرون شده////اینم بگم که همه بازیها برای دانلود در ایران وجود نداره....که باید از سایتهای خارجی دانلود کنید ....ی چیز در مورد دانلود از سایت خارجی خوبه اون اینه که بازیی که دانلود میکنید بدون مشکل.ولی یکم سرعت دانلود پایینه قبلا اینطور نبود.من خودم همه بازیامو از سایتهای خارجی دانلود میکنم/////حالا نتیجه اینکه بهتره بدون دردسر بدید بازیرو براتون بیرون بریزند.....//دیگه تصمیم با خودتونه موفق باشید

البته ی توصیه میکنم که قضاوتش با خودتونه.....خداییش بعد از عید امسال بسته اینترنت هم گرون شده هم سرعتش اومده پایین//////قیمتش هم که بسیار گرون شده////اینم بگم که همه بازیها برای دانلود در ایران وجود نداره....که باید از سایتهای خارجی دانلود کنید ....ی چیز در مورد دانلود از سایت خارجی خوبه اون اینه که بازیی که دانلود میکنید بدون مشکل.ولی یکم سرعت دانلود پایینه قبلا اینطور نبود.من خودم همه بازیامو از سایتهای خارجی دانلود میکنم/////حالا نتیجه اینکه بهتره بدون دردسر بدید بازیرو براتون بیرون بریزند.....//دیگه تصمیم با خودتونه موفق باشید

و خدا بسته شبانه ۱ ماهه نامحدود ساعتی . نامحدود حجمی . نامحدود سرعتی رایتل آفرید :D بار آخری که گرفتم ۱۳ هزار تومن بود
الان نمی‌دونم چند شده

و خدا بسته شبانه ۱ ماهه نامحدود ساعتی . نامحدود حجمی . نامحدود سرعتی رایتل آفرید :D بار آخری که گرفتم ۱۳ هزار تومن بود
الان نمی‌دونم چند شده
بله به گزینه خوبی اشاره کردید هم رایتل هم ایرانسل بسته نا محدود دارند ولی ایا این بسته ها مثل قبل سرعت دانلودشون خوبه یا کلافه کنندست و به فایل دانلود شده صدمه نمیزنند...........

الان نمی‌دونم چند شده
الان ی بسته نامحدود ارزون بر دانلود چی پیشنهاد میکنید؟
تفاوتی داره اینکه بیرون بریزن یا خودمون بزنیم؟
از لحاظ قیمتی

• Like
Reactions: che-jaleb

تفاوتی داره اینکه بیرون بریزن یا خودمون بزنیم؟
از لحاظ قیمتی
دوست عزیز من ساکن شهر همدانم اینجا برای هر بازی 4 هزار میگیرند....خوب نسبت به اینکه ی بازیرو دانلود بکنی ا ساعت هم وقت میبره برای تبدیل و منتقل کردنش برای هاردهم 1 ساعت درگیری داره...به این نتیجه میرسیم که بدیم بیرون بازی اماده بریزند توی هارد دستگاه....حالا من اشاره به دانلودش بکنم همه بازیها کمتر از 8 یا 7 گیگ نیست.شما حساب کنید ی بازی 8 گیگ چقدر میشه شما بزنید هر گیگ کمش 2000 تومان.....تازه بعضی بازیها هستند 12 گیگ 16مثلا جی تی ای وی...بازیهای دو دیسک

دوست عزیز من ساکن شهر همدانم اینجا برای هر بازی 4 هزار میگیرند....خوب نسبت به اینکه ی بازیرو دانلود بکنی ا ساعت هم وقت میبره برای تبدیل و منتقل کردنش برای هاردهم 1 ساعت درگیری داره...به این نتیجه میرسیم که بدیم بیرون بازی اماده بریزند توی هارد دستگاه....حالا من اشاره به دانلودش بکنم همه بازیها کمتر از 8 یا 7 گیگ نیست.شما حساب کنید ی بازی 8 گیگ چقدر میشه شما بزنید هر گیگ کمش 2000 تومان.....تازه بعضی بازیها هستند 12 گیگ 16مثلا جی تی ای وی...بازیهای دو دیسک
ممنون سپهر جان پلی استیشن 3 قابلیت پشتیبانی از دسته usb رو داره فرقی نداره که مال pc باشه دسته سیمدار 360 باشه یا ps2 که با تبدیل usb بهش وصل شده

میخواستم بدونم 360 این قابلیت رو داره؟
دسته pc رو بشناسه
اگه نداره میشه با نصب برنامه ای این کار رو کرد؟

• Like
ممنون سپهر جان پلی استیشن 3 قابلیت پشتیبانی از دسته usb رو داره فرقی نداره که مال pc باشه دسته سیمدار 360 باشه یا ps2 که با تبدیل usb بهش وصل شده

میخواستم بدونم 360 این قابلیت رو داره؟
دسته pc رو بشناسه
اگه نداره میشه با نصب برنامه ای این کار رو کرد؟
نه بیژن جان ایکس باکس همچین قابلیتی نداره یا نرم افزار...خودش دسته سیمدار مخصوص داره ///با ارزوی موفقیت دوست عزیز

الان چک کردم
قیمت ۲ هزار گرونتر شده اما ساعتش بهتر شده

evi0_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B5-%DB%B1%DB%B6%DB%B2%DB%B1%DB%B2%DB%B9.png

دوست عزیز اریا جان شما میتونید تاریخ دستگاتونو بروز کنید اگه درست شد که هیچ اگه نه من نمیدونم دقیقا چه اروری میده که بهتر کمک کنم..بازیتونو از اول نصب کنید.....سعی کنید دیگه به لایو هم وصل نشید که اینطور دچار مشکل نشید/// این که دیگه نگرانی نداره دوست عزیز با ارزوی موفقیت دوست عزیز
سلام اول این برام میاد ?? 160628

• Like
بعدش پروفایل
وقتی کلیک میکنم این میاد ??
View attachment 160629
وقتی کلیک میکنم این میاد ??
View attachment 160629
بعدش که پروفایلم رو انتخاب میکنم این میاد و وقتی no میزنم میره تصویر اول و وقتی هم yes رو میزنم باید اینترنت وصل کنم؛ نمیدونم چیکار کنم؟ 160630

بعدش پروفایل

بعدش که پروفایلم رو انتخاب میکنم این میاد و وقتی no میزنم میره تصویر اول و وقتی هم yes رو میزنم باید اینترنت وصل کنم؛ نمیدونم چیکار کنم؟ View attachment 160630
درسته گفتم که این پروفایل برای لایو باید هم این بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or