سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

سلام خدمت دوستان عزیز
من یک N5 دارم که آخرین آپدیت داخل سایتش رو روش انجام دادم اما هنوز بازی هایی مثل Shrek Forever After و Sonic Classic Collection و James Cameron's Avatar - The Game و toy story 3
و Lego Harry Potter - Years 1-4 وچند تای دیگه رو نمی تونم بازی کنم, کسی هست که این بازی هارو بازی کرده باشه؟
مشکل از N5 است؟
راستی قضیه کرک کردن بازی های ds چیه؟
ممنون میشم کسی جواب بده.
مشكل كه از كارتت نيست ,مشكل از كرنله كه انگار فعلا كرنل جديد رو منتشر نكردن...
روي r4i منم متاسفانه آپديت جديدي نيومده و فقط از بازيهاي بالا Avatar اجرا شده ,كرك كه نيست در اصل پچ كردنه بازيهاس كه روي كرنل هاي قبلي هم جواب ميده من خودم TNA رو پچ شده دانلود كردم راحت اجرا شد(از بازي هاي بالا هم جديدتره)

سلام !
بهترین DS برای اجرای hombrow چیه؟
اصلا با هم دیگه تو نرم افزار و فریمورشون فرق دارن؟
من خودم Lite دارم ولي نظرم روي DSi چون خودش كلا يه سري Homebrew هاي خاص داره كه خيلي جالبن...در ضمن محيط اصلي هم خيلي بهتر از لايت و سري هاي قبليه...

مشكل كه از كارتت نيست ,مشكل از كرنله كه انگار فعلا كرنل جديد رو منتشر نكردن...
روي r4i منم متاسفانه آپديت جديدي نيومده و فقط از بازيهاي بالا Avatar اجرا شده ,كرك كه نيست در اصل پچ كردنه بازيهاس كه روي كرنل هاي قبلي هم جواب ميده من خودم TNA رو پچ شده دانلود كردم راحت اجرا شد(از بازي هاي بالا هم جديدتره)

من خودم Lite دارم ولي نظرم روي DSi چون خودش كلا يه سري Homebrew هاي خاص داره كه خيلي جالبن...در ضمن محيط اصلي هم خيلي بهتر از لايت و سري هاي قبليه...

ممنون که جواب دادی
برای پچ کردنه بازی ها از چه برنامه ای استفاده می شه؟خودمونم می تونیم پچ رو انجام بدیم یا باید بازی پچ شده رو دانلود کنیم؟

مشكل دستگاه پس از آپديت

با سلام ،من dsi وR4i دارم دستگاهdsi رو آپديت كردم بعد از آپديت ديگه برنامه r4 رو نمياره و ارور ميده مينويسه An error has occurred..... لطفا راهنمايي كنيد

• Like
Reactions: playstation1
ممنون که جواب دادی
برای پچ کردنه بازی ها از چه برنامه ای استفاده می شه؟خودمونم می تونیم پچ رو انجام بدیم یا باید بازی پچ شده رو دانلود کنیم؟
ميتوني از هردوش استفاده كني ....
توي نت بگري پيدا ميكني ولي خودم بزودي يه آموزش براش مينويسم..
با سلام ،من dsi وR4i دارم دستگاهdsi رو آپديت كردم بعد از آپديت ديگه برنامه r4 رو نمياره و ارور ميده مينويسه An error has occurred..... لطفا راهنمايي كنيد
خب ناراحتي نداره دوست عزيز اول مموريتو فرمت كن بعد روي dsكارتت يه سايت قرار گرفته ,برو توي اون سايت بعد آخرين كرنلش رو دانلود كن و فقط كپي پيست كن روي dsكارتت...
اگه هم نميدوني از كجا دانلود كني كرنل رو فقط برام اسم سايت قرار گرفته روي ds كارتت رو بزار برات ميزارمش...

ميتوني از هردوش استفاده كني ....
توي نت بگري پيدا ميكني ولي خودم بزودي يه آموزش براش مينويسم..

خب ناراحتي نداره دوست عزيز اول مموريتو فرمت كن بعد روي dsكارتت يه سايت قرار گرفته ,برو توي اون سايت بعد آخرين كرنلش رو دانلود كن و فقط كپي پيست كن روي dsكارتت...
اگه هم نميدوني از كجا دانلود كني كرنل رو فقط برام اسم سايت قرار گرفته روي ds كارتت رو بزار برات ميزارمش...

با سلام و عرض خسته نباشيد من مموري رو فرمت كردم و آخرين نسخه از كرنلشو رو كه از سايتش گرفته بودم روش كپي كردم ولي بازم همون پيغام ارور رو ميده ،نميدونم چيكار كنم

با سلام و عرض خسته نباشيد من مموري رو فرمت كردم و آخرين نسخه از كرنلشو رو كه از سايتش گرفته بودم روش كپي كردم ولي بازم همون پيغام ارور رو ميده ،نميدونم چيكار كنم
واي واقعا متاسفم چون قسمت دوم سوالتون رو نخونده بودم...
شما متاسفانه ورژن دستگاه رو به 1.4 بردين تنها راه حل مشكل هم اينه كه بايد بريد يه ds card بخرين كه ورژنش v1.4 باشه مثله عكس زير واسه شناسايي اينكه dsكارت ورژنش 1.4 يا نه بايد به ليبل روي خود ds كارت توجه كنين كه روش زده v1.4 توي يه ستاره زرد رنگ(دقيقا مثل عكس زير)
http://www.szprice.com/product_images/q/r4i_sdhc_dsi_card_01_71240__24255.jpg

سلام
میخواستم بدونم میشه تو اینترنت هم بازی کرد با دی اس ؟
میدونم که با wi-fi میتونی به اینترنت وصل شی ولی از این لحاظ که بازی ها اورجینال نیست مشکلی پیش نمیاد ؟ کسی از دوستان امتحان کرده که با فلش میشه تو نت بازی کرد ؟

• Like
Reactions: playstation1
سلام
میخواستم بدونم میشه تو اینترنت هم بازی کرد با دی اس ؟
میدونم که با wi-fi میتونی به اینترنت وصل شی ولی از این لحاظ که بازی ها اورجینال نیست مشکلی پیش نمیاد ؟ کسی از دوستان امتحان کرده که با فلش میشه تو نت بازی کرد ؟
بله میشه بازی کرد...
خودم خیلی بازی کردم ولی این بازیهای جدید رو اصلا تست نکردم...
اکثرا بازیهای قدیمی رو به راحتی میتونین بازی کنین...

یعنی الان NDS Lite با DSTT نمیتونه هیچکدوم بازی های جدید رو اجرا کنه؟؟؟
نمیشه گفت که بستگی به خود کارت داره ولی خب برای اجرای بازیهای جدید یا باید بازیها پچ شده باشن[که خیلی ها نیستن] و یا باید فرمور کارتت آپدیت باشه...
البته بعد از یه مدتی آپدیت های جدیدی واسه کارته مورد نظر قرار میگیره..

یعنی الان NDS Lite با DSTT نمیتونه هیچکدوم بازی های جدید رو اجرا کنه؟؟؟
همونطور که میدونید دیگه فریمور رسمی برای DSTT نمیاد.پس باید از فریمور های غیر رسمی استفاده کرد. که البته یه مشکلی که دارند اینه که ممکنه کارت شما بفهمه این فریمور غیر رسمی و خود بخود غیر فعال بشه. (که البته شاید بشه یک سری کارها دوباره فعالش کرد.مطمئن نیستم)
من خودم DSTT دارم و با نصب 1.8 غیر رسمی موفق شدم Toy Story 3 رو بیارم و مشکل Save چنتا بازی رو حل کنم. البته هنوز روی Super Scribllenatus و The Sims 3 جواب نمیده.
باز هم میگم....ممکنه کارت شما از کار بیفته.پس ریسکش با خودتونه

DsTT Unofficial Firmware V1.18

نصبش رو که بلدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or