فكر كنم اين باتري شارژي ها معمولا خالي هستن و بايد شارژشون كنيد.سلام دوستان
من امروز یه مشکلی با دسته بازی پیدا کردم اونم اینه که رفتم یه جفت باطری دوراسل شارژی 2650 میلی آمپر گرفتم وقتی روی دسته گذاشتم و وقتی میخوام دسته رو روشن کنم یه لحظه چراغ سبز دسته بصورت کمرنگ روشن میشه و بعد خاموش میشه
با باطری های معمولی مشکلی ندارم ولی نمیدونم چرا اینا اینجوریه 9 تومن پول دادم بابتش
لطفا سریعا جواب بدید.
و آیا با شارژری که دسته داره میشه همه باطری ها رو شارژ کرد ؟
دوست عزیز اقای دادگر، هم یکی از تعمیرکاران خوب هستند، در ابتدای کارشون در تاپیک بازی رایانه اطلاعات چندانی از کارشون قرار نمیدادند، ولی الان که دیدم، جدیداً اطلاعات مناسب تری رو قرار دادند که میشه روشون حساب باز کرد.
ولی، من به شخصه با کار ایشون هیچ گونه ارتباط نزدیکی نداشتم و فقط بیشتر از سایر دوستان (اعضای فروم) تعریف ـیشون رو شنیدم. ولی اون شخصی که به شما در پیغام خصوصی معرفی کردم، کارشون رو از نزدیک دیدم و تعامل بسیاری باهاشون داشتم.
حال شما خودتون با گرفتن یک مشاوره تلفنی خوب از این دو دوست عزیز، میتوانید تصمیم نهایی خودتون رو بگیرید، این بهترین کار موجود است.
فکر کنم شما Firmware دستگاهت آپدیت نیست... برو توی تاپیک ها یه جستجو کن جوابت رو می گیری که چطوری آپدیت کنی....
سلام
این تابستون شده و برق داره زیاد قطع و وصل میشه جدیدا
بعد از چند قطعی سه چراغ قرمز و دیدیم در حالی که تا حالا نشده بود چنین چیزی
خاموش روشن کردم یه بار نیومد یه بار اومد
فقط یه مسئله ای هست
آداپتور هم چراغش قرمز شده
آیا آداپتور آسیب دیده بخاطر قطع و وصل برق و به دستگاه جریان درست نمیرسه که سه چراغ میشه
یا همیشه سه چراغ با چراغ قرمز آداپتور همراه هستش
ممنون