تا جایی که میدونم نمیشه پاکش کرد..![]()
پس کسی نمی دونه چجوری میشه PROFILE را پاک کرد؟؟؟ :confused:
انرژی هسته ای ، حق مسلم ماست :biggrin1: :biggrin1:
تا جایی که میدونم نمیشه پاکش کرد..![]()
اگر می خوای پروفایل رو از تو هاردت پاک کنی. برو به قسمت memory بعد برو به profiles و پروفایلی که می خوای رو پاک کن.پس کسی نمی دونه چجوری میشه PROFILE را پاک کرد؟؟؟ :confused:
نه من منظورم عادی بود نه live ... از راهنماییت ممنونم ... کاملا درست گفته بودیداگر می خوای پروفایل رو از تو هاردت پاک کنی. برو به قسمت memory بعد برو به profiles و پروفایلی که می خوای رو پاک کن.
اگر منظورت اینکه پروفایل رو از تو live کلا پاک کنی همچین چیزی نمی شه.
.برا اولین بار از Playbox360 گرفتم.ادمای خوبین حداقل اینو میتونم بگم که یکبار پیک اومد بازی رو عوض کرد اونم با هزینه خودشون.مشکل تو نخوندن بازی هست که میزنه Unreadble Disk.paradise مشکلی نداره فقط بعد مثلا 1 ساعت بازی همین ارور رو میده دویل هم بعد 15 دقیقه این ارور رو میده.turok رو هم اصلا نمیخونه.اینطوری هم که خودشون گفتن مارک Dvd ها Laser هست.اولین بارمه از Laser استفاده میکنم گفتم شاید دستگاه من با Laser مشکل داره برا همین با Xdvd Mulleter خواستم Video File رو چک کنم ولی Dvdwriter کامپیوتر هم نتونست Turok و Dmc4 رو کامل بخونه وسطش ارور میده.حتی Image هم نمیتونم بگیرم ازشون چون Xbc هم وسطای ایمیج گرفتن ارور میده.
یا لنز درایوت ضعیف شده یا دیسک بد رایت شده یا با درایو شما سازگار نیستبچه ها من سی دی که داخل دستگاه میزارم البته این سی دی def jam هستش تو همون داشبورد اینو نشون میده :unplayable dick کسی میدو نه این از دستگاه است یا سیدی؟![]()
به احتمال زیاد با درایو شما سازگار نیست , بهتره از دیسک های Playbox کلا دیسک های استمپری استفاده نکنید لنز رو ضعیف میکنهبعد از 3 هفته بازی نکردن 3 تا بازی گرفتم(dmc4_turok_burnout Paradise) که همشون مشکل دارن.برا اولین بار از Playbox360 گرفتم.ادمای خوبین حداقل اینو میتونم بگم که یکبار پیک اومد بازی رو عوض کرد اونم با هزینه خودشون.مشکل تو نخوندن بازی هست که میزنه Unreadble Disk.paradise مشکلی نداره فقط بعد مثلا 1 ساعت بازی همین ارور رو میده دویل هم بعد 15 دقیقه این ارور رو میده.turok رو هم اصلا نمیخونه.اینطوری هم که خودشون گفتن مارک Dvd ها Laser هست.اولین بارمه از Laser استفاده میکنم گفتم شاید دستگاه من با Laser مشکل داره برا همین با Xdvd Mulleter خواستم Video File رو چک کنم ولی Dvdwriter کامپیوتر هم نتونست Turok و Dmc4 رو کامل بخونه وسطش ارور میده.حتی Image هم نمیتونم بگیرم ازشون چون Xbc هم وسطای ایمیج گرفتن ارور میده.
به نظرتون مشکل از کجاست؟وقتی هم زنگ زدم گفتن که این بازی هایی که شما برگردوندی همشون سالمن.اینم بگم که تاحالا دستگام هیچ وقت این مشکلو
من از خود فروشنده سؤال كرده بودم كفت ادابتور براي همه هستآقا شرمنده که Off میدم، و یه سئوال مسخره هم میکنم
میخواستم بدونم تو پک HAlO یا elite، آداپتور برای پاور کنسول وجود داره ؟
![]()

یا لنز درایوت ضعیف شده یا دیسک بد رایت شده یا با درایو شما سازگار نیست
چند تا بازی دیگه تست کن
ممنون ولی من اینو تازه نو خریدم لنزو مطمئنیت از لنزه؟![]()
اون به خاطر این اپدیت جدید هستشمن الان 3 روزه وقتي بازيم تموم ميشه ميخوام دستگاه رو خاموش كنم كم كم صفحه تاريك ميشه بعد خاموش ميشه مثل تموم شدن فيلم ايا مشكلي واسه دستگاهم پيش اومده خطريه يا نه يا اصلا مشكلي نيست

بزار یه چیزی رو بهت بگم اصلا هیچ ربطی نداره چند ساعت بازی کنی چون من تجربه این کارو دارم بهت میگم(این سومین کنسول 360 من هستش) اگه دستگاه بخواد خراب بشه با روزی 2 ساعت بازی کردنم هم خراب میشه ولی اگه شانست دستگاه خوبی باشه 7 ساعت هم با هاش بازی کنی هیچیش نمیشه!1 سوال در روز چقدر با 360 بازی کنیم برای دستگاه ضرر نداره ممنون میشم جوابم رو بدین