Amir Gamer2009
کاربر سایت
آقا کسی نیست بداد ما برسه یکی جواب ما رو بدهآقا دستگاه من ارور e64 میده بردمش یه تعمیر کار بهم گفت فریمویرش اشتباه زدی دیگه نمیشه کاریش کرد
به نظر شما حرفش درسته یکی منو راهنمایی کنه دستگاه تازه خریدم نو هستش
آقا کسی نیست بداد ما برسه یکی جواب ما رو بدهآقا دستگاه من ارور e64 میده بردمش یه تعمیر کار بهم گفت فریمویرش اشتباه زدی دیگه نمیشه کاریش کرد
به نظر شما حرفش درسته یکی منو راهنمایی کنه دستگاه تازه خریدم نو هستش
شما یا با اقا طاهر فروشگاه نکست جن یا با اقا میثم تماس بگیر مشکلت رو مطرح کن حل میشه نترس اگه ادرس هم خواستی پیام خصوصی بفرست تا بهت بدمآقا کسی نیست بداد ما برسه یکی جواب ما رو بده
سلام دوستان...
من از اینترنت وایرلس رو کامپیوترم استفاده میکنم...مودم وایرلس هم با یو اس بی به کامپیوتر وصل میشه....چطور میتونم اینترنت وایرلس رو به Xbox م منتقل کنم...؟(غیر از روش Share کردن)...در ضمن مودم هم realtek هستش...
ممنون از راهنمایی ... من هارد رو فقط برای 360 نمیخام...میخام تو این یکی دو سال که 360 رو دارم از 16 گیگ هم استفاده ببرمدوست من...مختصر و مفید...ایکس باکس با هارد اکسترنال دقیقن مثه یه فلش مموری برخورد می کنه...پس در لحظه نهایتن 16 گیگ از یک هارد اکسترنال براش قابل تشخیصه...بچه ها توی تاپیک هارد اکسترنال کامل توضیح دادن ماجرا رو...اگه فقط برای ایکس باکس لازم داری...برو همون هارد مخصوص بگیر به نظرم...چون خبالت راحت تره...با هارد اکسترنال اگه اهل بازی های متنوع هستی...مدام باید بین پی سی و کنسول بری و برگردی
منظورت رو از اینجا نفهمیدم؟!!!.با هارد اکسترنال اگه اهل بازی های متنوع هستی...مدام باید بین پی سی و کنسول بری و برگردی