rzy
کاربر سایت
ممنون از راهنماییتون با دو تا فلش امتحان کرده بودم ولی نشده بود . اما وقتی با این نرم افزاری که گفته بودین فلش ها رو فرمت کردم درست شدند و مشکل حل شد.
ممنون از راهنماییتون با دو تا فلش امتحان کرده بودم ولی نشده بود . اما وقتی با این نرم افزاری که گفته بودین فلش ها رو فرمت کردم درست شدند و مشکل حل شد.
سلام.
یه دستگاه 360 ایلیت دارم که حدود 3-2 سال کار نمی کرده و خاک می خورده. دیروز برای اولین بار بعد از مدت ها روشنش کردم و چند تا دیسک بازی توش گذاشتم، ولی هر دیسکی توش می گذارم بعد از چند ثانیه پیغام Reading انگار که دیسک خام باشه Open Tray می زنه. اول فکر کردم دیسک خرابه، ولی با دیسک های مختلف بازی حتی دیسک اریژینال نتیجه همین بود. بعد گفتم شاید درایو خرابه و لیزرش جواب نمیده، ولی دیدم دیسک های دیگه مثل موسیقی و MP3 رو بدون مشکل می خونه و پخش می کنه و فقط با دیسک های بازی مشکل داره!
به نظرتون ایراد دستگاه چیه و چطوری میشه مشکلش رو برطرف کرد؟
توضیح این که دستگاه قبل از این که بره توی کارتنش کاملا سالم کار می کرده و نسخه داشبوردش 2.0.15574.0 هستش و LT هم داشته که نسخه اش رو مطمئن نیستم.
سلام داداش نه کنسولم جیتک نیست معمولیهسلام دوست عزیز کنسول جیتگ مگه گرفتی .؟ دقیقا مشخصات کنسول بگو .اساتید کمک کنند.با وصل شدن به نت کپی خور نمیپره اخرین داشبورد هم خیلی وقته داریم استفاده میکنیم این برای کنسول های غیر جیتگ هست.اگه میدونی گیج میشی .یه پی وی بده من تا حد ممکن کمک کنم.
سلام دوستان عزیز
من تو این انجمن تازه عضو شدم چون شدیدا احتیاج ب کمک شما دوستان دارم
این انجمن رو از خیلی وقت پیش میشناسم هر مشکلی ک داشتم بدون اینکه عضو بشم با نظرای شما دوستان عزیز راه حل مشکلمو پیدا میکردم
حالا بدجور احتیاج ب کمک دارم خواهش میکنم کمکم کنین ممنون
من چند روز پیش ی ایکس باکس 360 گرفتم و دیشب یهو ب سرم زد گفتم از طریق هات اسپات گوشیم ب اینترنت وصلش کنم تا تم دانلود کنم
حالا ب ی مشکلی بر خوردم وقتی کانکت شدم ی پیغام اپدیت واسم اومد من yes رو زدن و شروع ب اپدیت کردن کرد دستگا ریستارت شد و وقتی اومد بالا دوباره ی پیغام اپدیت مجدد بم داد و باز من اونم yes رو زدم و شروع کرد ب اپدیت کردن
یهو ترسیدم گفتم نکنه نرم افزاره کپی خورش با این اپدیتا بپره تا نصفه ک رفته بود کنسل رو زدم و وقتی وارده منو دستگا شدم متاسفانه تمام اواتارام و تم های دستگا پریده بود یعنی دیگه نه تم میتونستم انتخاب کنم نه اواتار
ایا راهی هست ک بشه دستگارو مثل اولش کنم؟
به یکی از دوستام ک مغازه داره زنگ زدم میگه اگه به اینترنت ایکس باکس رو وصل کنی نرم افزاره هکش میپره ایا این درسته؟
چیکار کنم ک مثل اولش شه؟
ممنون
سلام به همگی
دستگاه منxbox 360 e (superslim) jtag 4g
امروز که خواستم روشن کنم.به شدت فنش شروع به کار کرد و بعد 30 دقیقه هنوز دستگاه لود نشده بود.
خاموش کردم.دوباره روشن کردم همینطور شد.
کابل برق رو در آوردم.دوباره وصل کردم
حالا دیگه دستگاه کلا روشن نمیشه.کنترلر هم روشن کردم،روشن نمیشه دستگاه..
آداپتور هم چراغش نارنجیه
کلا خود به خود خراب شد.
حالا مشکلش چیه؟؟؟؟
و هزینه تعمیرش چقدره؟
مرسی
یعنی برای جیتگه؟؟دستگاه شما اگر jtag باشه ایراد از ای سی جیتک هست.
حدود ۶۰ تومان
یعنی برای جیتگه؟؟
چون یجا دیگه گفتم,گفتن برای Southbridge هست
بعد یه چراغ قرمز هم داخل دستگاه روشن بود,که فک کنم برای برد جیتگه؟
بعد جایی برای تعمیر توی تهران پیشنهاد میکنید؟
سلام.سلام ب همه دوستان
دوستان ایکس باکس بنده 4گیگ هستش و نمیتونم بازی هایی ک احتیاج ب نصب داره رو بازی کنم چون حافظه م کافی نیست.
میخوام از یک فلش مموری برای اینکار استفاده کنم ، ولی نمیدونم فلش مموری چند گیگ بگیرم . ممنونم میشم بهم کمک کنید.
در مورد بازی gta بازی شما خراب هست و باید از یک منیع دیگری تهیه کنید.با سلام خدمت اساتید گرامی...ایکس باکس بنده از نوع new slim500gig میباش. مشکل اینجاست ک هیچ کدوم از بازی های {pes6....pes12...pes13 bornermax....pes14...pes15...pes16} وقتی میزارم رو دستگاه گزینه اینستالی نیست ک بازی رو بریزم رو هارد......یه مشکل دیگه هم هست ک تو بازیgtav وقتی کنار اسکله میپره تو دریا بازی ریستارت میشه....لطقا مرا راهنمایی کنید....ممنون