bardia67m
کاربر سایت
چجوری می شه با فلش یا dvd توی xbox فیلم عکس و آهنگ ریخت؟ باید مثل ps3 توی فولدر خاصی بریزی؟
توی XBOX نمی شه ریخت! با فلش یا دیسک هر فولدری بریزید تو Library مربوطه شناسایی می کنه.
iPod رو هم می شناسه. (iPhone نه)
چجوری می شه با فلش یا dvd توی xbox فیلم عکس و آهنگ ریخت؟ باید مثل ps3 توی فولدر خاصی بریزی؟
اقای mmx.لطف میکنی شماره تلفنی از اون دستمون که یک کیتی برای در اووردن key گرفته بدی.ممنون میشم
دوستان من یه سوال دارم.من یه شارژر باطری دسته اکس باکس گرفتم هر وقت که دارم بازی میکنم دسته رو شارژ میکنه ولی اگه شارژ رو دربیارم دسته خاموش میشه وقتی که دستگاه هم خاموشه شارز نمیکنه میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟چراغ بالای شارژرهم روشن نمیشه.ممنون میشم اگه جواب بدید
دوستان کنسول من دیسک ها رو نمیخونه ( یا نمیخونه و یا وقتی میخوای بازی کنی میگه دیسک رو تمیز کنید)
به نظر دوستان باید چکار کنم؟
یک سوال داشتم
کلیدی که در درایو هست وقتی دست گاه روشن می شه با ید با کلیدی که در خود ستگاه برای درایو ثبت شده یکی باشه تا دستگاه به طور دروست کار کنه
خوب حالا راهی هست که بشه کلید درایو از خود دستگاه استخراج کرد ؟؟؟؟
دوستان و اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید :d
اگرم راهی نیست بریم یک دستگاه دیگه بخریم
سلام
ینی با جنگل فلشر دی وی دی کی رو به دست نیاوردی
دوست عزیز داستانش طولانی
ولی مهم این که من کلید درایو ندارم
اقا تو رو خدا کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دمی جون لنگه خواهش می خوام ایکس باکس رو به مانیتور لپ تاپم وصل کنم کابل VGA رو که می زنم صدای بیب بیب میاد تصویر نمی ده و قابل استفاده نیست !!!!!!! خواهش می کنم کمک کنید !!
سلام
دستگاه دوستم وقتی بازی رو تو درایو میذاره (لایت اون) حی اوپن تری میزنه و بعد از 30 دقیه یا 20 دقیقه دوباره بازی رو میزاره تو درایو کار میکنه
و به گفته خودش وقتی درایو گرم میشه بازی رو میخونه
مشکل چیه ؟؟؟
ممنون اساتید
ببین
دوحالت داره
یا با جنگل فلشر دی وی دی کی رو به دست اوردی و موقع انجام عملیات اصلی دیر کابل برقو از مادر برد دستگاه کشیدی
که در این صورت اگه دی وی دی کی رو قبلش ذخیره کرده باشی میشه از طریق داس مشکلو حل کرد که خوده منم همین کارو کردم
اگرم ذخیره نکردی که به فکر درایو جدید باش
به احتمال زیاد ذخیرش کردی؟