سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
ایکس باکس من بعضی بازی هارو اجرا نمیکنه
دقت کردم دیدم این بازی ها سطحشون موجدار هست
بنظرتون لنز ضعیف شده یا اشکال از جای دیگه ای هست؟

کاری به موجی که روی dvd نداره چون بیشترشون اینطورین ممکنه خوب رایت نشده باشه یا لنز ضعیف شده دیسک های دیگه هم امتحان کن

• Like
Reactions: ahmad1376
کاری به موجی که روی dvd نداره چون بیشترشون اینطورین ممکنه خوب رایت نشده باشه یا لنز ضعیف شده دیسک های دیگه هم امتحان کن
عجیبه ولی فقط دیسک هایی رو اجرا نمیکنه که موج دارن
بعلاوه همشون بازی هایی هستن که قبلا اجرا میشدن

آخرین ویرایش:
عجیبه ولی فقط دیسک هایی رو اجرا نمیکنه که موج دارن
بعلاوه همشون بازی هایی هستن که قبلا اجرا میشدن

خب مشکل دیسک های رایتی همینه دیگه چند بار استفاده می کنی دیگه قابل استقاده نیستن البته به کیفیت رایتم بستگی داره تازه اگه لنز ضعیف باشه ممکنه خود دیسکم خراب کنه منم چند تا بازیام همینطوری شده بود خیلی وقته جیتگ کردم راحت شدم

• Like
Reactions: ahmad1376
سلام .
من یه ایکس باکس ۳۶۰ دارم کپی خوره با دکمه ی ایجکت عین دکمه ی پاور روشن میشه می خوام xexmenuرو روش نصب کنم و به فلش از هوریزال می زنم و به ایکس باکس وصل می کنم ولی نه تو قسمت my gamesچیزی میاد
و توی قسمت حافظه تو تنظیمات demo رو نشون میده که حجم هم داره ونه می تونم اون رو باز کنم و نه می تونم دمو رو به حافظه ی ایکس باکس منتقل کنم دکمه ی انتقال رو که می زنم منتقل نمیشه و اخطار میده چیکار می تونم بکنم البته ایکس باکسم بدون هارده.

سلام .
من یه ایکس باکس ۳۶۰ دارم کپی خوره با دکمه ی ایجکت عین دکمه ی پاور روشن میشه می خوام xexmenuرو روش نصب کنم و به فلش از هوریزال می زنم و به ایکس باکس وصل می کنم ولی نه تو قسمت my gamesچیزی میاد
و توی قسمت حافظه تو تنظیمات demo رو نشون میده که حجم هم داره ونه می تونم اون رو باز کنم و نه می تونم دمو رو به حافظه ی ایکس باکس منتقل کنم دکمه ی انتقال رو که می زنم منتقل نمیشه و اخطار میده چیکار می تونم بکنم البته ایکس باکسم بدون هارده.
البته الان با چند فلش مختلف امتحان کردم demoرو نمی شه انتقال داد ولی my gamesمیاد ولی باز نمیشه و میگهcant open xexmenu 1.1
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟

Last edited by a moderator:
سلام من یه ایکس باکس ۳۶۰ اسلیم ۲۰۱۳ دارم من رفتم توی home brew ویکی از مواردش رو انتخاب کردم بعد یه دفعه صفحه تلویزیون سیاه شد و برای چند دقیقه این جوری موند و بعد ایکس باکس رو خاموش کردم بعدش دیگه روشن نشد ولی پاورش همین جوری نارنجیه و اون نور ابیه داخل ایکس باکس هنوز روشنه. ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟ لطفا یه بزرگواری کمک کنه

من خیلی نگرانم خواهشا یک نفر کمک کنه.

سلام دوستان، ببخشید میخواستم بدونم ایکس باکس 360 نیواسلیم(سری E) کپی خور شده ی نرم افزاری(مدل LT3) خوب هست برای داداش کوچیکم بخرم؟
بدون دیسک بازی اجرا میکنه؟؟ یا اینکه با فلش بازی دانلود کنم بعد نصب بشه؟ یا اینکه آنلاین بازی کرد؟
ممنون میشم فوری و دقیق پاسخ بدین چون میخوام تو همین چند روزه براش بخریم.

سلام دوستان
کنسول من xbox360 هست مدتی باهاش بازی نکردم الان که اومدم بازی کنم یک سری مشکل دارم
کنسول خاموش میشه روشن میشه باید ۷ ۸ ۱۰ بار بزنم تا dvd بیاد بیرون اما اگر توش باشه باز میشه!
بازی هام هیچ کدوم اجرا نمیشه تنها بازی که اجرا شد GTA V بود من اخرین اپدیت کرده بودم lt3 اگر اشتباه نکنم
ایا قابل تعمیر هست به نظرتون این مشکلات ؟ هزینه حدودی چقدر میشه ارزش تعمیر داره یا نه ؟
پیشاپیش سپاس بابت راهنمایی ./

سلام من يه ايكس باكس ٣٦٠ خريدم و بعد داشبورد و تمام چيزاشو از طريق ايكس باكس لايو اپديت كردم حالا وقتي يه بازي داخل اون ميزارم وقتي وارد بازي ميشم صفحه سياه ميشه و بعد از چند ثانيه مياد بيرون . ايا از اپديتيه كه كردم يا يه مشكله ديگه داره ؟؟ لطفا كمكم كنيد

سلام دوستان
من ایکس باکس 360 دست دوم خریدم، حدودا یک ماهی میشی
همه بازی ها راحت پخش میشن فقط بازی دنس سنترال2و3رو که جدیدا از اینترنت سفارش دادم رو پخش میکنم، فیلم اولش راحت پخش میشه حتب اراکتر و غیره هم راحت انتخاب میکنم اکا وقتی موقع شروع بازی میشه، یعنی وقتی که باید لود کنه، لود نمیشه و همینجور روی لودینگ میمونه و لودینگ بسیار طولانی میشه. کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام لطفا راهنمایی کنین . من یه ورژن از fifa 18 رو خریدم روش زده بود برنر مکس که بعد چک کردم با نرم افزار فهمیدم نیست . کریر رو که شروع میکنی ازت میخواد سیو بسازی استارتو که میرنم سیوو بسازه ارور failed to authorize disk میده بعد کنسول خاموشی روشن میشه یکی دوبارم همون اول نشد یه ذره کریر جلو رفتم میخواستم سیو کنم باز همین میشه . یبارم ارور disk is unreadable داد و یبارم قبل شروع بازی تو کریر اون ارورو قبلی رو داد . اون رو پس دادم شرکتیشو خریدم اون واقعا برنر مکسه ولی بازم همون مشکلو دارم سیو فیفا رو قبل استفاده از جدیده پاک کردم حتی رو فلشم امتحان کردم پروفایل جدیدم ساختن کشا رم پاک کردم بازم همون مشکل ! الان نمیدونم مشکل از سی دیه یا ایکس باکس . فیفا 17 امتحان کردم جواب میداد . یدفم دوتا بازیو امتحان کردم شروع به لود بازی میکرد صدا لود میرفت بعد برمیگشت تو ایکس باکس هوم که با یه خاموش روشن حل شد اون مشکل !
سیو های فیفا 18 هم هردفعه که خاموش روشن میشه کنسول corrupted میشن .
یه چیزی که خودم بهش مشکوکم اینه که با اون دیکس غیر برنر مکسه به لایو وصل شدم یازده مگ اپدیت دانلود کرد ولی فایل های فیفا رو چند بار بعد اون کلا پاک کردم . خلاصه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام لطفا راهنمایی کنین . من یه ورژن از fifa 18 رو خریدم روش زده بود برنر مکس که بعد چک کردم با نرم افزار فهمیدم نیست . کریر رو که شروع میکنی ازت میخواد سیو بسازی استارتو که میرنم سیوو بسازه ارور failed to authorize disk میده بعد کنسول خاموشی روشن میشه یکی دوبارم همون اول نشد یه ذره کریر جلو رفتم میخواستم سیو کنم باز همین میشه . یبارم ارور disk is unreadable داد و یبارم قبل شروع بازی تو کریر اون ارورو قبلی رو داد . اون رو پس دادم شرکتیشو خریدم اون واقعا برنر مکسه ولی بازم همون مشکلو دارم سیو فیفا رو قبل استفاده از جدیده پاک کردم حتی رو فلشم امتحان کردم پروفایل جدیدم ساختن کشا رم پاک کردم بازم همون مشکل ! الان نمیدونم مشکل از سی دیه یا ایکس باکس . فیفا 17 امتحان کردم جواب میداد . یدفم دوتا بازیو امتحان کردم شروع به لود بازی میکرد صدا لود میرفت بعد برمیگشت تو ایکس باکس هوم که با یه خاموش روشن حل شد اون مشکل !
سیو های فیفا 18 هم هردفعه که خاموش روشن میشه کنسول corrupted میشن .
یه چیزی که خودم بهش مشکوکم اینه که با اون دیکس غیر برنر مکسه به لایو وصل شدم یازده مگ اپدیت دانلود کرد ولی فایل های فیفا رو چند بار بعد اون کلا پاک کردم . خلاصه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
دقیقا مشکل منم همینه!
کسی جوابی نداره؟

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

سلام ب همه ..من ی ایکس باکس مدل e دارم ک دیروز بعد از 10دقیقه بازی صفحه استپ خورد و ایستاد هیچ کاری نمیشد کرد فقط تونستم cd رو دربیارم و دستگاهو خاموش و روشن کنم از جلوی دستگاه .بعد از روشن کردن دوباره دیدم دکمه خاموش و روشن کردن تمامش قرمز شده ..چراغ آداپتورم وقتی دستگاه روشن شد سبز میشه ..کابلهارو جدا کردم دوباره وصل کردم دیدم هیچ فایده ای نداره ..تصویر هم نمیاد فقط درب cd rom بازو بسته میشه ..با راهنمایی سایت کد خطارو پیدا کردم ک 0100 هست ..لطفا راهنماییم کنید ..تشکر

دقیقا مشکل منم همینه!
کسی جوابی نداره؟

Sent from my SM-J700F using Tapatalk
منم دقیقا این مشکل را دارم!!!!باید چه کار کنم؟؟؟؟؟اگر مشکل از شرکته باید یه کاریش بکنه خوب!!!!!در ضمن همون نیم ساعتی هم که بازی می کنم کنسول شدیدا داغ میکنه و فنش با بالاترین سرعت میچرخه!!من تا الان توی هیچ بازی دیگه ندیدم اینقدر صدای فن زیاد بشه جوریکه میام توی داشبورد یه 10 دقیقه میزارم صدای فن کم بشه بعد کنسولو خاموش می کنم!!!فکر کنم این بازی برای دستگاه خیلی سنگینه دیگه!!!

دوستان کنسول من از همون اوایل یه سری از دیسک ها رو نمیخوند!!و همش ارور unrecogniz disk میده!!که میگه باید تمیز بشه!!!ولی دیسک نو هست و نمیخونه!!خیلی مواقع هم وقتی ی خوام بازی عوض کنم باید چند بار کنسول و خاموش و روشن کنم یا درایوو باز و بسته کنم تا دیسکو بشناسه!!!!به نظر شما مشکل از دیسک هام هست یا لنز کنسول مشکل پیدا کرده؟؟؟؟؟؟تقریبا 6 سالی میشه خریدم slim 250 گیگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or