کانکشن وای فای اینترنت رو شیر کن درست میشهدوست عزیز.
من هر کاری میکنم faill میخوره تو تست باید حتما نت share باشه و گر نه چطور successful بزنه تو قسمت اتصال اینترنت و وصل شدن به psn?
کانکشن وای فای اینترنت رو شیر کن درست میشه
کانکشن وای فای اینترنت رو شیر کن درست میشه
با این روشی که دوستمون نوشتن با کابل لن مستقیم وصل کردم بدون مشکلشما کافی یه ip جدید به صورت دستی تعریف کنین بدین صورت که, از منوی change adaptor گزینه Local connection قسمت inter port 4 برین up جدید مثل 192.168.43.200 و subnet 255.2555.2555.0 تعریف کنین. و بعد در کنسول در network use LAN cable, برین و گزینه custom. گزینه Manuel برین و گزینه ip باید ip کامپیوترو +1 کنین یعنی 192.168.43.201 و و بعدی 255.255.255.0 و گزینه default gateway رو همون ip کامپیوتر بزنین 192.168.43.200 و برین مراحل بعد تا proxy اینجا هم همون ip کامپیوترو بزنین.مشکل حله.
من رفیقمم همین مشکل داره بنده خدا کلی دانلود میکنه همیشه ولی اخرش فایلاش خرابه ارور میده مخصوصا دیتا بازی های ترکیبی ریختنی به مشکل میخوره ادم کسی بلده مشکل دقیق از کجاست بگه تا مشکل حلکنیمسلام دوستان
نمیدونم مشکلی که دارم به این بخش مروبط هست یا نه ولی ببخشید اگه به این بخش مربوط نیست
مشکلی که دارم اینه که هر لینکی که از این برنامه برنامه میگیرم و داخل idm دانلود میکنم تا 100 درصد تکمیل میشه ولی خطای درست نبودن سرور میده و میگه فایل خراب شده و دانلود از اول شروع میشه
نسخه جدید نرم افزار idm هم نصب کردم جواب نداد
از دیروز تا حالا نزدیک 30 گیگ همینطوری سوخت شد رفت
کسی نمیتونه راهنمایی کنه چه کنم؟
واقعا ریشه مشکل مشخص نیست حتی توی خود سایت idm هم یه سری راهکار داده ولی هیچکدوم مشکل رو حل نکردنمن رفیقمم همین مشکل داره بنده خدا کلی دانلود میکنه همیشه ولی اخرش فایلاش خرابه ارور میده مخصوصا دیتا بازی های ترکیبی ریختنی به مشکل میخوره ادم کسی بلده مشکل دقیق از کجاست بگه تا مشکل حلکنیم
سلام دوستان
نمیدونم مشکلی که دارم به این بخش مروبط هست یا نه ولی ببخشید اگه به این بخش مربوط نیست
مشکلی که دارم اینه که هر لینکی که از این برنامه برنامه میگیرم و داخل idm دانلود میکنم تا 100 درصد تکمیل میشه ولی خطای درست نبودن سرور میده و میگه فایل خراب شده و دانلود از اول شروع میشه
نسخه جدید نرم افزار idm هم نصب کردم جواب نداد
از دیروز تا حالا نزدیک 30 گیگ همینطوری سوخت شد رفت
کسی نمیتونه راهنمایی کنه چه کنم؟
آرهبا ایرانسل داری دانلود میکنی؟
آره
جالبیش اینه رو یه سیستمم این مشکل رو داره ولی روی سیستم قدیمیم هیج مشکلی نداره
متاسفانه ایرانسل بعضی موقع ها لینک هارو خراب میکنه، مثل اینکه در حین دانلود IP زیاد عوض میشه و باعث میشه که فایل خروجی خراب بشه. سه تا راه حل هست :
1 - از نت همراه اول استفاده کنی!
2 - داخل IDM، تنظیمات و Connection و بعد ConnectionType رو بزاری روی 4G و تعداد کانکشن رو به 1 یا 2 تغییر بدی! سرعت دانلود میاد پایین ولی به احتمال 90% مشکلت حل میشه! واسه خودم اینطوری حل میشد بعضی مواقع ولی کلا نت همراه برا دانلود های سنگین بهتره
3 - استفاده از لینک های مستقیم مثل شاتلند
من زدم همونطور که دوستمون گفتن.کانکشن وای فای اینترنت رو شیر کن درست میشه