یعنی شما دیسک رو میزارید داخل دستگاه اما نمی خونه؟ اصلا درایو عکس العمل نشون میده ؟ منظورم چرخش دیسک هستسلام دوستان.
از دیروز تا الان. ایکس باکس ام هیچ بازی رو اجرا نمیکنه
دی وی دی اصلا داخل ایکس باکس نمیچرخه
میشه کمک کنید??
- - -ویرایش - - -
کسی نیست کمک کنه???
یعنی شما دیسک رو میزارید داخل دستگاه اما نمی خونه؟ اصلا درایو عکس العمل نشون میده ؟ منظورم چرخش دیسک هست
خب اگه عکس العمل نشون نمیده احتمال زیاد مشکل از درایور و موتورش هست۰باید توسط تعمیرکار یا خودتون باز بشه درایو و بررسی بشه۰نه اصلا عکس العمل نشون نمیده
خب اگه عکس العمل نشون نمیده احتمال زیاد مشکل از درایور و موتورش هست۰باید توسط تعمیرکار یا خودتون باز بشه درایو و بررسی بشه۰
والا من دقیق از قیمت ها خبر ندارم اما بنظرم قیمت خود لنز حدود ۶۰-۷۰ تومن مناسبه که به اضافه ی پول سرویسش همون حول ۱۰۰ تومن میچرخه۰مرسی از راهنماییتون.لنزش خراب شده بود. 100ت عوضش کردم
قیمت مناسبه دیگه?
اره اگه اسلیمه کابلش sata هستممنون، والا وقتی هاردو میزنه ارور میاد و بدون اون دستگاه بدون مشکل کار میکنه قاعدتا مشکل از هارده دیگه، وقتی دستگاه روشن نمیشه با هارد چیجوری فرمت کنه !؟ مگه اتصاله هارده جوری هست که بشه با پی سی فرمت کرد؟ چون خودم ندیدم هارد های این ایکس باکسارو
سلام دوستان.من یک Xbox360 برا سال 2006 دارم درایو دستگاه هیتاچی 59 هستش و من lt3 براش پیدا نکردم و lt2 روش زدم.آیا راهی داره که بتونم بازیای lt3 را روش اجرا کنم ؟ چون فک کنم کلا lt3 برا درایو من نیومده که بزنم روش. یه جاییم شنیدم که این دستگاههای که هیتاچی هستن lt3 نیاز نداره و با همون lt2 میتونم بازی های هم lt2 lt3 رو اجرا کنم. ممنون میشم کسی که اطلاع داره راهنماییم کنه. سوال بعدیم هم اینه که آیا الان که lt2 رو دستگاهم نصبه من با flash usb داشبوردم رو آپدیت کنم کپی خور دیستگاهم میپره یا نه ؟