سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من یک هارد 2 ترا بایت 3.5 اینچ دارم که وقتی وصلش میکنم به ایکس باکس فایلهای توش رو نشون نمیده
مشکل از چی هست ممنون
یعنی به عنوان یک مموری اون را نمیشناسه ؟ ( برو توی قسمت ستینگ و بعد برو توی مموری، ببین هاردت را شناخته و Detect کرده یا نه )

نه من میخوام موزیک و فیلمهای توش رو اجرا کنم قبلا هم یه 500 داشتم مشکلی نداشت اما این 2 ترابایتی رو که وصل میکنی فقط 3 تا فولدر با اسم عجیب غریب نشون میده که توشون هیچی نیست

نه من میخوام موزیک و فیلمهای توش رو اجرا کنم قبلا هم یه 500 داشتم مشکلی نداشت اما این 2 ترابایتی رو که وصل میکنی فقط 3 تا فولدر با اسم عجیب غریب نشون میده که توشون هیچی نیست

تا اونجایی که اصلاعاتم قد میده اینه که شما هر هارد یا فلشی رو با هر ظرفیتی بذاری فقط 16 گیگ از اون قابل استفادس که قبل از استفاده (منظورم ریختن بازی و سیوش هست) یه پیغام برا فرمت میده که اونو به فرمته ایکس باکس تبدیل می کنه و ظرفیتشم فقط 16 گیگ قابل استفادس

برا فیلم هم شما برو تو video library و اونجا یه گزینه به نام potable device رو داره انتخاب کن و فایل فیلمتو انتخاب کن فیلمتو ببین

سلام .من هم با کنسول ام چند تا مشکل دارم:
1.موقعی که از کابل وی جی ای استفاده میکنم از یک خروجی صدای اون صدا میاد بیرون دلیلشو کسی میدونه؟
2.من موقعی که بازی میکنم بعضی وقت ها دسته ام یه دفعه خاموش میشه.دوباره روشن میکنم بعد از یه مدت خاموش میشه. مینویسه please recconect controllerدرصورتی که باتری هاش نو هستند.دلیلش چیه؟ این مشکل تو بازی فیفا 11 نیست اما توبازی هایی مثل کوانتوم و پرنس و چند تا بازی دیگه هست!!!!
3.موقعی که دارم بازی میکنم وقتی مهتابی رو روشن میکنند تو خونه تصویر صفحه میره(موقعی که مهتابی ریب میزنه) و بعد دوباره تصویر میاد؟

ممنون میشم اگه یک نفر جواب مارو بده.

1.موقعی که از کابل وی جی ای استفاده میکنم از یک خروجی صدای اون صدا میاد بیرون دلیلشو کسی میدونه؟
2.من موقعی که بازی میکنم بعضی وقت ها دسته ام یه دفعه خاموش میشه.دوباره روشن میکنم بعد از یه مدت خاموش میشه. مینویسه please recconect controllerدرصورتی که باتری هاش نو هستند.دلیلش چیه؟ این مشکل تو بازی فیفا 11 نیست اما توبازی هایی مثل کوانتوم و پرنس و چند تا بازی دیگه هست!!!!
3.موقعی که دارم بازی میکنم وقتی مهتابی رو روشن میکنند تو خونه تصویر صفحه میره(موقعی که مهتابی ریب میزنه) و بعد دوباره تصویر میاد؟

2.احتمالا دستت ضربه دیده,واسه یکی از دوستان هم این مشکل به وجود اومده بود بعدش یه تیکه کاغذ بین در باطری گذاشت و مشکلش رفغ شد
3.مشکلی نیست!ایراد از فشارات برقه ,موقعی که خودم هم یه وسیله برقی روشن میکنم این مشکل پیش میاد البته اکثر موافع اینجوری نیست و فقط زمانیه که چند تا وسیله ی برقی روشنه!

شما باطری‌هات احتمالا مورد داره اگه بتونی‌ باطری الکالاین اصل تهیه کنی‌ مشکلت حل می‌شه...اگه نشد دست ضربه خورده و رو حالت لرزش که میره ارتباط باطری با دست قطع می‌شه

شما حتما یه محافظه برق خوب تهیه کن وگرنه دستگات آسیب جدی میبینه

شما باطری‌هات احتمالا مورد داره اگه بتونی‌ باطری الکالاین اصل تهیه کنی‌ مشکلت حل می‌شه...اگه نشد دست ضربه خورده و رو حالت لرزش که میره ارتباط باطری با دست قطع می‌شه

شما حتما یه محافظه برق خوب تهیه کن وگرنه دستگات آسیب جدی میبینه
ممنون.درسته باتری ها وقتی ویبره روشن هستند کم میارند اخه اون موقع که اول بازی رو خریده بودم مشکلی نداشت.
فقط یه سوال این مشکل کابل وی جی ای من رو کسی نمیدونه؟

سلام
آقا شرمنده يه سوال داشتم اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟؟
ميخوام لنز درايو كنسولمو عوض كنم كسي ميتونه يه راه حلي پيشنهاد بده و فرومي هست تو سايت./؟؟؟ من كه نديدم؟؟

سلام دوستان

من داشتم کنسولمو آپدیت داشبورد می کردم مستقیم از اینترنت که وسطاش حوصلم سر رفت چون زیاد طول می کشید برای همین زدم کنسلش کردم بعد از اون آپدیت داشبورد از اینترنت گرفتم و با فلش ریختم

الان چند وقته وقتی کنسول رو چه با دسته چه با دکمه ی پاور خاموش می کنم صفحه می ره اون دکمه ی پاور هم خاموش میشه اما تا 30 ثانیه یه صدایی انگار که 360 م روشنه میاد بعد خاموش میشه.

مشکل از چیه؟

نا گفته نماند که تا قبل از آپدیت کنسولم جمع بوده و رو pc بازی می کردم و بلافاصله بعد از اینکه بعد از چند وقت روشن کردم آپدیت کردم و این مشکل پیش اومد

360م ایراد پیدا کرده؟؟

2 تا سوال دیگه

1- بهتره بازی رو از تو دستگاه در بیاریم و خاموش کنیم یا اینکه همون تو درایو باشه و خاموش کنیم؟

2- دستگاه رو با خود دکمه ی پاور کنسول خاموش کنم یا با دسته؟

سلام
من حافظه داخلی xbox360 رو فرمت کردم و اپدیت داشبورد ([جدیده kinect) پاک شد .اواتارش ازبین رفت. حالا هرچی دوباره kinect رو با usb flash به دستگاه میزنم اپدیت شه اپدیت نمیشه.
نسخه های قبلی (8955) رو هم امتحان کردم نشد.چه با نسخه اواتار چه بی اواتار
چه با هارد چه بی هارد
لطفا جواب بدید
با تشکر

1- بهتره بازی رو از تو دستگاه در بیاریم و خاموش کنیم یا اینکه همون تو درایو باشه و خاموش کنیم؟

2- دستگاه رو با خود دکمه ی پاور کنسول خاموش کنم یا با دسته؟

1.فکر نکنم مشکلی پیش بیاد تو درایو باشه و خاموش کنی من که همیشه تو درایو هست و خاموش میکنم
2.با دسته باید خاموش کنی (مثل کامپیوتر از خود کیس خاموش میکنی یا از گزینه start ? :d)

سلام دوستان

من داشتم کنسولمو آپدیت داشبورد می کردم مستقیم از اینترنت که وسطاش حوصلم سر رفت چون زیاد طول می کشید برای همین زدم کنسلش کردم بعد از اون آپدیت داشبورد از اینترنت گرفتم و با فلش ریختم

الان چند وقته وقتی کنسول رو چه با دسته چه با دکمه ی پاور خاموش می کنم صفحه می ره اون دکمه ی پاور هم خاموش میشه اما تا 30 ثانیه یه صدایی انگار که 360 م روشنه میاد بعد خاموش میشه.

مشکل از چیه؟

نا گفته نماند که تا قبل از آپدیت کنسولم جمع بوده و رو pc بازی می کردم و بلافاصله بعد از اینکه بعد از چند وقت روشن کردم آپدیت کردم و این مشکل پیش اومد

360م ایراد پیدا کرده؟؟

یکی نیست جوابه اینو بده؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or