سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

dstt مي تونه sims3 اجرا كنه چند نفرم اجرا كردن اما براي خودم يه ارور عجيب با عدد نا شناخته مي ده(004 اينا نيست) كه ظاهرا از سورس بازي هست سعي نيد كرك شدشو دانلود كنيد احتمالا اجرا شه

dstt مي تونه sims3 اجرا كنه چند نفرم اجرا كردن اما براي خودم يه ارور عجيب با عدد نا شناخته مي ده(004 اينا نيست) كه ظاهرا از سورس بازي هست سعي نيد كرك شدشو دانلود كنيد احتمالا اجرا شه
واسه من وقتی اجرا میکنم صفحه سفید میشه و هیچی نمایش داده نمیشه ، اروری هم نمیده.
اگه لینک دانلود نسخه کرک شده رو بزاری ممنونت میشم (ترجیحا تورنت)

من این بازی ماریو و لوگی بوورز ستوری!(!)رو دانلود کردم تو بازی میره ولی بعد از منوی اول وقتی میخام سیو رو انتخاب کنم دیگه هیچی کار نمیکنه!!
حالا چه کار باید بکنم؟
میشه پچش کرد همین بازی رو یا کلا باید 1 بار دیگه دانلودش کنم؟

بازم دانلود کردم همین اتفاق واسم افتاد!!! میره تو بازی ولی وقتی میخای فایل مورد نظر رو واسه سیو انتخاب کنی هیچی کار نمیکنه!!!
ولی صفحه داره پخش میکنه اهنگ بازی رو ابرا هم دارن میرو و میان!!!
کسی میتونه سیو بازی رو واسه من بزاره؟ شاید اونجوری بشه 1 کارش کرد:-s

آخرین ویرایش:
the sims 3
اين لينك گفتن كار مي كنه روي همون 1.18 تست بگير نشد از فايل هك دسامبر استفاده كن

بازي ماريو و لوييجي هم هيچ مشكلي نداره روي dstt (هر دو نسخه كاملا قابل بازي هستن)

من این بازی ماریو و لوگی بوورز ستوری!(!)رو دانلود کردم تو بازی میره ولی بعد از منوی اول وقتی میخام سیو رو انتخاب کنم دیگه هیچی کار نمیکنه!!
حالا چه کار باید بکنم؟
میشه پچش کرد همین بازی رو یا کلا باید 1 بار دیگه دانلودش کنم؟

ببخشید یه سوال دارم.
بعضی بازی ها که اجرا نمیشن این ارور رو میدن.
در حالی که بازی های قدیمی هستن تقریبا:
error code = 81
please reset system
چه کار کنم؟
مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or