منم امروز اومدم بعد یه مدت زیادی xbox360 رو وصل کردم ولی وقتی میخواستم به اینترنت وصل شم اصلا شبکه رو پیدا نمیکرد که وصل شم اخرین بار که امتحان کردم کار میکرد ولی الان پیدا نمیکنه کسی نمیدونه مشکل از کجاس ?
به احتمال خیلی زیاد مشکل از اینترنت هست. معمولا روز های تعطیل این اتفاق می افته ، به نظر من شما فردا صبح امتحان کن که کمترین محدودیت روی پورت ها وجود داره. شماره ارور را هم بگی بهتر میشه راهنمایی کرد.
دوست عزیز این مشکل که شما می گی به احتمال خیلی زیاد مربوط میشه به Network Board دستگاه ، به نظر من یک گردگیری کن بعد امتحان کن اگر هم تا حالا باز نکردی دستگاه را به یک تعمیرکار بدی برات انجام میده اما قبل از تمام این کار شما با یک کابل شبکه امتحان کن ببین اصل وصل میشه یا همچنان مشکل داره که اگر مشکل داشته باشه به احتمال خیلی زیاد مشکلی برای Network Board پیدا شده که قیمتش حدود 15$ تا 30$ است اما توی ایران نمی دونم چقدر می گیرن عوض کنند.شاید هم با گردگیری ساده مشکل حل بشه و گرد وخاک روی برد باعث این قضیه شده باشه.نه منظورم رو اشتباهی فهمیدین من کلا وقتی میرم رو network sitting اصلا هیچی پیدا نمیکنه وقتی هم که میزنم روی wifi میگه اداپتور wifi رو وصل کنید :/ xbox من فقط تو زیر تلویزیونی خاک خورده نه بردم جایی که بگم در اوردن نه چیز دیگه ای
ممکنه برای خاک باشه ? اینجا به طرز فجیعی خاک میاد
دستگاه رو باز کنم اون قسمت رو تمیز کنم ?
بعضی جاها خوندم که گفته بودن حتی اداپتور اکسترنال وصل نمیشه و کار نمیکنه اینم راسته? اگه درست نشه باید بدم تعمیر کنن?
دوستان یه سوال :
من میخام کنسولم رو بفروشم ، کنسولم پریمیوم با هارد 60 هست .
چه جوری میتونم کنسول رو ریست کنم که همه اطلاعاتش پاک بشه بعد بفروشم ؟ چون قبلا کینکت داشتم ، کینکت هم در طول بازی کردن از آدم عکس میگیره و همه الان توی کنسول هست .
کلا کنسول گزینه ایی مثل ریست فکتوری گوشی ها نداره ؟
البته نمیخام کپی خور بودنش هم از بین بره .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان xboxam توی آپدیت گیر کرده پیقام میده که نمی تونه بخونه اپدیتو چیکارش کنمممممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
درست نشد اینجوری
اکسباس جدیدا مموری کارت رو با فرمت کنسول فرمت نمیکنه و الان برنامه هایی مثه Xtaf Gui / Horizon هم مموری رو نمیشناسه به عنوان حافظه اکسباکس جتی سیو های بازی هم روی مموری میریزم باز این برنامه ها شناسایی نمیکنن!! راهی هست بشه حافظه مموری رو منوآل و دستی با فرمت اکسباکس فرمت کرد؟
چه اروری میده ؟
- - -ویرایش - - -
شما از چه حافظه ای استفاده می کنی که فرمت نمی کنه اگه از حافظه های زیر 8 استفاده می کنی کلن configure نمی کنه ولی اگه از 8 به بالا استفاده می کنی و نمی شه configure کرد باید مموری با فرمت fat32 با کامپیوتر فرمت کنی بعد بزنی به xbox configure کنی بدون configure کردن سیو داخل فلشو نمی خونه ولی اگه دستگاه جیتگ باشه کاری به این مسایل نداره که حالا من با جیتگش کاری ندارم سوالی بود در خدمتم
فرمت میکنه ولی با فرمت مخصوص اکسباکس دیگه نیست انگاری از آپدیت جدید اینطوری شده! وفتی فرمت کردم دیگه برنامه هایی که گفتم مموری رو به عنوان حافظه ی اکسباکسی نمیشناسه و سیوهای بازی رو که رو مموری میریزم با برنامه هایی مثه Xtaf Gui نشون نمیده!! حالا راهی هست به غیر از خود کنسول مموری رو با فرمت اکباکسی فرمت کرد ؟
3151-397f-b800-0f00-c000-0013
اینو میده با فلش اپدیت جدیدو زدم نگرفت
درایوه دوباره فلش کردم بازم نشد