فایل اپدیت رو ندادم به فولدر دیتا اپدیت رو دارم ولییه عکس از برنامه موقع استفاده بذارید
کدوم آپدیتو دارید؟ احتمال خیلی زیاد آخرین آپدیتو ندارید چون همین اواخر یه آپدیت جدید براش داده بودن که تو سایتای ایرانی نیست
بدون آپدیت هیچ بازی ای رو نمیشه منتقل کردمن اص
فایل اپدیت رو ندادم به فولدر دیتا اپدیت رو دارم ولی
سلام خواهشا سریع کمک کنید دارم دیوونه میشم همه اموزشها رو رفتم ادم نابلدی هم نیستم ولی این مشکل دیوونم کرده
من برای اولین باز از برنامه استفاده کردم دیتای بازی متال گر رو خریدم بعد کل دیتا رو ریختم رو کامپیوتر نرم افزار رو اجرا کردم تو کنسول هم مراحل رو رفتم تست کانکشن رو هم زدم همه چیز اوکی بود بعد اوندم به مقدار از بازی رو دانلود کردم زدم رو توقف اومدم تو پی سی فولد بازی رو از منوی تنظیمات اد کردم گزینه اوتومات رو هم زدم بعد تو کنسول زدم ادامه دانلود حدود ۱ گیگ که دانلود شد گفتم بیینم نکنه داره فایل رو از نت میگیره اتصال مودم به تلفن رو قطع کردم ولی دانلود ادامه پیدا کرد تا چهار نیم گیگ رفت یه دفعه متوقف شد زدم ادامه دانلود بعد چند ثانیه گزینه
Cannot download
روی بازی اومد اموزش ها رو کامل خوندم هم کنسول هم پی سی رو ریستارت کردم مشکل اینجاست الان برون پ روکسی بازی با نت خودم دان میشه ولی همین که میخوا ماز طریق برنامه بازی رو دان کنم نمیشه اومدم فتیل های دانلودی رو دستی زدم تو هر پارت که برنامه درست کرده بود به ترتیب از ۰۰ تا ۰۷ ولی بازم میزنم دانلود نمیشه تو برنامه هم فایل های که دستی دادم همش میشه به اسم پارت ۰۴ خواهشا کمک کنید درضمن ای دی بازی با ای دی دیتایی که خریدم هم یکیه.ممنون من الان نشستم تا جوابی راه حلی چیزی بدید.
من برای بار اول از برنامه استفاده می کنیم
Trials Fusion رو گذاشتم دانلود ، حجم دانلودش زده 10 گیگ ولی وقتی لینک هاش رو بدس می آورم لینک اولی 4 گیگ و دوم 800 مگه به این صورت :
TRIALSFUSION1111_0.pkg
TRIALSFUSION1111_1.pkg
لینک سوم را می زارم چیزی دانلود نمی کنه.
این حجماش درسته؟ چطور زده 10 گیگ ولی جمع لینک های دانلودش میشه 4.8 گیگ؟
اره مشکلم حل شد دفعه اول بود آپدیت بازی هم اخریش نبود مرسی.چشم بسته میگم آخرین آپدیت بازی رو نداری
کد بازی رو بده و یه عکس از فایلهایی که داری بزار ببینم
شما اول كد ديتارو چك كنيد درست باشه بعدم ورژن اپديتودرود
من یک گیگ حجم اینترنت داشتم، بازی آنچارتد کالکشن رو از قبل دانلود کرده بودم، با استفاده از مودم و lan شروع کردم به انتقال بازی به کنسول، تو 10 دقیقه تقریبا 10 گیگش انتقال پیدا کرد و خوب بود، بعد 10 گیگ وایساد و دیگه نرفت، چک کردم تا 1 گیگ اینترنتم تموم شده، به نظرتون مشکل از کجا بوده؟ اگر از حجم اینترنت هم بخواد استفاده کنه که فایده نداره از اول با خود کنسول دانلود کنیم به صرفه تره. ممنون میشم اگر موردی هست راهنمایی کنید.
فرقي نداره چطوري وصلشون كنيد كار ميكنه فقط سرعت انتقالاش متفاوتهسلام آیا میشه موقع انتقال دادن دیتا کامپیوترو با کابل لن به مودم وصل کرد بعدش کنسولو با وای فای به مودم؟ یا باید هردو با کابل لن و وای فای وصل بشن
البته یکی از دوستان گفتن که امکانش هست این کارو انجام داد خواستم نظرات بقیه دوستانم بدونم.