سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

ببخشید یه سوال دارم.
بعضی بازی ها که اجرا نمیشن این ارور رو میدن.
در حالی که بازی های قدیمی هستن تقریبا:
error code = 81
please reset system
چه کار کنم؟
مرسی.

مموریت رو باید فرمت کنی. با خود ویندوز هم احتمالا جواب میده، اگه نشد هم با این بکن
http://www.r4i-sdhc.com/upfile/Panasonic SDFormatter.rar

• Like
Reactions: playstation1
من این بازی Dragon Ball origins 2 .&Dragon quest IX رو ریختم روی دی اس اون DRagon Ball که تو صفحه ی سیو گیر میکنه وارد بازی نمیشه هر چی New Game میزنم دوباره میاد تو منوی اولش!!
اون 1 کی هم وسطش گیر میکنه بعد از انتخاب کارکتر نمیدونید واسه چی هست؟

• Like
سلام بر شما دوستان یه مشکلی داره دی اسم خفن خرابه. آقا وقتی روشن می کنم بعد چند دقیقه خودش ضرتی خاموش می شه. باتریشم بردم تست کردن سالم بود. دیگه نمی دونم باید چه کارش کرد

• Like
سلام من تازه دی اس گرفتم نمی فهمم هیچی ازش.
بعضی از بازی ها اجرا میشه اما وسظ لودینگ صفحه سیاه میمونه و گیر میکنه مشکل از دی اس هست یا بازی؟ یا R4 ؟ ممنون میشم کمک کنین.

• Like
سلام من تازه دی اس گرفتم نمی فهمم هیچی ازش.
بعضی از بازی ها اجرا میشه اما وسظ لودینگ صفحه سیاه میمونه و گیر میکنه مشکل از دی اس هست یا بازی؟ یا R4 ؟ ممنون میشم کمک کنین.
مسلما R4 ـتون آپدیت نشده...
واسه آپدیتش هم یه سایتی روی کارتریج حک شده، بعد از اینکه وارد سایت شدین از بخش Download آخرین و جدید ترین آپدیت رو دانلود کنین.
بعد از دانلود یه بکاپ از بازیها و سیو هاتون بگیرین و رم رو فرمت کنین و تمامی فایلهایی که دانلود کردین رو Paste کنین توی Root Memory ...

• Like
DSTT دیگه به صورت رسمی به روز نمیشه.

اگه میتونی حتما r4 بگیر. از این جعبه قرمزها، که به روز نگه داشته میشند.

قیمتش هم 30 تومن هستش.
فریمور های غیر رسمیش کاملا به روز هستن و همه بازی هارو هم اجرا میکنن

• Like
سلام.من تازه به جمع nintendo دارها وارد شدم:)..کل فروم رو خوندم .من r4i دارم اگه میشه قدم به قدم توضیح بدین اولا چه جوری راش بندازم و دوم چه جوری آپلودش کنم؟؟فکر کنید دارین به زیر دیپلم یاد میدین/:).ممنون

سلام .
من نزدیک به 2 سال هست که یه DSi خریدم و بازی‌‌هاش رو با R4i بازی میکردم .
R4i که دارم دقیقا مثل این تصویره
down_r4i.jpg

از اونجایی که با آپدیت شدن DSi بلافاصله R4i از کار میوفته ... تا حالا نتونستم با DSi به نت کانکت بشم و از بازیها و App های موجود توی نینتندو شاپ دانلود و استفاده کنم . یا مثلا تا حالا نتونستم از وب براوزرش استفاده کنم .

حالا یه سوال دارم , اگه اینجا کسی هست که اطلاعاتش در این مورد کامله لطف کنه و جواب بده .
کارتی هست که بعد از آپدیت کردن DSi باز هم Rom های دانلود شده از نت رو اجرا کنه ؟یعنی در عین اینکه دسترسی به نینتندو شاپ داریم ... Rom های دانلود شده رو هم اجرا کنیم .

• Like
سلام .
از اونجایی که با آپدیت شدن DSi بلافاصله R4i از کار میوفته ... تا حالا نتونستم با DSi به نت کانکت بشم و از بازیها و App های موجود توی نینتندو شاپ دانلود و استفاده کنم . یا مثلا تا حالا نتونستم از وب براوزرش استفاده کنم .

حالا یه سوال دارم , اگه اینجا کسی هست که اطلاعاتش در این مورد کامله لطف کنه و جواب بده .
کارتی هست که بعد از آپدیت کردن DSi باز هم Rom های دانلود شده از نت رو اجرا کنه ؟یعنی در عین اینکه دسترسی به نینتندو شاپ داریم ... Rom های دانلود شده رو هم اجرا کنیم .
الان خیلی از DS کارت ها اومده که با فرمور های جدید نینتندو، مثل 1.4 و 1.4.1(که این آخرین آپدیت ـه ) هماهنگی کامل داره ...
موقع خرید فقط باید به روی خود DS کارت توجه کرد که روش حتما عدد 1.4.1 قرار گرفته باشه.

سلام .

سلام فکر کنم این کارت R4sd-hc پک گلدش همچین قابلیتی رو داشته باشه دقیق نمیدونم ولی فکر کنم الان بهترین کارت همین باشه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or