سلام لطفا منم کمک کنید
من داشتم need for speed shift میزدمکه یه دفعه تصویر وایستاد تا 10 -12 ثانیه وایستادم کدی ندیدم.علت چی میتونه باشه؟کمک کنید الان هم روشنش نکردم ببینم بالا میاد یا نه.کنسولم پرمیوم فالکونه
لطفا زود بگید خدا خیرتون بده
سلام لطفا منم کمک کنید
من داشتم need for speed shift میزدمکه یه دفعه تصویر وایستاد تا 10 -12 ثانیه وایستادم کدی ندیدم.علت چی میتونه باشه؟کمک کنید الان هم روشنش نکردم ببینم بالا میاد یا نه.کنسولم پرمیوم فالکونه
لطفا زود بگید خدا خیرتون بده
ممنون Police _ 110 و FC Barcelona
راستش بازی رو از رو هارد اجرا میکردم.دکمه وست دسته رو هم نگه داشتم اصلا کار نکرد که به محیط داشبورد برم.ممکنه از دیسک باشه؟چون معلوم نیست چه دیسکیه؟؟؟طرف 7 تومن بهم انداخت و گفت ورباتیم هست اما معلوم نیست چیه چون روش چاپ رنگی شده.در مورد خرید جاسپر هم به خدا همینم با زور خریدمراستی این اتفاق 40 دقیقه بعد از روشن کردن دستگاه اتفاق افتاد.جای دستگاه هم مناسبه.پس از گرما نبوده چون الان هوا خنکه.نمیدونم اگه چیزیش بشه باید چکار کنم.
ممنون Police _ 110 و FC Barcelona
راستش بازی رو از رو هارد اجرا میکردم.دکمه وست دسته رو هم نگه داشتم اصلا کار نکرد که به محیط داشبورد برم.ممکنه از دیسک باشه؟چون معلوم نیست چه دیسکیه؟؟؟طرف 6 تومن بهم انداخت و گفت ورباتیم هست اما معلوم نیست چیه چون روش چاپ رنگی شده.راستی مورد دیگه وقتی میخوام بازی کنم بعضی موقع ها اول بازی که اون دختر ها پرچم رو کنار ماشین نگه میدارن یه دفعه میبینم یکیشون تو ماشینه یعنی بدنش رفته تو ماشین و سرش بیرونه که این موضوع برای قبل از این اتفاق هم بوده پس ممکنه از بازی باشه؟؟در مورد خرید جاسپر هم به خدا همینم با زور خریدمراستی این اتفاق 40 دقیقه بعد از روشن کردن دستگاه اتفاق افتاد.جای دستگاه هم مناسبه.پس از گرما نبوده چون الان هوا خنکه.نمیدونم اگه چیزیش بشه باید چکار کنم.
توضیحات FC Barcelona رو نمیدم و مواردی رو اضافه میکنم
الان دوباره این اتفاق افتاد یا نه....
اگر هنگ کرد Eject درایو برروی کنسول رو فشار دهید، ممکن هستش دوباره به داشبورد برگردید.
الان دوباره همین مشکل رو پیدا کرد، یا فقط همین یک بار اینطور بوده..
هنگ کردن کنسول میتونه دلیل های متفاوتی داشته باشه، ممکن سورس بازی خراب باشه و یا دیسک مورد پیدا کرده...
برای تشخیص بهتر دیسک ای که دارید به این تاپیک برید
تست و بررسی کیفیت انواع دیسک ها (اوریجینال، رایتی، استمپری غیر اوریجینال)
صفحات ابتدایی و انتهای را بخوانید
هنگ کردن هزار علت داره! حتی جسپر من هم با کولینگ دیروز هنگ کرد و بعد مشکلی نداشت!
اینطور که یادمه من قبلا یه الایت میخواستم بفروشم و شما مشتریش بودین که معاملمون جوش نخورد
شاید هم علتی داشته . چون 1 ماه بعد از فروش کنسول پیش طرف سه جراغه داد
حالا شما را نمیدونم که دسته دو بلاخره خریدید یا نو!
اما بهترین توصیه الان که دیگه نمیتونید هزینه کنید کولینگ کنسول است! (که اگه خراب شد هم بگید کولینگش کردم و خراب شد ، و هی با خودتون نگید که چرا کولینگ دستیش نکردم)
(اما الان بفروشیدش با چندتا از بازی هاتون راحت میتونید یه راکید جسپر بخرید)
اون مشکل هم یه مشکل گرافیکی بازی است و هیچ ربطی به کنسول نداره)
مرسی.شما رو یادم اومدراستش با هزار بدبختی دسته دو گیر آوردم:laughing::laughing:فکر کنم هردوی شما درست میگید باید کولینگ کنم تا فردا چیزیش شد پشیمون نباشم.راستی الان آرکید جاسپر مگه چنده؟:confused:
به طور کلی نید فور اسپید شیفت مشکل گرافیکی داره چون که هم روی کنسول من و هم روی کنسول دوستانم هنگ می کنه اصلا" نترسید با ریسیت کردن دستگاه مشکل حل می شود .
کنسول من الیت فالکون است .
کنسول شما جسپر است؟