سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من چند وقتی هست که وقتی Aرو میزنم که درایور کنسول بیاد بیرون مینویسه openingصدا هم میده ولی باز نمیشه دو سه بار که اینکارو میکنم باز میشه!!!چش شده؟؟؟(البته وقتی که بازی درون دستگاه هست و با xمیاد بیرون خیلی راحته!!توی بازی هم مشکلی نداره.)

..

من falcon دارم
دو بار یک چراغ e74 داده بود تعمیر کردم دفعه دوم دیگر نبردم یه 2 ماهی دست نخورده مونده بود امروز روشنش کردم 1 چراغ نداد 2 چراغ میداد فنهاشم به سرعت میچرخیدن این الان قابل تعمیره ؟
چرا دیگه e74 نمیده؟!

سلام.
دوستان مشکل من اینه ممکنه با آبدیت درست شه؟
من چند وقتی هست که وقتی Aرو میزنم که درایور کنسول بیاد بیرون مینویسه openingصدا هم میده ولی باز نمیشه دو سه بار که اینکارو میکنم باز میشه!!!چش شده؟؟؟(البته وقتی که بازی درون دستگاه هست و با xمیاد بیرون خیلی راحته!!توی بازی هم مشکلی نداره.)

سلام.

اگر اون وقتی که گیر میکنه با دست درش رو کمی فشار بدی، بعدش میاد بیرون؟

سلام خوب هستين xbox من لنزش كثيف شده و برخي dvd ها يي رو كه كمي خش دارند رو نمياره.يه بار بازش كردم تميزش كردم درست شد اما دردسر داره حوصله ندارم دوبازه بازش كنم گفتم ببينم بچه ها راه ديگه اي ندارن بدن.

اساتید کمک!!

اگر اون وقتی که گیر میکنه با دست درش رو کمی فشار بدی، بعدش میاد بیرون؟

نه عزیزدلم:x.وقتی A رو میزنم مینویسه OPENINGو صداشم میاد(DVDROMصدا میده!!!)ولی بیرون نمیاد وبعدم مینویسه CLOSINGوبعدشم READING بعد چون دیسک تو دستگاه نیست دوباره OPEN TRYمیاد!! وقتی که دوسه بار بعضی وقتا هم تا ده بار!!!هیOPENINGرو میزنم میاد بیرون بعدش که میزنم بره تو اگه هزار بارم OPENING کنم مثل بچه ی آدم میاد بیرون فقط موقعی که کنسولرو تازه روشن کردم اینطوریه!!!;)

وقتی A رو میزنم مینویسه OPENINGو صداشم میاد(DVDROMصدا میده!!!)ولی بیرون نمیاد

حالا اینجا با دست به درش یه فشار کوچک بده، ببین بیرون میاد؟

:d
مشکل اینجاس که آقا هومن میگه رو جسپر 12 ولت جواب نمیده !

من نگفتم جواب نمیده، من گفتم کار بیخودیه، چون تهویه هوا توی جسپر به بهترین حدخودش رسیده و ارزش خرج و صداش رو نداره.
این موضوع به خود من هم ثابت شده، اگر دستگاه شما JTAG باشه، میتونی توی XexMenu و یا FSD گرمای CPU و GPU رو ببینی. دمای GPU برای مادربردهای خیلی قدیمی Xenon بعد از حدود 1 ساعت بازی با MW2 بالای 70 درجه، برای فالکون حدود 65 و برای جاسپر 50 هستش، من یک دستگاه Xenon رو 12 ولت کردم و درجه حرارت GPU اون تازه شده بود 55.
همینطور هم من یک دستگاه فالکون داشتم که سه چراغه بود، سشوارش صنعتی همراه با Reflow اش کردم و بعدش هم ایکس کلمپش کردم، توی XeXMenu درجه حرارتش بالای 55 نمیومد ولی همینطوری مثل مال شما توی دشبورد Green Freeze میداد تا دوباره سه چراغه شد. اینه که یک راه حل صد درصد برای این طور مشکلات متاسفانه هنوز وجود نداره.
به نظر من در مورد دستگاه شما چون جسپر هستش، همینطوری ازش استفاده کن و فقط یکی دوساعت ازش کار بکش (این هم به نفع خودته و هم به نفع دستگاهت).

آقا هومن روش دیگه ای غیر از 12 ولت نیست واقعا ؟
یه خرده گرونم باشه میشه یه کاریش کرد :d البته دیگه بالاتر از 60 تومن نره اونجوری صرفش اینه که یه کنسول نو بخرم :d

آقا هومن روش دیگه ای غیر از 12 ولت نیست واقعا ؟
یه خرده گرونم باشه میشه یه کاریش کرد :d البته دیگه بالاتر از 60 تومن نره اونجوری صرفش اینه که یه کنسول نو بخرم :d

شما متوجه نشدی من چی گفتم، شما همش فکر میکنی که مشکل از گرماس و میخوای کنسولت رو خنک کنی، درصورتیکه اینطور نیست.
در خیلی از موارد رم های دستگاه خراب میشن و یا چیپ ANA و یا حتی GPU باید عوض بشه، اینها مواردی هستند که با هیچ روشی درست نمیشوند.
الان مگه شما نمیگی که دستگاهت دیگه از اون موقع مشکلی نداشته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or