سوال خودتون رو یکبار دیگر بخوانید، مشکل مفهومی داره....!!!!
بلهمنظور شما بد رندر شدن اون بازی ها هستش...؟؟؟
benq-2007-2008اگر اینطور هستش، در ابتدا درایو شما چی هستش.؟ کنسول شما مال چند سال پیش و چه بردی هستش.؟
play box و دیگر از هیچی استفاده نکردم.از چه دیسک بازی هایی استفاده میکند و این مشکل دارید؟ تا الان رو چه دیسک هایی اون بازی ها رو تست کردید.؟
سه چراغ قرمز چی؟نخیرآیا مشکل هنگ کردن و یا خراب شدن تصویر رو تا الان داشتید؟
نخیر اصلا نمیدونم چی هست.فکر کنم تعمیر سه چراغ باشه.روش های کولینگ دستی رو روی کنسول انجام دادید.؟
به این سوالها جواب بدید چند تا احتمال هستش که بعد از جواب میشه نظری داد.!
سلام دوست عزیز-اقا میثم نزدیک 20-25 میگره-(هزینه تعویض و خود لنز باهم)
------------
کمک
یکی از دوستانم که یک هارد 20 داشت که jبود دستگاهش و 3 چراغ شد
الان یکی از دوستام یک دستگاه پال ارکید خریده هارد اونو ازش گرفته وقتی میزنه به دستگاه
دستگاه 3 چراغ میشه و E68 میده!!!!!
من خودم فکر نمیکنم به ریجنش ربطی داشته باشه
هارد رو روی دستگاه خودم امتحان کردم بازم 3 چراغ شد و E68 داد!!!!
مشکل از چیه؟ چطور حلش کنم
ممنون
مشکل از gpu است با x-clamp موقتی حل میشود ولی بهتره ریبال بکنید بدهید آقا میثم کارتون رو انجام میدهند
ممنون.فقط یه سوال اونم این که اگه ریبال کنم تا چند وقت واسم کار میده؟اصلا عین روزه اولش میشه یا بازم یه نوع سکته ای حساب میشه؟اخه امسال میخوام یهps3 و سال دیگه میخوام یک 360 دیگه بگیرم واسم مهمه که نخوام تا اون موقع زیاد خرجش کنم
درسته اقا میثم-چند روز پیش دادم رفیقم بازش کرد- و دیدیم بله!!سوخته!!!:biggrin1:هارد سوخته عزيزم.يا اينكه خراب شده.ه هر حال اون هارد مشكل داره.بايد باكسش باز بشه و هارد توش عوض بشه.
کسی نیست سوال ما رو جواب بده؟بچه ها یه ضدحالی خوردم. امشب داشتم دموی فورزا 3 رو به مدت 15 دقیقه بازی کردم. بعدش فورزا2 رو انداختم بازی کنم که تو دموی اول بازی تصویر گیرکرد. کنسول رو روشن خاموش کردم بازم گیر کرد سری سوم که روشن کردم سه چراغ قرمز داد. اخه اصلا کنسول داغ نکرده بود؟ خواهش میکنم که کمکم کنید.
بچه ها یه ضدحالی خوردم. امشب داشتم دموی فورزا 3 رو به مدت 15 دقیقه بازی کردم. بعدش فورزا2 رو انداختم بازی کنم که تو دموی اول بازی تصویر گیرکرد. کنسول رو روشن خاموش کردم بازم گیر کرد سری سوم که روشن کردم سه چراغ قرمز داد. اخه اصلا کنسول داغ نکرده بود؟ خواهش میکنم که کمکم کنید.