سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

سلام
دوستان من یک مشکل دارم
دی اس من وسط بازی ها خاموش می شه و در بهترین حالت سافت ریست می شه.
وسط بعضی بازی ها (که خیلی کمن) خاموش نمی شه و وسط بازی ای مثل کال آو4 دیر خاموش می شه و در بازی ای مثل توم ریدر همان اول بازی خاموش می شه. نمی دونم مشکل از دی اس تی تی هست یا از باطری. جالبه که بعضی وقت ها اصلا روشن نمی شه و وقتی هم دی اس تی تی رو می کشم و روشن می کنم اگر روشن بشه دیگه خاموش نمی شه
ه نظر شما مشکل چیه؟

مطمئنن يكي از فايلهاي كرنلي كه دانلود كردين كمه...
ميشه سايت هك شده رو r4ي كه دارين بهم بدين تا راهنماييتون كنم؟
یادم نیست تو گوگل سیرچ کردم. شما صحیح و سالموش دارید لینکشو؟

یادم نیست تو گوگل سیرچ کردم. شما صحیح و سالموش دارید لینکشو؟
خب واسه همينه ديگه!شما رفتي كرنل يه مدل ديگه از R4i رو واسه r4 خودتون زدين...
منظورم اون آدرس سايتيه كه روي R4كارتتون قرار گرفته مثلا ماله من اينه:
WWW.r4i-sdhc.com

salam mishe ye toozih kamel darbare kornel bedid
واسه ريختنش چيز زياد سختي نيست...
ولي از طريق اون سايتي كه روي R4كارتتون زده ميرين و توي قسمت Downloads آخرين كرنل رو دانلود ميكنين و بازيهاي جديد رو اجرا ميكنين...
كرنل يه چيزي شبيه به Firmware پي اس پي و ps3 اما نحوه ريختنش خيلي ساده تر!فقط كپي -پيست در ضمن اگه يه كرنل ديگه از يه سايت به غير از سايت قرار گرفته بر روي r4تون موجب ميشه كه 2 صفحه كنسول سفيد بشن و اگه ديدين 2 صفحه سفيدن بدونين كه كرنل مخصوص خودشو نريختين

واسه ريختنش چيز زياد سختي نيست...
ولي از طريق اون سايتي كه روي R4كارتتون زده ميرين و توي قسمت Downloads آخرين كرنل رو دانلود ميكنين و بازيهاي جديد رو اجرا ميكنين...
كرنل يه چيزي شبيه به Firmware پي اس پي و ps3 اما نحوه ريختنش خيلي ساده تر!فقط كپي -پيست در ضمن اگه يه كرنل ديگه از يه سايت به غير از سايت قرار گرفته بر روي r4تون موجب ميشه كه 2 صفحه كنسول سفيد بشن و اگه ديدين 2 صفحه سفيدن بدونين كه كرنل مخصوص خودشو نريختين
shooma alan midoonid ghimat r4 va ds lite chande va az koja behtare bekharim?

shooma alan midoonid ghimat r4 va ds lite chande va az koja behtare bekharim?
خب قيمتا متفاوته...
مثلا خودم يه R4I از فروشگاه بازينما خريدم 45 البته توي تهران و توپخونه و يه چندجا ديگشو بگردي ميتوني r4i اصلا با قيمت 25 تومن پيدا كنين...
در ضمن dstti هم از بازينما قيمت كردم 45....

خب واسه همينه ديگه!شما رفتي كرنل يه مدل ديگه از R4i رو واسه r4 خودتون زدين...
منظورم اون آدرس سايتيه كه روي R4كارتتون قرار گرفته مثلا ماله من اينه:

الان از کجا باید بفهمم کدپم سایت باید برم واسه دانلود؟ واسه هم سایتی رو r4 ام نزده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or