aliahmadi2
کاربر سایت
هر جور کاری بگی کردم با pc . اره میزنه Data is corrupted
یه ریبیلد دیتا بیس بزن فکر کنم درست میشه
قبلش یه چک کن چیزیش پاک نشه، من تا اونجایی که میدونم چیزی پاک نمیشه
هر جور کاری بگی کردم با pc . اره میزنه Data is corrupted
این کار هم کردم . باز هم نشد . یه ذره میره باز ارور میده . فک کنم باس قیدش رو بزنم و از خود کنسول دانلود کنم .یه ریبیلد دیتا بیس بزن فکر کنم درست میشه
قبلش یه چک کن چیزیش پاک نشه، من تا اونجایی که میدونم چیزی پاک نمیشه
داداش اون پارتی که توش ارور میده دوباره دانلود کن. احتمال 90 درصد فایل خرابههر جور کاری بگی کردم با pc . اره میزنه Data is corrupted
سه بار کلا دانلود کردم همرو ... آره این تا حدودی جواب داد ، یه مقدار دانلود کردم بعد اون پارت رو براش اجرا کردم تو psx جواب داد . خلاصه حدود 80 گیگ دانلود کردم دیگه ... تو سه شبداداش اون پارتی که توش ارور میده دوباره دانلود کن. احتمال 90 درصد فایل خرابه
البته قبلش وقتی ارور داد بزار حدود 100 مگ از نت دانلود کنه. اگه بعدا باز ارور داد حتما فمون فایل رو دوباره دان کن
آره میشه . با نرم افزار PSX Download helper میشه که هم بازیهای دیجیتالی هم آپدیت ها رو بریزی رو کنسول . (در واقع ماهیت اینا یکیه) .دوستان دیسک کال آف خریدم 7 گیگ آپدیت داره. با خود دستگاه خیلی فس فس میکنه. این آپدیت رو میشه با این نرم افزار انتقال داد؟یا با این نرم افزار فقط بازیهای دیجیتالی رو میشه انتقال داد؟
اره میشه ولی اینوبدون برا انتقال با پی سی باید اپدیت کامل رو دان کنی. احتمالا هجم اپدیت بیشتر باشهدوستان دیسک کال آف خریدم 7 گیگ آپدیت داره. با خود دستگاه خیلی فس فس میکنه. این آپدیت رو میشه با این نرم افزار انتقال داد؟یا با این نرم افزار فقط بازیهای دیجیتالی رو میشه انتقال داد؟
منم همین مشکل دارم
سلام
من وقتی برنامه رو باز میکنم با این ارور روبرو میشم
Input String Was Not in a Correct Format
و هیچ فایلی رو هم نمیتونم به کنسول انتقال بدم و Cannot Download رو میبینم
قبلا هیچ مشکلی نداشت یکی دو روزه اینطوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان کسی راهی برای حل مشکل Input String Was Not in a Correct Format نداره؟
تب برنامرو تغییر بدید و مثلا برید رو تب تنظیمات مشکل حل میشه.سلام این مشکل برنامه psx که وسط انتقال دیتاها یهو برنامه بسته میشه رو کسی راهکاری واسش پیدا کرده ؟ ممنون میشم اگه کسی راهیو پیدا کرده بگه