alifarshbaf45
کاربر سایت
سلامسلام یه سوال؟ اگر برای ایکس باکس کپی خور گلد بگیرم بن میشم؟
سلام.سلام
کنسولت چه کپی خوره نرم افزاری باشه چه سخت افزاری به اینترنت وصل نشی بهتره(خطر بن شدن زیاده)
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
سلام .توی تنظیمات کنسول یه سریال هست اون قسمت پایین . پشت دستگاه هم سریال هست وارد کن فرمت میشهدرود من 1 xbox arc دارم 1 هارد 120 گیگ گرفتم می خوام فرمتش کنم میگه سریال نامبر بده کسی میتونه بگه باید چیکار کنم؟ منظور از سریال نامبر یعنی کدوم سریال نامبر
سلام.یه کابل دیگه هم تست کن ببین بازم تصویر نمیاد .احتمالا زمانی که دستگاه رو باز کردید دستتون خورده به سیم های جیتگ .ولی کاش قبل از باز کردن با یه کابل hd دیگه تست میکردیسلام. امیدوارم جای مناسبی سئوالمو مطرح کرده باشم
یه xbox 360 slim جی تگ شده برای یکی از دوستان هست که موقع استفاده از HDMI، کیفیت تصویر خیلی پایین میاد و صدا هم نداره. اما موقع استفاده از AV ، مشکلی نیست. من کنسول رو باز کردم تا ببینم پایه های hdmi مشکلی داره یا نه. فقط اونو نگاه کردم و دیدم مشکلی نداره
الان که بعد از 2 روز می خوام روشنش کنم، دیگه اصلا تصویر نمی ده. ایکس باکس روشن میشه اما چراغ دسته ثابت نمیشه و ایکس باکس بوت نمی شه.
ممکنه سئوالم خیلی مبتدی باشه. لطفا اگه کسی می دونه مشکل چیه راهنماییم کنه. با تشکر
سلام
یکی از کاربران در همین فروم گفته بود که میشه ISO بازی دانلود شده رو تو هارد دستگاه ریخت و بازی رو اجرا کرد؟ در صورت درست بودن این موضوع دو تا سوال دارم:
- تمام بازی ها (بدون مشکل) با این روش اجرا میشن یا بعضی ها؟
- منظور از هارد, واقعا خود هارد دستگاه هست یا هارد اکسترنال؟
سلام من ايكس باكس ٣٦٠ دارم نميدونم چى شده فقط روشن ميكنم صفحه اول علامت ايكس باكس مياد ولي باز خاموش ميشه و دوباره اوم ايكس باكس مياد و باز دوباره خاموش ميشه و باز اين مرحله تكرار ميشه
مشكل از چيه؟
سلام دوستان ...
کنسول من وقتی سی دی میزارم وسط بازی ارور میده (this disc is unreadable)میگه یا ریستارت کن یا سی دی تمیز کن این کارارو میکنم ولی دوباره وسط بازی همون ارور و میده اصن نمیتونم درست حسابی بازی کنم :/کسی میدونه مشکل چیه؟
(بیشتر وقتا وقتی بازی سنگین میزارم تو کنسول مثل gta این چیزا )
درود من 1 xbox arc دارم 1 هارد 120 گیگ گرفتم می خوام فرمتش کنم میگه سریال نامبر بده کسی میتونه بگه باید چیکار کنم؟ منظور از سریال نامبر یعنی کدوم سریال نامبر
سلامدرود من 1 xbox arc دارم 1 هارد 120 گیگ گرفتم می خوام فرمتش کنم میگه سریال نامبر بده کسی میتونه بگه باید چیکار کنم؟ منظور از سریال نامبر یعنی کدوم سریال نامبر