سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
اخرین باری که من دستگاه را دادم برای اپدیت 6 ماه پیش بود درایو کنسول بن کیو هست تاریخ ساخت دستگاه هم 8/11/2007
حالا مشکلی که پیش اومده اینکه هر دفعه بعد از روشن کردن کنسول باید 2 یا 3 بار دکمه اجکت را بزنم تا درایو باز شه:((دکمه اجکت کار میکنه درایو هم صدای باز شدن میده ولی بیرون نمیاد) بعد از یه بار باز شدن هم درست میشه ؟!؟!؟البته تا وقتی کنسول خاموش نشد.
لطفا راهنمایی کنید:(

یه هارد 120 دارم
امروز متوجه شدم که هاردم روی 39 تا 36 گیگ که میرسه دیگه بازی نمیشه روش نصب کرد
میزنه دیسک بازیت کثیفه و از این حرفا
مشکلم مطمئنم از دیسک نیست، دیسکایی که قبلا نصب کرده بودم رو نصب نمیکرد یا یکی از دیسکهایی که error میداد رو وقتی هاردو خالی کردم راحت نصب کرد
حالا کسی میدونه مشکل از چیه و چه جوری رفع میشه؟
ممنون میشم کمک کنید :x

یه هارد 120 دارم
امروز متوجه شدم که هاردم روی 39 تا 36 گیگ که میرسه دیگه بازی نمیشه روش نصب کرد
میزنه دیسک بازیت کثیفه و از این حرفا
مشکلم مطمئنم از دیسک نیست، دیسکایی که قبلا نصب کرده بودم رو نصب نمیکرد یا یکی از دیسکهایی که error میداد رو وقتی هاردو خالی کردم راحت نصب کرد
حالا کسی میدونه مشکل از چیه و چه جوری رفع میشه؟
ممنون میشم کمک کنید :x
کسی نمیدونه از چیه؟

سلام دوستان
یکی از بچه از رفته چین از نمایندگی ماکروسافت xbox elite خریده و جالبیش اینجاست که لنز دستگاه بیمه است اونم بیمه ایران!!!
حالا بگذریم مشکل اینجاست که دستگاه دسته رو شناسایی نمی کنه هرچی سرچ می کنه پیداش نمی کنه منم واقعا کف کردم که مشکل از کجاست! شما چیزی به ذهنتون می رسه؟
نکته : راستی اگه دسته برای دستگاهه دیگه ای باشه بازم شناسایی می کنه؟ آخه گفتم شاید وقتی اومده خونه ی ما اشتباهی دسته منو ورداشته باشه

سلام دوستان
یکی از بچه از رفته چین از نمایندگی ماکروسافت xbox elite خریده و جالبیش اینجاست که لنز دستگاه بیمه است اونم بیمه ایران!!!
حالا بگذریم مشکل اینجاست که دستگاه دسته رو شناسایی نمی کنه هرچی سرچ می کنه پیداش نمی کنه منم واقعا کف کردم که مشکل از کجاست! شما چیزی به ذهنتون می رسه؟
نکته : راستی اگه دسته برای دستگاهه دیگه ای باشه بازم شناسایی می کنه؟ آخه گفتم شاید وقتی اومده خونه ی ما اشتباهی دسته منو ورداشته باشه

نه فرقی نمیکنه شما هر دسته ای که داشته باشید اول دکمه کوچکی که تقریبا کنار LB هست رو فشار میدید بعد هم دکمه روی XBOX 360 و دسته شناسایی میشه..

سلاممن یه اسلیم از فروشگاه سونی خریدم داشبورد و اپدیتش کردم حالا هر بازی که میزارم نمیخونه فقط مینویسه play dvd حتی بازی اورجینال میشه بگید مشکل از چیست؟

اسلیم که هنوز آپدیت نمیشه. اگر کلید درایو رو نداشته باشی، الان یک DVD Player گرون داری.
حالا راه حل چیه.کلبد درابو چبه؟ +lt برای بازی های کپی که بخونه پس چرا دستگاه من بازی اورجینالم هم نمیخونه

آخرین ویرایش:
من کنیکت هم خریدم دسنگاه داشبورد قدبمی روش بود مبخواستم آپدیت 2010 را بریزم یاهاش کنیکت بازی کنم که......بعد آپدیت اینطوری شد

من از یک نفر شنیدم که اگر دیسک داخل دستگاه باشه و خاموش کنی این شکلی می شه!
2-3 مورد هم برای اسلیم دقیقاً به همین شکل دیدم.
کلاً به نظر من اسلیم رو یا باید اوریجینال بازی کنید یا صبر کنید تا فیرمور بیاد. دستگاهی که بورد درایو و ... اش با یه دستگاه قدیمی از یه سری دیگه عوض بشه انتظار دیگه ای نمی شه داشت.
به قول دوستمون می شه دی وی دی پلیر گرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or