سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دستگاه رو خاموش كنيد هارد كنسول رو بيرون بياريد دستگاه بايد قبل از روشن شدن به مودمadslوصلباشه ومودم هم به شبكه وصلباش دستگاه رو روشن كن وآپديت كن

سلام
من xbox360 جیتگ دارم و چند روزی هست که ورژن جدید برنامه Freestyle Dash 2.0-RC1 اومده ولی من نمیتونم راش بندازم و طبق فایل اموزشی درون اون هم عمل میکنم و محل ذخیره پچ هم انتخاب میکنم ولی برنامه بازیها رو اسکن نمیکنه و به لیست اضافه نمیکنه و میخوام ببینم کسی بطور عملی از این ورژن جدید استفاده کرده و چه جوری باید راش انداخت؟با تشکر

من به یک مشکل جالب و عجیب برخوردم

• دسته را که روشن میکنم روی دسته چراغ شماره 1 و روی کنسول هم چراغ شماره یک روشن میشه ( تا اینجای کار طبیعیه و نشون میده کنترلر شماره 1 متصله )، ولی بعد از یک دقیقه چراغ سبز کنسول جاش عوض میشه و میره شماره 2 روشن میشه و بعد از دوباره چهار پنج دقیقه دوباره بر میگرده سر جاش، در حقیقت چراغ نشون دهنده اتصال دسته به کنسول هی بین شماره 1 و 2 حرکت میکنه و این در حالیه که دسته چراغ نشونگرش ثابته و کاملا هم درست کار میکنه
کسی تا حالا این مشکل را داشته و میدونی عیبش از کجاست ؟

من به یک مشکل جالب و عجیب برخوردم

• دسته را که روشن میکنم روی دسته چراغ شماره 1 و روی کنسول هم چراغ شماره یک روشن میشه ( تا اینجای کار طبیعیه و نشون میده کنترلر شماره 1 متصله )، ولی بعد از یک دقیقه چراغ سبز کنسول جاش عوض میشه و میره شماره 2 روشن میشه و بعد از دوباره چهار پنج دقیقه دوباره بر میگرده سر جاش، در حقیقت چراغ نشون دهنده اتصال دسته به کنسول هی بین شماره 1 و 2 حرکت میکنه و این در حالیه که دسته چراغ نشونگرش ثابته و کاملا هم درست کار میکنه
کسی تا حالا این مشکل را داشته و میدونی عیبش از کجاست ؟

این مشکل بخاطر تراز نبودن وضعیت قرار گیری کنسول هست
برای حل ان کنسول رو در حالت افقی روی یک سطح صاف بزار به طوری که هیچ گونه شیبی مشاهده نشود:-bd

این مشکل بخاطر تراز نبودن وضعیت قرار گیری کنسول هست
برای حل ان کنسول رو در حالت افقی روی یک سطح صاف بزار به طوری که هیچ گونه شیبی مشاهده نشود:-bd
سطح زیرش صافه، یعنی کمی صافه ( دو تا قوطی نوار گذاشتم زیرش که هوا جریان داشته باشه )
برم خونه ببینم با این کار درست میشه؟

ممنون بابت جواب ;)

سلام بچه ها اقا من درايو دستگام نميدونم لنزش مشكل پيدا كرده يا جاي ديگش ولي مطمئنم كه از درايو هستش حالا به نظر شما درايو رو كلا عوض كنم يا لنزو فقط؟ .و اينكه من ميخوام لايو بازي كنم اگر درايو رو عوض كنم مشكلي برام پيش نمياره؟و اينكه چه درايوي بگيرم خوبه و قيمتش چقدره؟اينجا تو اراك ميگه lite on 60 هزار تومن .سوال اخر با چه بازيهايي بازي كنم تا بن نشم بازي از كدوم شركت باشه؟ مرسييييييييييييي

سلام بچه ها اقا من درايو دستگام نميدونم لنزش مشكل پيدا كرده يا جاي ديگش ولي مطمئنم كه از درايو هستش حالا به نظر شما درايو رو كلا عوض كنم يا لنزو فقط؟ .و اينكه من ميخوام لايو بازي كنم اگر درايو رو عوض كنم مشكلي برام پيش نمياره؟و اينكه چه درايوي بگيرم خوبه و قيمتش چقدره؟اينجا تو اراك ميگه lite on 60 هزار تومن .سوال اخر با چه بازيهايي بازي كنم تا بن نشم بازي از كدوم شركت باشه؟ مرسييييييييييييي

مشکل درایوت رو دقیقا بگو مطمئانن لنز ارزونتر پات در میاد تا کل درایو

سلام دوستان من میخام یک ایکس باکس کار کرده بخرم از کجا بفهمم سالمه وروش +LTنصب شده؟؟؟

اگر که تاریخ ساختش مال قبل از 2009 اصلا نخری بهتره چرا یه ارکید معمولی نمیگیری قیمتشم 230تا 240 هست؟
والا در مورد ال تی پلاس باید ببینی داشبوردش کینت باشه بعد هم اساسین برادری رو اجرا کنه

دوتا سوال:
1- ممنون میشم اگه یکی ببینه ولتاژ ورودی برای 360 اسلیم چنده.
2- بازی های اریجینال جدید هم ریجن هاشون مهمه واسه گذاشتن تو دستگاه یا اینکه آزاده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or