سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان 1 سوال ساده داشتم
اگه بازی که استیل پچ نداشته بازی کنم آفلان چیزی نمیشه که ؟
من شنیدم که فقط نباید اون بازی را لایو نباید بازی کرد

ممنون میشم دوستان اهل فن کمک کنن
نه مشکلی نداره.تنها زمانی مشکل داره که لایو برید.

کمک

سلام لطفا منم کمک کنید:((:((:((:((
من داشتم need for speed shift میزدمکه یه دفعه تصویر وایستاد تا 10 -12 ثانیه وایستادم کدی ندیدم.علت چی میتونه باشه؟:((:((:((:((کمک کنید الان هم روشنش نکردم ببینم بالا میاد یا نه.:((کنسولم پرمیوم فالکونه:((:((:((
لطفا زود بگید خدا خیرتون بده:((:((:((:((

من داشتم need for speed shift میزدمکه یه دفعه تصویر وایستاد تا 10 -12 ثانیه وایستادم کدی ندیدم.علت چی میتونه باشه؟:((:((:((:((کمک کنید الان هم روشنش نکردم ببینم بالا میاد یا نه.:((کنسولم پرمیوم فالکونه:((:((:((

بهتره یک بار دیگه کنسول رو روشن کنید، و مشغول بازی کردن بشید...
بازی رو سعی کنید از روی هارد کنسول اجرا کنید.

اگر مجدداً هنگ کرد ببنید میتونید وارد داشبورد بشید و در درایو باز میشه...؟

هر هنگ کردنی دلیل بر خرابی نیست، باید بررسی بشه مشکل در چند بار

ببینید همینجوری نمیشه تصمیم گرفت (ممکنه این مشکل اتفاقی بوده )(وقتی هنگ کرد باستی دکمه اجکت را میزدید ببینید میره تو داشبورد یا نه) (بهتره کنسول را روشن کنید ، که صد در صد بدون هیچ مشکلی بالا میاد و کار میکنه)

اما تنها توصیه ای که بتون میکنم اینه که کنسول را بفروشید و جسپر بخرید و کولینگش کنید

(اگه هم نمیخواید این کار را کنید بهتره کنسول را کولینگ کنید تا از درصد سه چراغش مقداری کم کنید)

ممنون :love:Police _ 110 و FC Barcelona :love:
راستش بازی رو از رو هارد اجرا میکردم.دکمه وست دسته رو هم نگه داشتم اصلا کار نکرد که به محیط داشبورد برم.:((ممکنه از دیسک باشه؟چون معلوم نیست چه دیسکیه؟؟؟طرف 6 تومن بهم انداخت و گفت ورباتیم هست اما معلوم نیست چیه چون روش چاپ رنگی شده.راستی مورد دیگه وقتی میخوام بازی کنم بعضی موقع ها اول بازی که اون دختر ها پرچم رو کنار ماشین نگه میدارن یه دفعه میبینم یکیشون تو ماشینه یعنی بدنش رفته تو ماشین و سرش بیرونه که این موضوع برای قبل از این اتفاق هم بوده پس ممکنه از بازی باشه؟؟در مورد خرید جاسپر هم به خدا همینم با زور خریدم:((:((:((راستی این اتفاق 40 دقیقه بعد از روشن کردن دستگاه اتفاق افتاد.جای دستگاه هم مناسبه.پس از گرما نبوده چون الان هوا خنکه.نمیدونم اگه چیزیش بشه باید چکار کنم.:((:((:((

آخرین ویرایش:
راستش بازی رو از رو هارد اجرا میکردم.دکمه وست دسته رو هم نگه داشتم اصلا کار نکرد که به محیط داشبورد برم.:((ممکنه از دیسک باشه؟چون معلوم نیست چه دیسکیه؟؟؟طرف 7 تومن بهم انداخت و گفت ورباتیم هست اما معلوم نیست چیه چون روش چاپ رنگی شده.در مورد خرید جاسپر هم به خدا همینم با زور خریدم:((:((:((راستی این اتفاق 40 دقیقه بعد از روشن کردن دستگاه اتفاق افتاد.جای دستگاه هم مناسبه.پس از گرما نبوده چون الان هوا خنکه.نمیدونم اگه چیزیش بشه باید چکار کنم.:((:((:((

هنگ کردن هزار علت داره! حتی جسپر من هم با کولینگ دیروز هنگ کرد و بعد مشکلی نداشت!

اینطور که یادمه من قبلا یه الایت میخواستم بفروشم و شما مشتریش بودین که معاملمون جوش نخورد
شاید هم علتی داشته . چون 1 ماه بعد از فروش کنسول پیش طرف سه جراغه داد

حالا شما را نمیدونم که دسته دو بلاخره خریدید یا نو!

اما بهترین توصیه الان که دیگه نمیتونید هزینه کنید کولینگ کنسول است! (که اگه خراب شد هم بگید کولینگش کردم و خراب شد ، و هی با خودتون نگید که چرا کولینگ دستیش نکردم)

(اما الان بفروشیدش با چندتا از بازی هاتون راحت میتونید یه راکید جسپر بخرید)

اون مشکل هم یه مشکل گرافیکی بازی است و هیچ ربطی به کنسول نداره)

راستش بازی رو از رو هارد اجرا میکردم.دکمه وست دسته رو هم نگه داشتم اصلا کار نکرد که به محیط داشبورد برم.:((ممکنه از دیسک باشه؟چون معلوم نیست چه دیسکیه؟؟؟طرف 6 تومن بهم انداخت و گفت ورباتیم هست اما معلوم نیست چیه چون روش چاپ رنگی شده.راستی مورد دیگه وقتی میخوام بازی کنم بعضی موقع ها اول بازی که اون دختر ها پرچم رو کنار ماشین نگه میدارن یه دفعه میبینم یکیشون تو ماشینه یعنی بدنش رفته تو ماشین و سرش بیرونه که این موضوع برای قبل از این اتفاق هم بوده پس ممکنه از بازی باشه؟؟در مورد خرید جاسپر هم به خدا همینم با زور خریدم:((:((:((راستی این اتفاق 40 دقیقه بعد از روشن کردن دستگاه اتفاق افتاد.جای دستگاه هم مناسبه.پس از گرما نبوده چون الان هوا خنکه.نمیدونم اگه چیزیش بشه باید چکار کنم.:((:((:((

توضیحات FC Barcelona رو نمیدم و مواردی رو اضافه میکنم

الان دوباره این اتفاق افتاد یا نه....

اگر هنگ کرد Eject درایو برروی کنسول رو فشار دهید، ممکن هستش دوباره به داشبورد برگردید.

الان دوباره همین مشکل رو پیدا کرد، یا فقط همین یک بار اینطور بوده..

هنگ کردن کنسول میتونه دلیل های متفاوتی داشته باشه، ممکن سورس بازی خراب باشه و یا دیسک مورد پیدا کرده...

برای تشخیص بهتر دیسک ای که دارید به این تاپیک برید
تست و بررسی کیفیت انواع دیسک ها (اوریجینال، رایتی، استمپری غیر اوریجینال)

صفحات ابتدایی و انتهای را بخوانید

توضیحات FC Barcelona رو نمیدم و مواردی رو اضافه میکنم

الان دوباره این اتفاق افتاد یا نه....

اگر هنگ کرد Eject درایو برروی کنسول رو فشار دهید، ممکن هستش دوباره به داشبورد برگردید.

الان دوباره همین مشکل رو پیدا کرد، یا فقط همین یک بار اینطور بوده..

هنگ کردن کنسول میتونه دلیل های متفاوتی داشته باشه، ممکن سورس بازی خراب باشه و یا دیسک مورد پیدا کرده...

برای تشخیص بهتر دیسک ای که دارید به این تاپیک برید
تست و بررسی کیفیت انواع دیسک ها (اوریجینال، رایتی، استمپری غیر اوریجینال)

صفحات ابتدایی و انتهای را بخوانید

روشن کردم فعلا که هیچی نشده.ممنون حتما یه سر میزنم.:love:

هنگ کردن هزار علت داره! حتی جسپر من هم با کولینگ دیروز هنگ کرد و بعد مشکلی نداشت!

اینطور که یادمه من قبلا یه الایت میخواستم بفروشم و شما مشتریش بودین که معاملمون جوش نخورد
شاید هم علتی داشته . چون 1 ماه بعد از فروش کنسول پیش طرف سه جراغه داد

حالا شما را نمیدونم که دسته دو بلاخره خریدید یا نو!

اما بهترین توصیه الان که دیگه نمیتونید هزینه کنید کولینگ کنسول است! (که اگه خراب شد هم بگید کولینگش کردم و خراب شد ، و هی با خودتون نگید که چرا کولینگ دستیش نکردم)

(اما الان بفروشیدش با چندتا از بازی هاتون راحت میتونید یه راکید جسپر بخرید)

اون مشکل هم یه مشکل گرافیکی بازی است و هیچ ربطی به کنسول نداره)

مرسی.شما رو یادم اومد:love:راستش با هزار بدبختی دسته دو گیر آوردم:laughing::laughing:فکر کنم هردوی شما درست میگید باید کولینگ کنم تا فردا چیزیش شد پشیمون نباشم.راستی الان آرکید جاسپر مگه چنده؟:confused:

مرسی.شما رو یادم اومد:love:راستش با هزار بدبختی دسته دو گیر آوردم:laughing::laughing:فکر کنم هردوی شما درست میگید باید کولینگ کنم تا فردا چیزیش شد پشیمون نباشم.راستی الان آرکید جاسپر مگه چنده؟:confused:

الان مقداری گرونه حدود 250 است (اما با صبر کردن احتمال میدم تا 210 تومن برسه)

شما اگه چندتا از بازی هاتون را روش بزارید میتونید یکی تهیه کنید!

سلام . من چند وقتیه که پسورد واسه XBOX360 گذاشته بودم حالا یادم نیست که پسوردش چی بوده میشه راهنماییم کنید ؟؟؟ :confused: :(
خیلی ضروریه چون نمیتونم بازی کنم الان 1 هفته ای هست
:((

به طور کلی نید فور اسپید شیفت مشکل گرافیکی داره چون که هم روی کنسول من و هم روی کنسول دوستانم هنگ می کنه اصلا" نترسید با ریسیت کردن دستگاه مشکل حل می شود .
کنسول من الیت فالکون است .

به طور کلی نید فور اسپید شیفت مشکل گرافیکی داره چون که هم روی کنسول من و هم روی کنسول دوستانم هنگ می کنه اصلا" نترسید با ریسیت کردن دستگاه مشکل حل می شود .
کنسول من الیت فالکون است .

دقیقا برای منم یک بار هنگ کرد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان الآن دقت میکنم تولودینگ که میخواد مسابقه شروع بشه اون دایره که میچرخه یک دفعه وای میسته بعد دوباره حرکت میکنه حتی یه بارم خرود 1 ثانیه ایستاد و صدای آهنگ قطع شد و دوباره راه افتاد.نمیدونم شاید آهنگ عوض شد.(بازی رو هارد نصبه)

سلام دوستان
ايكس باكس من سه چراغ قرمز داد اما از كجاميشه فهميد براي مشكل حرارتي اخه من يه ساله بيشترنخريدم وزيادبازي نكردم
يه دفعه دستگاه رو روشن كردم ديدم سه چراغ داده و هيچي رو صفحه نمي ياد
حالا مشكل حرارتي يا برا چيز ديگه اي است
اگه براي مشكل حرارتي است بايد چي كارش كنم بفروشمش يا بدم درستش كنند
تورو خدا كمكم كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or