سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.
از دیروز تا الان. ایکس باکس ام هیچ بازی رو اجرا نمیکنه
دی وی دی اصلا داخل ایکس باکس نمیچرخه
میشه کمک کنید??

- - -ویرایش - - -

کسی نیست کمک کنه???

سلام دوستان.
از دیروز تا الان. ایکس باکس ام هیچ بازی رو اجرا نمیکنه
دی وی دی اصلا داخل ایکس باکس نمیچرخه
میشه کمک کنید??

- - -ویرایش - - -

کسی نیست کمک کنه???
یعنی شما دیسک رو میزارید داخل دستگاه اما نمی خونه؟ اصلا درایو عکس العمل نشون میده ؟ منظورم چرخش دیسک هست

ممنون، والا وقتی هاردو میزنه ارور میاد و بدون اون دستگاه بدون مشکل کار میکنه قاعدتا مشکل از هارده دیگه، وقتی دستگاه روشن نمیشه با هارد چیجوری فرمت کنه !؟ مگه اتصاله هارده جوری هست که بشه با پی سی فرمت کرد؟ چون خودم ندیدم هارد های این ایکس باکسارو
اره اگه اسلیمه کابلش sata هست
کابل Sata to usb بگیری راحت وصل میکنی به یو اس بی

I Sent it With my Sony Xperia Z2 D6502 using TapaTalk

درود برشما دوستان.از کجا میتونم بفهمم که ایکس باکسم بن شده؟امروز ریجن رو از استرالیا تغییر دادم به آمریکا واکانت گلد هم که 10 روز ازش مونده بود پرید وایکس باکس به صورت خودکار آپدیت کرد و15 دقیقه توی محیط لایو بازی کردم و بعد هر چقدر سعی کردم دیگه به لایو وصل نشد.به اینترنت وصل می شه ولی به لایو فیلد میشه.وپیغام میده که کنسول شما نمیتونه به لایو وصل بشه.ارور 8015190E رو میده تمام مراحلو انجام دادم ولی وصل نمیشه بازم.قابل ذکر ایکس باکس من اورجیناله وبازی های کپی خور رو اجرا نمیکنه.ممنون میشم اگر کمکم کنید با سپاس.

سلام من چند روز پیش داشتم GTA V تو ایکس باکس جی تگ بازی رو هاردم بود بازی می کردم یهو وسطش ارور داد (مرحله اولی که ترور و مایکل دنبال یارو میکنن تا از در خارج میشم) هر بار هم تکرار کردم همین آشو همین کاسه کسی فکردی داره؟ :(:(

سلام دوستان.من یک Xbox360 برا سال 2006 دارم درایو دستگاه هیتاچی 59 هستش و من lt3 براش پیدا نکردم و lt2 روش زدم.آیا راهی داره که بتونم بازیای lt3 را روش اجرا کنم ؟ چون فک کنم کلا lt3 برا درایو من نیومده که بزنم روش. یه جاییم شنیدم که این دستگاههای که هیتاچی هستن lt3 نیاز نداره و با همون lt2 میتونم بازی های هم lt2 lt3 رو اجرا کنم. ممنون میشم کسی که اطلاع داره راهنماییم کنه. سوال بعدیم هم اینه که آیا الان که lt2 رو دستگاهم نصبه من با flash usb داشبوردم رو آپدیت کنم کپی خور دیستگاهم میپره یا نه ؟

سلام دوستان.من یک Xbox360 برا سال 2006 دارم درایو دستگاه هیتاچی 59 هستش و من lt3 براش پیدا نکردم و lt2 روش زدم.آیا راهی داره که بتونم بازیای lt3 را روش اجرا کنم ؟ چون فک کنم کلا lt3 برا درایو من نیومده که بزنم روش. یه جاییم شنیدم که این دستگاههای که هیتاچی هستن lt3 نیاز نداره و با همون lt2 میتونم بازی های هم lt2 lt3 رو اجرا کنم. ممنون میشم کسی که اطلاع داره راهنماییم کنه. سوال بعدیم هم اینه که آیا الان که lt2 رو دستگاهم نصبه من با flash usb داشبوردم رو آپدیت کنم کپی خور دیستگاهم میپره یا نه ؟

عجب انجمن فعالیه اینجا.من 2 جا این سوالو کردم هیشکی جواب نداد بعد چندین روز.این کاره نیستید درشو ببندین حداقل وقت مردم تلف نشه

سلام دوستان. من یه x360 j tag دارم. امروز که میخواستم فیفا 16 بازی کنم یه پیغام اومد که نوشته بود برا بازی کردن این بازی باید دستگاه رو آپدیت کنی(آپدیت آفلاین) من هم همین کار رو کردم ولی بعد چند ثانیه این پیغام اومد can't install the update this disk is unreadable. ممکنه اشکال فقط از دیسک نباشه و برا دستگاه باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or