سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا دستگاه من ارور e64 میده بردمش یه تعمیر کار بهم گفت فریمویرش اشتباه زدی دیگه نمیشه کاریش کرد
به نظر شما حرفش درسته یکی منو راهنمایی کنه دستگاه تازه خریدم نو هستش
آقا کسی نیست بداد ما برسه یکی جواب ما رو بده

یه سوال دارم :
من وقتی میخوام هارد ایکس باکس رو به کامپیوتر وصل کنم (با کابل مخصوصش که اسمش hard transfer kit هست ) وقتی فیشش رو به یو اس بی کامپیوتر وصل میکنم هیچ عکس العمل خاصی انجام نمیشه و فقط هارد یه صدا هایی میده.همین. بعد هم انگار نه انگار که هارد به کامپیوتر وصل شده و هیچ اتفاقی نمیفته.
میشه بگید چیکار باید بکنم؟
با تشکر.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...
من از اینترنت وایرلس رو کامپیوترم استفاده میکنم...مودم وایرلس هم با یو اس بی به کامپیوتر وصل میشه....چطور میتونم اینترنت وایرلس رو به Xbox م منتقل کنم...؟(غیر از روش Share کردن)...در ضمن مودم هم realtek هستش...

یعنی چه چرا کسی جواب مارو نمیده

بچه ها من كنسولم رو دارم ميفروشم ولي يكي ديگه ميگيرم خواستم ببينم چطوري سيو بازيهامو استخراج كنم كه بعدا توي اون يكي كنسول استفاده كنم...
در ضمن اگه هاردم رو فرمت كنم ديگه GamerTagم ديليت كه نميشه؟ميخوام بعدا Recover كنم

شما یاید اول پروفایلتو به جایی که میخوای کپی کنی انتقال بدی بعد میتونی save هایی که روی اون پروفایل داشتی رو هم انتقال بدی به اون یکی هارد تمامی این کارها توی تنظیمات داشبورد توی قسمت مموری انجام میشه فقط یادت باشه وقتی پروفایلتو اتقال دادی رو اون یکی هارد sign in باشه تا به راحتی منتقل بشه در ضمن یادت بشه سیوهات روی اون یکی هارد دیگه قابل استفاده نخواهند بود(البته شاید بشه با یه سری نرم افزارها راحت انتقال بدی ولی این بدون نرم افزار و صرفا با خود دستگاه انجام میشه)

ديسك دوم بازي فورزا براي دستگاههاي الايته...اگه براي آركيدت فلش هم بگيري كارت راه مي وفته...اين ديسك دوم يك سري اتومبيل و جاده به بازي اضافه مي كنه تا كامل بشه...اگه فلش يا مموري نداري مشكلي نيست...چون بازم فورزا 3 با همون ديسك اول اجرا ميشه

سلام دوستان...کمک کنید

من یه سوالی کرده بودم که هارد اکسترنال رو 360 میخوره یا نه ویکی از دوستان گفتن 16 گیگ میخوره...حالا سوال من اینه:
آیا فقط 16 گیگ ساپورت میکنه؟؟؟
من میخام 1 ترابایت بخرم...آیا فقط 16 گیگ رو ساپورت میکنه یا کلا نمیخوره ؟؟؟

دوست من...مختصر و مفید...ایکس باکس با هارد اکسترنال دقیقن مثه یه فلش مموری برخورد می کنه...پس در لحظه نهایتن 16 گیگ از یک هارد اکسترنال براش قابل تشخیصه...بچه ها توی تاپیک هارد اکسترنال کامل توضیح دادن ماجرا رو...اگه فقط برای ایکس باکس لازم داری...برو همون هارد مخصوص بگیر به نظرم...چون خبالت راحت تره...با هارد اکسترنال اگه اهل بازی های متنوع هستی...مدام باید بین پی سی و کنسول بری و برگردی

• Like
Reactions: Thomas_Anders
دوست من...مختصر و مفید...ایکس باکس با هارد اکسترنال دقیقن مثه یه فلش مموری برخورد می کنه...پس در لحظه نهایتن 16 گیگ از یک هارد اکسترنال براش قابل تشخیصه...بچه ها توی تاپیک هارد اکسترنال کامل توضیح دادن ماجرا رو...اگه فقط برای ایکس باکس لازم داری...برو همون هارد مخصوص بگیر به نظرم...چون خبالت راحت تره...با هارد اکسترنال اگه اهل بازی های متنوع هستی...مدام باید بین پی سی و کنسول بری و برگردی
ممنون از راهنمایی ... من هارد رو فقط برای 360 نمیخام...میخام تو این یکی دو سال که 360 رو دارم از 16 گیگ هم استفاده ببرم

به نظرت بخرم یا نه؟؟
.با هارد اکسترنال اگه اهل بازی های متنوع هستی...مدام باید بین پی سی و کنسول بری و برگردی
منظورت رو از اینجا نفهمیدم؟!!!

سلام به همهٔ دوستان عزیز
منم امروز XBOX ام به فنا رفت ارور E73 میده و با کد 1021 ارکید هم هست تا روشنش کردم اینجوری شد ...حالا موندم می ارزه تعمیر کنم یا نه و اینکه خودم نمیتونم کاریش کنم؟
جایی که ارزون بگیر و خوب واسه تعمیر کسی‌ سراغ داره؟ البته کابل HDMI رو نمی زنم ارور نمیده ها
بنظرتون تعمیرش کنم یا یک دونه جدید بگیرم؟

ممنون که زود جواب دادین...زنگ زدم نکست جن گفت ۵۵ میگیره درست می‌کنه ۱ ماهم گارانتی اما مطمئنم دوباره خراب می‌شه یه مشورتی ازتون می‌خواستم بزرگواری کنید دوستان جوابمو بدید
من میگم اگه دستگاهمو بفروشم همینطوری به صرف تره یا تعمیرش کنم بعد بفروشم ؟ (بردشم فالکونه مدل آرکید) کلا همینطوری که هست چند میخرن؟
و مسالهٔ اصلی‌ من اینه که نظرم اینه که دستگاه رو همینطوری بفروشم بعدش صبر کنم اون سری xbox 360 slim که هک شد و قیمتش ارزون شد بگیرم ولی‌ مسالهٔ اینه که اولا چون ماکروسافت با اینتل تا ساله ۲۰۱۲ قرار داد بسته میترسم ۲۰۱۲ دستگاه جدید بده بیرون که خیلی‌ قوی تر باشه و بازی های جدیدم واسه اون دستگاه بیاد نه واسه این از یه طرف دیگم میترسم این دستگاه حالا حالا‌ها قیمتش بالا باشه چون الان که حدود ۵۰۰ تومنه معمولیش و اینکه دیر هم حک بشه
از طرف دیگه ps3 هم که نمیارزه چون مطمئناً سونی نمیزاره هک کردن دستگاهش ادامه پیدا کنه و بازیای جدیدم جوری میسازه که رو اون دستگاه ها که ورژن قدیمی‌ دارن اجرا نشه و کلا ترجیح میدم xbox داشته باشم
راستی‌ روی xbox 360 slim هارد‌های قدیمی‌ نصب می‌شه یا باید مال خودش باشه؟
ممنون از دوستانی که راهنمایی‌ می‌کنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or