سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود ب همه
کورش جان اون دیسکهای که مشکل دارن رو نگاهی بکن، ببین از اول دیسک تا جائی که رایت تموم شده و بقولی خط رایت هست رو ببین. کامل و یک دست هست یا نه؟. منظور اینکه خط های روشن ابی درست مثل اون قسمتی که رایت نشده میبینی؟. اگر اینجوری باشه به احتمال خیلی زیاد این دیسک با سرعت Max رایت شده و رایتر نتونسته وظیفه ـش رو درست انجام بده. این مشکل رو دارم با DMC4 که دقیقا همین طوریه که گفتم. البته بازی اجرا میشه مثل دیسک اورجینال ولی فقط مرحله اولش و در ابتدای مرحله دوم Error میده و از بازی خارج میشه. فکرائی کردم برای این مشکل. اگر بتونیم از یکی از فروشندهها ISO File بازی رو بگیریم ( یعنی بریزه تو هارد مون) و خودمون بازی رو با سرعت کم و روی دیسک خوب رایت کنیم و استفاده کنیم عالی میشه.

پ.ن. این فروشنده های عزیز یکم مشکل دارن!!. مثلا از فروشگاه XYZ یه The Darkness گرفتم اما وقتی گذاشتم PotC: At World's End در امد؟!!. یا مثلا یکی از اقوام بازی Dead Rising رو گرفت و بعد از 3 بار تعویض و رفتن و امد و 20 هزار تومن هزینه کردن برای تنظیم لنز پیش همون طرف ( دوسال پیش )، فروشنده ( مردک دزده خالی بنده کچل ) فهمید که ایراد از رایترش ـه نه لنز کنسول اکبند !!. خلاصه اینها فقط پول رو میشناسن و از کار و زندگی افتادن مشتری و هزینه های که میکنه براشون اهمیتی نداره.

یک بار تمام کابل ، منبع تغذیه ، هارد و ... از هم جدا کن و دوباره سوارش کن ببین چی می شه؟

كابل برق و هارد رو جدا كردم ولي باز ارورو داد از ارور عكس گرفتم ولي نمي دونم چطوري تو سايت بزارم تا بخوني شايد بهتر متوجه مشكل بشي ( فكر كنم عكس شو پيوست كرده باشم )

آخرین ویرایش:
كابل برق و هارد رو جدا كردم ولي باز ارورو داد از ارور عكس گرفتم ولي نمي دونم چطوري تو سايت بزارم تا بخوني شايد بهتر متوجه مشكل بشي ( فكر كنم عكس شو پيوست كرده باشم )
برای آپلود عکس از سایت tinypic.com استفاده کن. بعد از اینکه آپلود کردی یک لینک بهت می ده اون لینک رو یا ازطریق inser picture وارد متن کن یا توی پستت کپی کن;)

این ارور رو چی شد که داد. یعنی اینکه وسط بازی بودی قطع شد این ارور رو داد یا نه دستگاهت رو که روشن کردی همچین اروری داد؟ یه خورده توضیح بده

البته اینو یادم رفت بگم من تویکی از فروم ها خونده بودم این ارور مربوط به مموری می شه . ولی ترجیحا تا مطمئن نشدی روشن نکن چون سابقه داره بعد این ارور سه چراغ داده

این رو ببین :http://uk.youtube.com/watch?v=7WySQnYzGmY

وقتي داشتم بازي مي كردم يكي دوبار بازي هنگ كرد بازي آسسينگ بود بعد وقتي دستگاه رو روشن كردم تا دستگاه كه عكس آرم ايكس باكس رو مي اره چند بار گير كرد وبعد اين ارورو داد و بعدش سه چراغه شد رفتم سه شوار برقي زدم چون دستگام هر چند وقت يه بار سه چراغه مي شه . وقتي دستگاه رو بستم و دوباره شروع به بازي كردم چنددقيقه با اسب اين طرف و اونطرف كه رفتم باز دستگاه هنگ كرد . دستگاه رو خاموش و روشن كردم ديدم باز اين ارور 79 رو داد دقيقا همين تصويري كه فرستادي

وقتي داشتم بازي مي كردم يكي دوبار بازي هنگ كرد بازي آسسينگ بود بعد وقتي دستگاه رو روشن كردم تا دستگاه كه عكس آرم ايكس باكس رو مي اره چند بار گير كرد وبعد اين ارورو داد و بعدش سه چراغه شد رفتم سه شوار برقي زدم چون دستگام هر چند وقت يه بار سه چراغه مي شه . وقتي دستگاه رو بستم و دوباره شروع به بازي كردم چنددقيقه با اسب اين طرف و اونطرف كه رفتم باز دستگاه هنگ كرد . دستگاه رو خاموش و روشن كردم ديدم باز اين ارور 79 رو داد دقيقا همين تصويري كه فرستادي

دوست عزیز شما وقتی 3 چراغ داده چرا هی روشنش می کنی.

کسی با سشوار این کار رو انجام نمیده گرماش برای کیت های سخت افزاری بده.سشوار صنعتی برای این کار استفاده می کنن.

دیگه روشنش نکن ببرش پیش آقا طاهر اگر تهران هستی.

دوست عزیز شما وقتی 3 چراغ داده چرا هی روشنش می کنی.

کسی با سشوار این کار رو انجام نمیده گرماش برای کیت های سخت افزاری بده.سشوار صنعتی برای این کار استفاده می کنن.

دیگه روشنش نکن ببرش پیش آقا طاهر اگر تهران هستی.

آخه قربونت برم من منظورم سشوار صنعتي هستش ديگه . اگه بدوني چه كارها براي اينكه دستگام سه چراغه نشه كردم سرت صوت مي كشه اول كه درايورو سيمشو بزرگ كردم اوردم بيرون و يه فن بزرگ روي gpu گذاشتم و يه مدت دستگاه كار كرد و بعد از بازي بيوشوك دستگاه سه چراغه شد . باز درستش كردم ايندفه فن دستگاه رو 12 ولت كردم ودرايور سرجاش گذاشتم چون بچه گفتنند سرجاش باشه تهويه ي هوا بهتر صورت مي گيره . البته اين دفع خيلي بهتر هد سينگها خنك مي شود چون اصلا cpu داق نمي كرد و بعد از مدتي باز سه چراغه شده شايد من هر 1 ماه يه بار دستگام سه چراغه مي شه و فقط gpu v,و سشوار مي زنم ولي اين دفعه براي اولين بار دستگام اينطور اروري داد كه ديگه نمي دونم چگار كنم دوست خوبم:(:((

آخه قربونت برم من منظورم سشوار صنعتي هستش ديگه . اگه بدوني چه كارها براي اينكه دستگام سه چراغه نشه كردم سرت صوت مي كشه اول كه درايورو سيمشو بزرگ كردم اوردم بيرون و يه فن بزرگ روي gpu گذاشتم و يه مدت دستگاه كار كرد و بعد از بازي بيوشوك دستگاه سه چراغه شد . باز درستش كردم ايندفه فن دستگاه رو 12 ولت كردم ودرايور سرجاش گذاشتم چون بچه گفتنند سرجاش باشه تهويه ي هوا بهتر صورت مي گيره . البته اين دفع خيلي بهتر هد سينگها خنك مي شود چون اصلا cpu داق نمي كرد و بعد از مدتي باز سه چراغه شده شايد من هر 1 ماه يه بار دستگام سه چراغه مي شه و فقط gpu v,و سشوار مي زنم ولي اين دفعه براي اولين بار دستگام اينطور اروري داد كه ديگه نمي دونم چگار كنم دوست خوبم:(:((

دوست عزیز این رو ببر پیش طاهر خان امکان داره با X-Clamp درست بشه.اگر درست شد درجا بفروشش و یدونه از این تاریخ جدید ها بخر.

خوب معلوم شد که چرا همچین اروری داده. استفاده از سشوار صنعتی کار درستی نیست و بعد از چند بار استفاده بورد خم می شه و خلاصه به دستگاه صدمه می زنه.

به نظر من هم دست بهش نزن دیگه بفرستش پیش طاهر انشالله درست می شه . xclamp شاید جواب بده. نگران نباش! طاهر استاده :love:
دستگاه من هم سه چراغ داد 2 هفته پیش با همین xclamp مشکلش حل شده فعلا! البته فعلا معلوم نیست دوباره سه چراغ بشه.

دوست عزیز این رو ببر پیش طاهر خان امکان داره با X-Clamp درست بشه.اگر درست شد درجا بفروشش و یدونه از این تاریخ جدید ها بخر.

من خودم به چشم دیدم کنسول ها 2007 هم خرابی میده. خود طاهر گفت فاکن هم زیاد می یاد زیر دستشون. به نظر من همه این حرفا کشکه

خود طاهر گفت اگه من بخوام کنسول بگیرم قبل اینکه روشنش کنم فنش رو 12 ولت می کنم و xclamp رو روش انجام می دم!:-"

من خودم به چشم دیدم کنسول ها 2007 هم خرابی میده. خود طاهر گفت فاکن هم زیاد می یاد زیر دستشون. به نظر من همه این حرفا کشکه

خود طاهر گفت اگه من بخوام کنسول بگیرم قبل اینکه روشنش کنم فنش رو 12 ولت می کنم و xclamp رو روش انجام می دم!:-"

12 ولت کردن برای کسایی که به طاهر دسترسی دارن کار سختی نیست اما خیلی ها مشکل دارن و نمی تونن.

بعدش هم X-Clamp هم نکنیم باز با همون 12 ولت عمرش خفن میشه.;)

12 ولت کردن برای کسایی که به طاهر دسترسی دارن کار سختی نیست اما خیلی ها مشکل دارن و نمی تونن.

بعدش هم X-Clamp هم نکنیم باز با همون 12 ولت عمرش خفن میشه.;)
با نظر شما کاملا موافقم. اشتباه من هم این بود که از اول 12 ولت نکردم. ولی جالب این بود که ماله من هم از همون سری بود که فویل آلومینیومی سینک رو یادشون رفته بود بردارن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or