آقا سلام من میخوام روزی 3-4 ساعت بازی کنم فالکونه این کولینگ اینا چقد میشخ؟جای خوب کجا هست؟
اگر نظر فنی کارها رو میخواید، بله لازم هستش
اگر بخواید بدید بیرون یک کولینگ دستی اساسی بزنند 30 تومن میشه
اگر بخواید خودتون انجام بدید هزینه ای نداره تقریباً.
این کارهایی که میشه انجام داد روی کنسول ( پست چهارم صفحه )
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=737382#post737382
در مورد اجرای اون هم چندین بار صحبت شده توی همون لینکی که در بالا قرار دادم و در تالار
Repair & Problems Solution
میتوانید بعضی از آموزش ها رو ببنید ( تاپیک ها مهم شده )
در مورد اینکه به چه شخصی بدید بیرون، پیغام پروفایلتون رو چک کنید.
++++++++++++++++++++
منظورم درصد درست شدن بود نه قیمت.
راستی میخواستم بپرسم با روش reball دیگه مشکلی پیش نمیاد یعنی دوباره خراب نمیشه؟
ممنون که جواب میدین
نمیدونم حالا که دارم این جواب رو میدم، مشکل شما در چه مرحله ای هستش و یا اینکه حل شده.
این صد در صد رو بنده نباید تشخیص بدم، باید کنسول از نزدیک بررسی بشه، از روی چند مشاهده ساده نمیشه قضاوت کرد.
ولی همیشه جای امید هستش.....
اگر Reball خوب صورت بگیره و تا اونجا که درباره این نوع تعمیر اطلاعات کسب کردم نباید مشکلی پیش باید
و در صورت رعایت میزان بازی و کولینگ خوب میشه تا مدتها از کنسول استفاده کرد.
++++++++++++++++++++++
سلام .
خسته نباشبد
من چند وقت پیش کنسولم ارور 0102 داده بود . امروز می خواستم ببرم درستش کنم ، گفتم یه بار دیگه امتحانش کنم ببینم چی میشه و وقتی روشنش کردم دیگه ارور نداد و شروع کرد کار کردن . ولی وقتی خواستم بازی کنم چند دقیقه بعد دوباره هنگ کرد و سه چراغ داد . به نظر شما چرا اینجوری شده ؟ :confused:
موفق باشید
پست چهارم این صفحه از تاپیک رو بخوانیدف تا کمی با مشکلی که رخ داده اشنا بشید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=746802#post746802
رفع مشکل رو هم توضیح دادم
+++++++++++++++++
با سلام و تشکر
ببخشید من یک ایکس باکس مدل پریمیوم با مادر ودر فالکون دارم
ایکس باکسم بعد از یک سال 3 چراغه شد و به آقای دادگر دادم واسه تعمیر و درست بود (کد خطاش یادم نیست ولی می دونم 1020 نبود)و حدود یک ماهی سالم سالم کار میکرد.یک مدت بود که کنسول سه چراغه میشد ولی چند بار خاموش و روشن که میکردم دوباره درست کار میکرد:cheesygri
ولی بعد از 10 روزکه اینطوری بود دیگه اصلا روشن نشد و ارور 1020 داده
می خواستم ببینم امکانش هست دوباره درست بشه؟؟
در مورد کد خطای 1020 اطلاعات اندکی در اینترنت وجود داره، باید از تعمیرکاران حرفه ای ( نه اینهایی که فقط X-Clamp کردن بلند هستند ) سوال بشه.
چیزی هایی که در مورد این کد خطا میدونم:
کد خطای 1020 و یا همان تک چراغ قرمز به کد E72 درباره ی مشکلات داشبورد کنسول هستش و
اشکالات و خطاهایی در NAND فلش بوجود آمده که این خطا داده میشه.
از روش رفع اون اطلاعای ندارم و فعلاً نمی توانم جستجو کنم.
ولی چیپ NAND این هستش
http://gizmodose.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/3beae_xbox-360-japer-4gb-20090617-600.jpg
شاید با یک Reflow خیلی ساده مشکل برطرف بشه.
++++++++++++++++++++++++
سلام بچه ها یه سوال میخواستم بپرسم.ولی نمیدونم این جا باید بپرسم یا تو یه تاپیکه دیگه!!!:biggrin1:
x360 من بعضی از موقع ها فیریز (یعنی هم صدا وهم تصویر وایمیسه) میشه ؟
از یه نفر پرسیدم که فن هاش رو 12 ولتی کنم درست میشه .گفتش که اگه این کارو کنی گرد و خاک بیرون رو جمع میکنه بد تر خراب میشه.
دوباره از یکی دیگه پرسیدم گفتش که برو کولر ابی بزار.
حالا میخوام ببینم که این کولر ابی چطوره؟باید بدم بیرون نصب کنن؟خرجش چقدره؟کجا نصب میشه؟
شاید این هم خوب نبود!!
حالا اگه اون خوب نبود وسیله این دیگه واسه خنک کردن x360 وجود داره.من تو یه جا یه قاب x360 دیده بودم .فکر کنم اون هم واسه خنک کردن هست.!!!!!:confused:
اگه میشه راهنمایی کنید.:biggrin1:
اگر مشکلات دیسک بازی، سورس بازی و مشکلات درایو که باعث هنگ کنسول میشه رو کلاً کنار بزاریم.
میرسیم به مشکلات سخت افزاری و اغاز سه چراغ قرمز که چندان هم جالب نیستند.
وقتی کنسول شروع میکنه به هنگ کردن، یعنی اولین علامت های سه چراغ قرمز هستش که دارید مشاهده میکند
و دیر یا زود خطا به شما داده میشه.
12 ولت کردن شما الان به تنها پاسخ گو نیست و باید از همین الان به فکر تعمیر اون به X-Clamp باشید.
تا قبل از اینکه صدمه بیشتر بشه بتوانید جلوی مشکل رو بگیرید.
در مورد 12 ولت کردن و پر خاک شدن کنسول دیگر این چنین نیست که ایشون توصیف کردند.
به منطقه ی جغرافیایی شهر شما بستگی داره ولی اگر در منطقه ای هستید که خاک زیاد هستش
می توانید هر ماه یک بار با یک برس رنگ 5 سانتی کنسول رو به راحتی تمیز کنید مثل دورن کیس PC
در مورد کولر آبی هم اسمش WaterCooler هستش، هزینه ی اون بسیار بالا هستش و اگر
شما بخواید یک سیستم ـش رو بخرید کلی تشکلیات داره و بلدی خودش رو هم میخواد نصب اون
قیمت اون هم از 80 تومن شروع میشه و میره بالا و فکر کنم پیدا کردن یک چیز مناسب هم سخت باشه.
در کل زیاد پیشنهاد نمیشه این سیستم و همون روش های کولینگ دستی بهترین و ساده ترین انتخاب هستش
مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling دستی
این سیستم دو بخش هستش یک قسمت اون که Block اون حساب میشه توی کیس کنسول نصب میشه
و قسمت دیگر اون که یک پمپ و یک رادایتور برای سرد کردن مایع هستش خارج کیس نصب میشه
( اگر جزئیات بخواید وقت گیر هستش توضیح اون )
این کارهایی که میشه انجام داد روی کنسول ( پست چهارم صفحه )
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=737382#post737382
در مورد اجرای اون هم چندین بار صحبت شده توی همون لینکی که در بالا قرار دادم و در تالار
Repair & Problems Solution
میتوانید بعضی از آموزش ها رو ببنید ( تاپیک ها مهم شده )
درباره راهنمایی بیشتر هم کمی پست های لینک هایی که دادم را بخوانید، به طور کاملی بحث شده.
++++++++++++++++++++++
سلام اقا من این سوال رو قبلا پرسیدم اما به پاسخ قاطعانه ای نرسیدم.
مشکل من اینه که دستگاه من برخی از بازیها رو رندر میکنه مخصوصا gta iv یا nfs carbon یا nfs under cover یا در بازیهای دیگه میخواستم بگم که مشکل من واقا از چیه چون یکی میگه از درایو یا از دیسک یا از نداشتن هارد هستش ممنون میشم که اگه خوب راهنمایی ام کنین چون میخوام مشکلمو بر طرف کنم.
سوال خودتون رو یکبار دیگر بخوانید، مشکل مفهومی داره....!!!!
منظور شما بد رندر شدن اون بازی ها هستش...؟؟؟
اگر اینطور هستش، در ابتدا درایو شما چی هستش.؟ کنسول شما مال چند سال پیش و چه بردی هستش.؟
از چه دیسک بازی هایی استفاده میکند و این مشکل دارید؟ تا الان رو چه دیسک هایی اون بازی ها رو تست کردید.؟
آیا مشکل هنگ کردن و یا خراب شدن تصویر رو تا الان داشتید؟ سه چراغ قرمز چی؟
روش های کولینگ دستی رو روی کنسول انجام دادید.؟
به این سوالها جواب بدید چند تا احتمال هستش که بعد از جواب میشه نظری داد.!