سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

خب دوستان
خوشبختانه DSTT هم شد Wood4 TT .d:
الان دیگه DSTT میتونه اکثر بازیهایی رو که روش اجرا نمیشدند اجرا کنه. (واسه خود من The Last Window هی فریز می کرد هرچی هم آپدیت میکردم فایده نداشت.ولی با این مشکلم حل شد.)
http://s3.uploadfa.com/files/9/a12xqm9ofoobsp/Wood4TT.1.25.zip
(این لینک فکر کنم بعد مدت 20 روز غیرفعال میشه.اگر نتونستید دانلود کنید بگید تا دوباره آپ کنم)

نحوه نصب:

فایلی رو دانلود کردید Unzip کنید.
داخل فولدر آنزیپ شده برید تا یه فولدر به اسم InSD و دوتا فایل TXT ببینید.
فولدر InSD رو باز کنید. توش یه فایل TTMenu.DAT و یه فولدر به اسم rpg_ هست.
rpg_ و TTMenu رو داخل روت مموری کارت کپی کنید.

قبل از این کارها از آپدیت قبلیتون یه بکاپ داشته باشید.

سلام.من یه مشکل خیلی جدی واسم پیش اومده خواهشن راهنمییم کنین.من r4iultra update کردم 1.56 .بعد نزدیک 20 بازی ریختم که فقط قدیمیهاشو اجرا کرد.بعد فریمورش هم ریختم باز هم اجرا نشد و تو یکی از سایتای دیگه 1.4.1 بود اونم ریختم و اجراش کردم (همون که صفحه آبی میشه و 100درصد میشه) و باز هم بازیها اجرا نمیشد و صفحه سفید میموند وقتی وارد بازی میشدم.بعد دوباره اومدم فریمورو اجرا کردم و وقتی نوشت done.reboot من خاموش روشن کردم و دیگه دستگاهم r4i شناسایی نمیکرد و وقتی رو r4i میزنم این error میاد an error has accured.press and hold the pwer button to turn the system off.please see the nintendo dsi operation manual for help troubleshooting...صدبارم خاموش روشن کردم ولی نمیشناسه..رفتم از سایت r4wood سوال کردم طرف گفت block شده!!!یعنی چی؟الان من باید چیکار کنم؟r4i خراب شده یا دستگاهم؟میتونم یه r4i sdhc بخرم یااونم شناسایی نمیکنه؟خواهشن راهنمایی کنین من چیکار کنم 2روزه دستگاهمو خریدم.منتظر هستم

سلام.من یه مشکل خیلی جدی واسم پیش اومده خواهشن راهنمییم کنین.من r4iultra update کردم 1.56 .بعد نزدیک 20 بازی ریختم که فقط قدیمیهاشو اجرا کرد.بعد فریمورش هم ریختم باز هم اجرا نشد و تو یکی از سایتای دیگه 1.4.1 بود اونم ریختم و اجراش کردم (همون که صفحه آبی میشه و 100درصد میشه) و باز هم بازیها اجرا نمیشد و صفحه سفید میموند وقتی وارد بازی میشدم.بعد دوباره اومدم فریمورو اجرا کردم و وقتی نوشت done.reboot من خاموش روشن کردم و دیگه دستگاهم r4i شناسایی نمیکرد و وقتی رو r4i میزنم این error میاد an error has accured.press and hold the pwer button to turn the system off.please see the nintendo dsi operation manual for help troubleshooting...صدبارم خاموش روشن کردم ولی نمیشناسه..رفتم از سایت r4wood سوال کردم طرف گفت block شده!!!یعنی چی؟الان من باید چیکار کنم؟r4i خراب شده یا دستگاهم؟میتونم یه r4i sdhc بخرم یااونم شناسایی نمیکنه؟خواهشن راهنمایی کنین من چیکار کنم 2روزه دستگاهمو خریدم.منتظر هستم
لطفا یکی از اساتید جواب این دوستمون رو بدن ...

• Like
Reactions: playstation1
من الان نگاه کرم ورژن دستگاه من 1.2u هستش!!!!در صورتی که من 1.4.1 نصب کم که اینجوری شد.لطفا بگید که چیکار کنم.الان عکساشو میزارم که ببینین چی میگم...متن ارورو نوشتم بالا.من از 50 نفر پرسیدم هیچکی اصلا نمیدونه من چی میگم!!!!
ffcvta96ow0stjz1mc0o.jpg
16d85ocqcu68s9m17vz.jpg
alku5wcg28hawi7a3y.jpg

خوب اصلا r4i منو شناسایی نمیکنه که من بخوام بریزم چیزی توش.عکس رو نگاه کنین r4i داخلشه ولی نمیشناسه روش هم میزنم اون error میاد!!اول درست بود بعد از ریختن فریمور 1.4.1 اینجوری شد.الانم ورژن 1.2u که اصلا نمیدونم چی هست!!!اگه r4i میخوند یه کاریش میشد کرد .الان من میخوام بدونم مشکل از چیه؟اگه r4i shdc بخرم حل میشه یا مشکل از دستگاه؟

فکر کنم نمیشناسه چون فایل مخصوص اجرای R4 رو از توی microsd پاک کردین. یعنی شما کارت R4 رو دارید ولی برنامه اجراییش رو پاک کردید
این فایل رو بریزید تو میکرو اس دی بعد دوباره امتحان کنید.

خب دوستان
خوشبختانه DSTT هم شد Wood4 TT .d:
الان دیگه DSTT میتونه اکثر بازیهایی رو که روش اجرا نمیشدند اجرا کنه. (واسه خود من The Last Window هی فریز می کرد هرچی هم آپدیت میکردم فایده نداشت.ولی با این مشکلم حل شد.)
http://s3.uploadfa.com/files/9/a12xq...od4TT.1.25.zip
(این لینک فکر کنم بعد مدت 20 روز غیرفعال میشه.اگر نتونستید دانلود کنید بگید تا دوباره آپ کنم)

نحوه نصب:

فایلی رو دانلود کردید Unzip کنید.
داخل فولدر آنزیپ شده برید تا یه فولدر به اسم InSD و دوتا فایل TXT ببینید.
فولدر InSD رو باز کنید. توش یه فایل TTMenu.DAT و یه فولدر به اسم rpg_ هست.
rpg_ و TTMenu رو داخل روت مموری کارت کپی کنید.

قبل از این کارها از آپدیت قبلیتون یه بکاپ داشته باشید.

دمت گرم خدا عمرت بده نمیدونی چند وقت بود بازی دیگه نکرده بودم با DS

• Like
Reactions: playstation1
سلام.من مودم وایرلس خریدم که با نینتندوم برم اینترنت نمیدونم چرا بازیهارو که میرم نمیشناسه و آنتنش صفره؟؟و opera هم واسه نینتندو بگین از کجا دانلود کنم ممنون میشم کل اینترنتو گشتم واسه نینتندو پیدا نکردم.بونجالو رو دارم ولی نمیدونم چرا وصل نمیشه!!!لطفا راهنمایی کنین

سلام.من مودم وایرلس خریدم که با نینتندوم برم اینترنت نمیدونم چرا بازیهارو که میرم نمیشناسه و آنتنش صفره؟؟و opera هم واسه نینتندو بگین از کجا دانلود کنم ممنون میشم کل اینترنتو گشتم واسه نینتندو پیدا نکردم.بونجالو رو دارم ولی نمیدونم چرا وصل نمیشه!!!لطفا راهنمایی کنین
سلام.
مدل دقیق مودمتون چی هست؟
Opera رو بیخیال باید بشین ، من دانلود کردم ولی کار نمیکنه ، بعد از اجرا به شما پیامی میده که اگه اشتباه نکنم باید یه کارتریج مخصوص رو درون Slot 2 بزارین تا اجرا بشه که اونم توی ایران پیدا نمیشه.
از یک مرورگر دیگه استفاده کنید.
این لیست مودم هایی هست که DS پشتیبانی میکنه:
fd7gll70hznqqynmdfv2.png

مودم و DS همدیگه رو شناسایی میکنن؟
لطفا خبرش رو بدین.

سلام.مودم من dlink هستش و نینتندوم میشناسش تو advance setup و تستشم کامل میشه..فقط مودم من رو wpa-psk تنظیمه و الان دیدم که تو بازیها جایی که واسه online بازی کردن هست فقط wep پشتیبانی میکنه!!!واسه مرور گرم okiwi رو ریختم تو dstti و اجرا میشه ولی میگه پروتکل شناسایی نشد!!!و اجرا نمیشه!!!بونجالئو هم همینطور..ممنون میشم راهنماییم کنین..در ضمن خوشحال شدم دیدم یه مشهدی نینتندو داره.داشتم نا امید میشدم از همشهریا

سلام.مودم من dlink هستش و نینتندوم میشناسش تو advance setup و تستشم کامل میشه..فقط مودم من رو wpa-psk تنظیمه و الان دیدم که تو بازیها جایی که واسه online بازی کردن هست فقط wep پشتیبانی میکنه!!!واسه مرور گرم okiwi رو ریختم تو dstti و اجرا میشه ولی میگه پروتکل شناسایی نشد!!!و اجرا نمیشه!!!بونجالئو هم همینطور..ممنون میشم راهنماییم کنین..در ضمن خوشحال شدم دیدم یه مشهدی نینتندو داره.داشتم نا امید میشدم از همشهریا
خب مودمتو بزار روی تنظیم wep ببین چی میشه

راستش داداش من خودم مودم wifi ندارم که بتونم تست کنم و جایی هم این تست رو انجام ندادم.
پیشنهاد میکنم اگه به نتیجه نرسیدی تو سایت های غیر فارسی زبان دنبال راه حل باشی.
اگه راه حل پیدا کردی ، بیا اینجا بگو چون شاید خیلی ها دنبالش باشن.
کجای مشهد هستی شما؟
یه روز با هم قرار بزاریم ، بازی کنیم با DS :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or