ehsannikar
کاربر سایت
سلام دوستان.من یه xbox 360 قدیمی دارم از این سفیدا .تاریخ تولیدشم 2006.میخواستم آپدیتش کنم به فریمور 17349.آیا با آپدیت کپی خور بودنش میپره ؟.نوع کپی خور بودنشم نمیدونم اگه لازمه از کجا بفهمم
چرا باید بپره اخهدوستان من الان بازی که تو پک کینکت هست منظور(کینکت ادونچرز ) ارجینال هستش رو اجرا کنم کپی خوره دستگاهم میپره؟
چرا باید بپره اخه
واقعا این سواله؟
من بن شده بودم نپریده بود کپی خور الانم جیتگ دارم بازیای اصلیم دارم
Kinect sports 1,2 یک کم گیر میادنه بخاطر این گفتم ک بازیهام کپی بود میخواستم فردا بگیرم کینکت چند تا بازی خوب ممنون میشم معرفی کنی
Kinect sports 1,2 یک کم گیر میاد
Just dance
Starwars
Kinect joy ride بهترین کینکت در ریسسنگ
Rabbids Invasion
Kung Fu High Impact فوق العادس
بازیهای کینکت | KINECT - GamesBest.ir
این لینکو ببین هست
95 درصد بازیای کینک عالین
ببخشید یکم تند حرف زدم ایکسم روشن نمیشه اعصابم داغونه
سلام.دو عدد 360 آرکید سفید دارم که هر دوتاشون هم dvd رامشون مشکل داره و گیر میکنه.میخام به کل دی وی دی رامشون رو عوض کنم و بفروشمشون.یه جای مطمئن خوب و منصف واسه خرید dvd ram بهم معرفی کنید و اینکه اصلا میتونم همچین کاری بکنم یا نه.ممنون
دوستان ببخشید. من سال هاست دورم از 360 گفتم مشکله دوستو اینجا بگم.
دو سه هفته پیش یه 360E از همین بازیسنتر خرید. الان میگه ارور E68 داده براش. که ماله هارده مثینکه. هاردو در میاره دستگاه بالا میاد ولی با هارد نه.
مشکل از خوده هارده دیگه ؟ این گارانتیم داره. تعویض میکنن ؟ اگر نه قیمت هاردش چنده؟؟ 250 گیگ بوده گویا
ممنون، والا وقتی هاردو میزنه ارور میاد و بدون اون دستگاه بدون مشکل کار میکنه قاعدتا مشکل از هارده دیگه، وقتی دستگاه روشن نمیشه با هارد چیجوری فرمت کنه !؟ مگه اتصاله هارده جوری هست که بشه با پی سی فرمت کرد؟ چون خودم ندیدم هارد های این ایکس باکساروگارانتی هیچ کاری نمیکنه
مطمعنی مال هارده؟
این مشکل زیاد هست
اگه اطلاعات خاصی نداره یبار فرمت کنه
قیمتشم فک کنم 200 تقریبا
I Sent it From my Sony Xperia Z2 D6502 using TapaTalk