سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این حرف کاملا اشتباهه. چون اگه کارت گرافیک کنسول بسوزه، دیگه کنسول روشن نمی‌شه و بالا نمی‌یاد.

البته من منظورمو بد رسوندم بهت....
منظوره من اسلتی هست که گرافيک رو اونجا سوار هست...اون قسمت به نظر سوخته
میرسه.....يه چيزيم هست ولی.....
میگه چراغا کلاً سبزه.....اگه اينجوری باشه که من فکر نمیکنم از سخت افزاری مشکل داشته باشه...
و مربوط میشه به همون کابل ها..ولی خوب بايد از اساتيد خبره اين فن پرسيد.....

سلام یه مشکلی واسم پیش اومده از دیشب تا حالا هر بازی کپی که میذارم تو دستگاه ارور Clean Disc میده ولی دیسک اصلا کثیف نیست و درایو هم صداهای بدجوری می ده ولی اصلا بازیهای مالزی رو ارور نمی ده..کمک کنید

ممنون!

سلام بچه ها راستش 360 یکی از دوستام خراب شده!میگه موقع روشن کردن خطای سه چراغ قرمز و ارور 0110 رو میده و تصویر روی صفحه نیست اگر میشه بگید اشکال از چیه و قابل تعمیر هست یا نه؟ مرسی

چون این پست به درد این قسمت هم میخوره نقلش کردم

دوستان، میخوام روش بدست آوردن کد خطا رو در هنگام مواجه شدن با سه چراغ قرمز چشمک زن توضیح بدم.
اگر با روشن کردن کنسولتون به چراغهای قرمز چشمک زن برخورد کردید (دو چراغ پایین و یک چراغ سمت چپ بالا) برای بدست آوردن کد خطا به روش زیر عمل کنید :

- در همون حالت که چراغها در حال چشمک زدن هستن، دکمه مربوط به جستجوی دسته کنترلر بی سیم رو (همون دکمه ای که روی کنسول و در کنار محل قرار گرفتن مموری کارت کنسول هست) فشار بدید و در همون حالت نگه دارید و بعد دکه Eject درایو رو فشار بدید.
با انجام این کار تعداد چراغهای چشمک زن تغییر می کنند که تعداد اونها نشون دهنده یک عدد هست به ترتیب زیر :
1) یک چراغ قرمز، نشون دهنده عدد یک
2) دو چراغ قرمز، نشون دهنده عدد دو
3) سه چراغ قرمز، نشون دهنده عدد سه
4) چهار چراغ قرمز، نشون دهنده عدد صفر

- خوب، رقم اول کد خطا رو که بدست آوردید، در ذهن داشته باشید.
- کار گفته شده رو تکرار کنید تا رقم دوم رو هم بدست بیاورید.
- دوباره همون کار رو تکرار کنید تا رقمهای سوم و چهارم رو هم بدست بیارید.
با کنار هم گذاشتن ارقام بدست اومده، کد خطا بدست میاد که از روی این کد میشه به نوع اشکال پیش اومده و اینکه اشکال از کجاست پی برد.

چند تا از کدهای خطای متداول اینا هستن :
0102 که شایع ترین کد خطا هست، که نشون دهنده اینه که کنسول نمیتونه تشخیص بده خطا از کجاست. در برخی از موارد میشه این مشکل رو با روش سشوار صنعتی حل کرد.

0110 که نشون دهنده مشکل در چیپ های حافظه رم کنسول هست که معمولاً با همون روش سشوار صنعتی حل میشه.

0022 مشکل در GPU، احتمالاً گرم شدن زیاد از حد GPU

موفق باشید ;)

سلام بچه ها آقا من دستگاهم همون error سه چراغ رو ميده ولي با يك تفاوت
هنگامي كه دستگاه براي بيشتر از 1ساعت خاموش باشه وقتي ميخوام دستگاهمو روشن بكنم اين ارور رو ميده ولي اگه دستگاهمو همان لحظه خاموش كنم و دوباره روشن كنم مشكل برطرف ميشه به نظر شما اين مشكل از چيه ؟ درضمن از راهنمايي آقا طاهر كه دوبار مزاحمشون شدم
تشكرميكنم ;)
ولي اين مشكل اعصابمو ريخته بهم :( :evil: ميخواستم بدونم كسي اين مشكل رو داشته يا نه ؟
در ضمن در يك مطلب خوندم كه كسايي كه مشكل سه چراغ و گرما داشتند با تعويض آداپتورشون
با يك آداپتور پال مشكل برطرف شده . حالا من ميخوام بدونم اگه آداپتور دستگاهم رو كه ntsc/j
است با يك آداپتور پال عوض كنم و مستقيم به برق وصل كنم مشكلي پيش نمياد ؟

اگر این سوالم ساده و مبتدیه عذر می خوام ولی خواهشا یکی جوابمو بده
اماسوالم اینکه این errorصفحه مشکی یااصطلاحا صفحه مرگ (dead screen)چه جوری و در اثر چه عواملی واسه دستگاه پیش میادواگر دستگاه دچار یه همچین error شد آیا قابل تعمیر هست یا خیر آخه من اینو تو یه سایت خارجی دیدم خیلی ترسیدم که نکنه یه همچین موردی واسه دستگاهم پیش بیاد شماره error اش هم E74هستش و E66

آخرین ویرایش:
کنسول من بازم قاطی کرد،دیروز از تعمیرگاه آوردم و ایرادش برطرف شد،قبلا صدا داشت،ولی تصویر نبود،الان هم وقتی از تعمیرگاه اومد یک ربع باهاش بازی کردم و ایراد 0102 براش پیش اومده!!

خدایا این کنسول ما هم کی درست میشه:mad:

حالا خوب شد maxgame یک ماه گارانتی کرد!

سلام

كنسول من هم خطاي سه چراغ قرمز ميده . زنگ زدم به فروشنده گفت يه حوله دورش بپيچ بذار داغ كنه . اين كار رو كردم . كنسول كار افتاد ولي هر پنج دقيقه هنگ مي كنه . حتي وقتي كه خيلي خنكه تو Dashboard هم هنگ مي كنه .
كنسول من NTSC\j هستش . به نظر شما چكار كنم :(، پيش كي ببرم ( من تو تهران نيستم )

سلام به همگی
من وقتی کنسولو عمودی میزارم در درایو کنسول کمی سخت باز میشه بعضی وقت گیر میکنه باید یه دستی بش بزارم تا باز شه تو حالت افقی مشکلی ندارم در ضمن من از 13نفر پرسیدم اونام همین مشکلو دارن حال اگه راه حلی چیزی دارین بگین شما هم همین مشکلو دارین؟

سلام به همگی
من وقتی کنسولو عمودی میزارم در درایو کنسول کمی سخت باز میشه بعضی وقت گیر میکنه باید یه دستی بش بزارم تا باز شه تو حالت افقی مشکلی ندارم در ضمن من از 13نفر پرسیدم اونام همین مشکلو دارن حال اگه راه حلی چیزی دارین بگین شما هم همین مشکلو دارین؟

منم همين مشكل رو دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or