Mohammad®eza
کاربر سایت
خواهش میکنمکابل ca
ممنون از توضیحاتتون.
راستی کابل cat6 استفاده میکنی؟؟
بله CAT6
خواهش میکنمکابل ca
ممنون از توضیحاتتون.
راستی کابل cat6 استفاده میکنی؟؟
نهایت سرعت با کابل cat6 و شبکه گیگابایتی همینقدره؟؟۶۰ مگ؟؟خواهش میکنم
بله CAT6
اصولا این CAT6 تا سرعت حداقل 1 گیگ و حداکثر تا 10 گیگ سرعت انتقال رو ساپورت میکنه و باکیفیت ترین کابل فعلا محسوب میشهنهایت سرعت با کابل cat6 و شبکه گیگابایتی همینقدره؟؟۶۰ مگ؟؟
پس میفرمایید شما هم cat6 دارید ولی سرعت انتقال بالا نیست؟؟ نهایت ۶۰ تا رو دارید؟؟اصولا این CAT6 تا سرعت حداقل 1 گیگ و حداکثر تا 10 گیگ سرعت انتقال رو ساپورت میکنه و باکیفیت ترین کابل فعلا محسوب میشه
ولی در اصل سرعت انتقال PC و سرعت گیرندگی دستگاه حرف اول رو میزنه استفاده از کابل با کیفیت نوسان سرعت و نویز و اینجور موارد رو کاهش میده
بله نهایتا 60 مگ درثانیهپس میفرمایید شما هم cat6 دارید ولی سرعت انتقال بالا نیست؟؟ نهایت ۶۰ تا رو دارید؟؟
چطور میشه سرعت انتقال رو بیشتر کنیم؟؟بله نهایتا 60 مگ درثانیه
نوشته بودم سرعت انتقال به کشش و قدرت ارسال و دریافت دستگاه ها مربوط میشهچطور میشه سرعت انتقال رو بیشتر کنیم؟؟
من یک فایل ۵ گیگ بین pc و لبتاب رو با کابل لن انتقال دادم نهایت ۸۰ مگ میرفت.نوشته بودم سرعت انتقال به کشش و قدرت ارسال و دریافت دستگاه ها مربوط میشه
همیشه میبینی یا ارسال یا دریافت یک دستگاه یک حدی داره و از اون بیشتر نیست
مثلا الان لپ تاپ من تا یک حدی سرعت دریافت و ارسال داره PS4 هم به همین شکل
اگر اکانت هکی ریختن براتون احتمال داره بازب هاتون بپره. بن شدن شانسیه بیشتر برای کسایی هست که از پول طرف بازی بخرن.سلام دوستان
من قبلا دادم یکبار بازی ها رو بیرون برام ریختن. ولی الان می خوام خودم بازی بریزم. می خواستم بدونم اگه از این راه برای ریختن بازی ها استفاده کنم دستگاه Ban نمیشه؟
چون باید به اینترنت وصل شد و فروشنده به من گفته به اینترنت وصل نشم تا دستگاهم بن نشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فایلها ناقص دانلود نشده؟؟سلام ببخشی یه سوال من دیتای فیفا20 رو دانلود کردم با psxمیریزم همش کنات دانلود(cannat download) میزنه یه بار دیگم دیتاشو گرفتم باز کنات دانلود میزنه مشکلش چیه؟
حتی میزارم هر بار یه مقدارشو از نت بگیره ولی باز کنات دانلود میزنه
بله بازیهای دیگرو راحت میریزم فقط فیفا داره اذیت میکنه حتی دو بار هم دیتاشو دانلود کردمفایلها ناقص دانلود نشده؟؟
کابل رو درست وصل کردید؟؟
آدرس فایل رو درست به نرم افزار دادید؟؟
ریجن اکانتت با اونی که دانلود کردی مطمینی یکی هست؟؟بله بازیهای دیگرو راحت میریزم فقط فیفا داره اذیت میکنه حتی دو بار هم دیتاشو دانلود کردم