سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا سلام خسته نباشید❤

کنسول من فته
بعد من دسته بی سیم که متصل میکنم به کنسولم بازی گیر میکنه گاهی وقتا تو لودینگ گیر میکنه گاهی وارد بازی میشه یهویی گیر میکنه خلاصه نمیتونم استفاده کنم ازش اما دسته سیم داره خودشو که وصل میکنم هیچ مشکلی نداره و بازی اجرا میشه راحت اما دسته بی سیم نه
درضمن چند بار هم دسته رو عوض کردم اما فایده نداشته همون بوده

مشکل از کجاست؟ چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم واقعا کمکم کنید

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید .
ایکس باکس 360 دارم موقع بازی درحالی که هیچ دکمه ای رو فشار نمیدم کارکتر به عقب حرکت می‌کنه مشکل از دسته هست؟ باید چیکارش کنم؟
جدیدا هم موقعی که دارم بازی میکنم وقتی کلید برق خونه(کولر،لامپ و...) رو روشن خاموش میکنم صفحه سیاه میشه دوباره برمیگرده،ولی وقتی کنسول روشن نیست این اتفاق برای تلویزیون نمیوفته.مشکلش چیه؟؟؟ بره کنسول که اتفاقی نیوفتاده؟؟؟؟

سلام دوستان
حاجی دستگاه من 360 4g هست ، jtag یا کپی خور هست نمیدونم والا دقیقا ، حالا هر چی که باشه با آپدیت کردن کنسول نمیپره ؟ یعنی بعدش میتونم دوباره از فلش یا هارد یا از بازیهای کپی استفاده کنم
آپدیت بکنم مشکلی پیش نمیاد ؟
خیلی وقت هم آپ نکردم ، ولی مشکلی تو اجرای بازیها و غیره نداره

دوستان مدتیه این DVD drive دستگاه من چند ثانیه بعد از باز شدن خود به خود بسته میشه! (:eek:) چندین بار هم دستم مونده لای درش.

چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟ بفروشم Xbox One بخرم؟!
15 اکتبر 2015 من این پست رو زده بودم.

در طول این مدت این مشکل بتدریج بیشتر شد و الان علاوه بر این بالایی با مشکل "Open tray" هم دست و پنجه نرم میکنم.

بدین صورت که وقتی دیسک رو میذاری، بعدِ Reading اتفاقی نمیفته و انگار اصلا دیسک تو دستگاه نیست.

میتونید تو یوتیوب "xbox 360 open tray fix" رو سرچ کنید و راه حل های این مشکل رو ببینید.

موثرترین‌شون اینه که کنسول رو به حالت افقی بذارید، حین اینکه دیسک داره وارد دستگاه میشه، با دستِ مشت شده ضربات نسبتا محکمی به اون قسمت بالای DVD drive بزنید. (جدی)

و voila... بدین صورت لنز دستگاه از حالت پارک خارج شده و در مکان درست خودش قرار میگیره. :-bd

زیبا نیست؟! ;;)

سلام وقتتون بخیر من به یک مشکل خوردم اگر زود جوابم بدید ممنون میشم .من فلش به xbox360 که نصب میکنم و بازی روش ذخیره میکنم همونجا ذخیره میکنه و وقتی که دستگاه خاموش میکنم و مجدد روشن میکنم بازی غیب میشه عیبش چیه و باید چیا کنم

deadzone آنالوگ رو روی pc تنظیم کنم روی ۳۶۰ تاثیری داره؟ آنالوگ چپ من توی اکثر بازیها دریفت به چپ نداره ولی روی بعضی بازیها داره. روی ۳۶۰ هم که نمیشه تنظیم کرد. خود بازیها هم چنین گزینه ای ندارن.

سلام به دوستان و مدیر سایت من یک ایکس باکی ۳۶۰ new slim خریدم کابل ۳ فیش نداشت رفتم یه دونه گرفتم بازی ها مثل فوتبال با کابل hdmi اجرا می شد اما با کابل ۳ فیش پیغام می ده که باید از pal50 را تغییر بدید به pal60 چون تلویزیون من فلترون هست توی تنظیمات رفتم چیزی ندیدم لطفاً راهنمایی بکنید مرسی

سلام به همه
خسته نباشید
دوستان من دستگاهم xbox 360 اسلیم هستش
دادم بیرون جیتگش کردن
ورژنه داشبوردم 2.0.17511.0هستش
چند وقته میخوام برایه ی سری بازیا مثله bo2 یا gta v ترینر اجرا کنم اروره FatelCrash میده و از بازی خارج میشه
کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟
ممنون

سلام دوستان
من بازی های 2دیسکه مثل bioshock یا مجموعه call of duty رودانلود کردم
با برنامه iso2god هم به فرمت قابل نصب تبدیلشون کردم
اما چون 2 دیسکه هستن نمیدونم چطوری باید از طریق هارد انتقال بدم دیسک دوم رو
دیسک اول رو کپی میکنم تو هارد اما برای اجرا نیازبه دیسک دومه
لطفا راهنمایی کنید
این توضیح رو بدم که دیسک فیزیکی در کار.از هارد به کنسول جی تگ
ممنونم

سلام دوستان
ایکس باکس360رو با کابل 3فیش فابریکیش میزنم به ال سی دیم تصویر میاد اما با کابل HDMI که میزنم تصویر نمیاد!
جالبه بدونید کنسولم روی ال سی دی های دیگه که سامسونگن با HDMI راحت بالامیاد!

تلویزیونم دوو است روش ps4،دیجیتال،ضبط با hdmi میزنم تصویر میده ومشکلی نیست اما ایکس باکسمو جواب نمیده

وقتی با hdmi وصله به tv و روشنش میکنم هیچ عکس العملی نداره اما به محضی که سه فیش وصل میشه آرم ایکس باکس بالا میاد!

کنسولم ازین سفیداس بنظرم elite
ممنون میشم راه حلو بگید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
ایکس باکس360رو با کابل 3فیش فابریکیش میزنم به ال سی دیم تصویر میاد اما با کابل HDMI که میزنم تصویر نمیاد!
جالبه بدونید کنسولم روی ال سی دی های دیگه که سامسونگن با HDMI راحت بالامیاد!

تلویزیونم دوو است روش ps4،دیجیتال،ضبط با hdmi میزنم تصویر میده ومشکلی نیست اما ایکس باکسمو جواب نمیده

وقتی با hdmi وصله به tv و روشنش میکنم هیچ عکس العملی نداره اما به محضی که سه فیش وصل میشه آرم ایکس باکس بالا میاد!

کنسولم ازین سفیداس بنظرم elite
ممنون میشم راه حلو بگید
سلام شما میتونید از کابل RGBهمون شکل کابل خودته. فقط ی کلید داره میزنی روی اچ دی .رنگهای رابطهارو دقیق میزنی پشت تلوزیون دوتاش برای صداست سفید و قرمز.برای ایکس باکس فت و اسلیمهای سری اول هم مشه.نه برای سوپر اسلیم سری اخر

سلام به همه ی دوستان
کنسول من 360 4 گیگابایت هست، بعضی بازی ها رو به راحتی اجرا میکنه،( مثل ریمن و mw3) اما pes 2018 که اتفاقا برنر مکس هم هست دیسکش رو به کندی لود میکنه، و بعد از انجام 1 بازی
به کلی تو لود میمونه. مشکل از لنز دستگاهه یا هاردش ؟

نمیدونم این گروه رو هنوز کسی میبینه یا نه؟ یا بخت و یا اقبال

دو تا از بازیهایی که روی هارد ریختم و با NXE2GOD هم مثلا پچ کردمشون، ولی این دو تا بازی اجرا نمیشن. بقیه بازیهای که حدود 20 تا دیگه هست کار میکنن بجز این دو تا. البته یه بار تونستم بازی کنم. دفعه دوم ارور داد دیگه باز نشد. و حتی ایکس باکس ریست میشه.
وقتی NXE2GOD رو هم اجرا میکنم میگه دیگه فایلی برای پچ کردن وجود نداره.
جالبه که این بازی رو از روی هارد پاک کردم و هر فولدری که به اسم فولدر این بود و همون اعداد رو داشت از جای جای هارد گشتم و پاک کردم ولی دوباره که نصب کردم بازم اعلام کرد که فایلی برای پچ نیست. در ضمن دیتای فایل هم توی ایکس باکس بود. یعنی نتونسته بودم درست پاکش کنم که هیچ اثری ازش نمونه.
کسی میدونه چطور کامل کامل کامل باید یه بازی رو پاک کرد؟

با این بازیهای که اینجوری میشن و ارور میده باید چه کنم؟

در رابطه با بازیهای دو CD ، هر دو CD رو تبدیل کردم و ریختم روی هارد. هر دو CD یه شماره گرفته بودن (مثلا 4580336) و توی اون فولدر 0000000000000000 در یک محل روی هم قرار میگرفتن. ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم برای بعضی کارهای CD دوم رو میخواد که نمیدونم حالا باید چیکار کنم. چون CD رو که کپی و تبدیل کردم.

((((( با نصب کردن و اجرای فری استایل مشکل اول حل شد و با آموزشهای مربوط به نصب برنامه های دو سی دی و با اجرای همون فری استایل مشکل دوم هم حل شد. ))))

آخرین ویرایش:
سلام من یک سوال داشتم: سیدی من در کنسول گیر کرده و هرچه تلاش می کنم در نمی آید و دلیلش این بوده که من کنسول (xbox360)به صورت عمودی گذاشتم و بعد از اتمام بازی وقتی دکمه رو زدنم که به بیرون بیاید سیدی داخل کنسول ماند و رفت زیر درایو و الا هرچه تلاش می کنم در نمی آید و می ترسم به لنز صدمه خورده باشد نظر شما چیست چیکار باید کنم ؟به مغازه مراجع کنم یا کنسول رو باز کنم ؟
0)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or