Ariarezvani1
کاربر سایت
ممنون درست کنم مشکلم حل میشه دیگهی پرو فایل دیکه درست کن.با اون پروفایل قبلی کاری نداشته باش
ممنون درست کنم مشکلم حل میشه دیگهی پرو فایل دیکه درست کن.با اون پروفایل قبلی کاری نداشته باش
اریا جان درست کردن ی پروفایل 5 ثانیست درست کن نتیجشو الان بگو منتظرمممنون درست کنم مشکلم حل میشه دیگه
کدوم بسته مد نظرتون هست؟الان چک کردم
قیمت ۲ هزار گرونتر شده اما ساعتش بهتر شده
سلام نمیشه هر چی رو پروفایل جدید کلیک میکنم نمیشهاریا جان درست کردن ی پروفایل 5 ثانیست درست کن نتیجشو الان بگو منتظرم
نشون بده ببینم عکسشو چرا باز نمیشهدرست کردم ولی بازم نمیشه
اریا جان دوست عزیز. پروفایل جدیدی که درست کردیرو انتخاب کن بورو تو بازی دیگه اینکه کاری ندارهدرست کردم ولی بازم نمیشه
چه بسته ای رو میگید همون 3 تا 9 صبح؟الان چک کردم
قیمت ۲ هزار گرونتر شده اما ساعتش بهتر شده
بیژن جان دوست عزیز به قول خودت ساعت 3 کی از خواب بیدار میشه.در ضمن شب بیداری برای هر کسی میتونه مشکل افرین باشه .از جمله به هم خوردن خواب....راستش من از ایرانسل خریداری میکنم....ولی تا به حال رایتلو تجربه نکردم ...من 28 گیگ 90 روزه میخرم تقریبا 60 هزار تومان.هر ساعت که بخوای استفاده کنی.باز از دوستمون بپرس که این پیشنهادو در مورد رایتل داده..موفق باشی دوست عزیزچه بسته ای رو میگید همون 3 تا 9 صبح؟
آخه تا 3 بیدار بودن سخته
چه بسته ای رو میگید همون 3 تا 9 صبح؟
آخه تا 3 بیدار بودن سخته
کاش ps4 هم هچین چیزی میداشت واقعا عالیهمن ۱۲ سال پیش برنامه مدیریت دانلود داشتم لینک دانلود میذاشتم توش
و ساعت میدادم خود pc سر ساعت شروع میکرد دانلود کردن
این کارا اون زمان بود
راستش بحث بسته های معمولی جداست ولی برای دانلود این بسته اصلا نمیصرفه و باید شبانه گرفتبیژن جان دوست عزیز به قول خودت ساعت 3 کی از خواب بیدار میشه.در ضمن شب بیداری برای هر کسی میتونه مشکل افرین باشه .از جمله به هم خوردن خواب....راستش من از ایرانسل خریداری میکنم....ولی تا به حال رایتلو تجربه نکردم ...من 28 گیگ 90 روزه میخرم تقریبا 60 هزار تومان.هر ساعت که بخوای استفاده کنی.باز از دوستمون بپرس که این پیشنهادو در مورد رایتل داده..موفق باشی دوست عزیز
برای مودم هست یا خط معمولی؟خب ایرانسل هم نامحدود داره با سرعت خوب.شبانه هم نیست هرزمان که دوست داری دانلود کن.شب و روز..با سرعت 8 مگابیت...........View attachment 160735