سلام خواهشا سریع کمک کنید دارم دیوونه میشم همه اموزشها رو رفتم ادم نابلدی هم نیستم ولی این مشکل دیوونم کرده
من برای اولین باز از برنامه استفاده کردم دیتای بازی متال گر رو خریدم بعد کل دیتا رو ریختم رو کامپیوتر نرم افزار رو اجرا کردم تو کنسول هم مراحل رو رفتم تست کانکشن رو هم زدم همه چیز اوکی بود بعد اوندم به مقدار از بازی رو دانلود کردم زدم رو توقف اومدم تو پی سی فولد بازی رو از منوی تنظیمات اد کردم گزینه اوتومات رو هم زدم بعد تو کنسول زدم ادامه دانلود حدود ۱ گیگ که دانلود شد گفتم بیینم نکنه داره فایل رو از نت میگیره اتصال مودم به تلفن رو قطع کردم ولی دانلود ادامه پیدا کرد تا چهار نیم گیگ رفت یه دفعه متوقف شد زدم ادامه دانلود بعد چند ثانیه گزینه
Cannot download
روی بازی اومد اموزش ها رو کامل خوندم هم کنسول هم پی سی رو ریستارت کردم مشکل اینجاست الان برون پ روکسی بازی با نت خودم دان میشه ولی همین که میخوا ماز طریق برنامه بازی رو دان کنم نمیشه اومدم فتیل های دانلودی رو دستی زدم تو هر پارت که برنامه درست کرده بود به ترتیب از ۰۰ تا ۰۷ ولی بازم میزنم دانلود نمیشه تو برنامه هم فایل های که دستی دادم همش میشه به اسم پارت ۰۴ خواهشا کمک کنید درضمن ای دی بازی با ای دی دیتایی که خریدم هم یکیه.ممنون من الان نشستم تا جوابی راه حلی چیزی بدید.