hustler
کاربر سایت
کسی نیست واقعا کمکم کنه؟
فکر کنم ببری بیرون بدی درست کنن راحت تری
کسی نیست واقعا کمکم کنه؟
من به یک مشکل جالب و عجیب برخوردم
کسی تا حالا این مشکل را داشته و میدونی عیبش از کجاست ؟
- دسته را که روشن میکنم روی دسته چراغ شماره 1 و روی کنسول هم چراغ شماره یک روشن میشه ( تا اینجای کار طبیعیه و نشون میده کنترلر شماره 1 متصله )، ولی بعد از یک دقیقه چراغ سبز کنسول جاش عوض میشه و میره شماره 2 روشن میشه و بعد از دوباره چهار پنج دقیقه دوباره بر میگرده سر جاش، در حقیقت چراغ نشون دهنده اتصال دسته به کنسول هی بین شماره 1 و 2 حرکت میکنه و این در حالیه که دسته چراغ نشونگرش ثابته و کاملا هم درست کار میکنه
سطح زیرش صافه، یعنی کمی صافه ( دو تا قوطی نوار گذاشتم زیرش که هوا جریان داشته باشه )این مشکل بخاطر تراز نبودن وضعیت قرار گیری کنسول هست
برای حل ان کنسول رو در حالت افقی روی یک سطح صاف بزار به طوری که هیچ گونه شیبی مشاهده نشود
سلام بچه ها اقا من درايو دستگام نميدونم لنزش مشكل پيدا كرده يا جاي ديگش ولي مطمئنم كه از درايو هستش حالا به نظر شما درايو رو كلا عوض كنم يا لنزو فقط؟ .و اينكه من ميخوام لايو بازي كنم اگر درايو رو عوض كنم مشكلي برام پيش نمياره؟و اينكه چه درايوي بگيرم خوبه و قيمتش چقدره؟اينجا تو اراك ميگه lite on 60 هزار تومن .سوال اخر با چه بازيهايي بازي كنم تا بن نشم بازي از كدوم شركت باشه؟ مرسييييييييييييي
سلام دوستان
میگن باتری قلمی قابل شارز تو بازار هست...برای شارز کردن باتری های قلمی (برای رسته میخام)
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من میخام یک ایکس باکس کار کرده بخرم از کجا بفهمم سالمه وروش +LTنصب شده؟؟؟
بله اکثر الکتریکی هام دارندیکی نیست یه راهنمایی کوچیک کنه