سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

ممنونم دوستان
این قیمتهایی که میگین خیلی عالیه که
راستش اصلا به بازارچه اینجا فکر نکرده بودم
یکمی هم آدم میترسه اولش اینجوری خرید کنه
خوب حالا که میگین خوبه پس همینجوری میگیرم
تو بازارچه اینجا هم گشت زدم امروز . ندیدم کسی ناراضی باشه یا بگه من پولو فرستادم طرف دستگاه رو برام نفرستاد.
پس خیلی عالیه با این قیمتا
ممنونم خیلی ازتون:-*
نزدیک بود آخرش 380 پول بیزبون رو بدم بره:d
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام به همگی

دوستان من میخوام واسه یه بچه 8 ساله کنسول بخرم!تا جایی که میدونم wii بیشترین بازیها تو این رده سنی رو داره و کنترل کردنش راحت از بقیه کنسولهاست

1- به نظر شما بهترین انتخاب واسه بازیهای fun مثل ماریو wii هستش یا روی xbox و ps3 هم همچین چیزایی هست؟

2- چون قراره هدیه بدم میخوام اورجینال باشه و فقط دیسک اصلی اجرا بکنه!(بچه کم سن و سال نمیتونه با کپی و اینجور چیزا کنار بیاد)آیا بازیها براحتی از طریق دیسک اجرا میشن؟

3- بازیهای اورجینال به وفور پیدا میشن؟قیمتشون چنده؟چه ریجنی هستن معمولا؟

4- آدرس یا وب سایتی که بازیهای اورجینال بفروشه میتونید بهم بدید

مرسی

سلام به همگی

دوستان من میخوام واسه یه بچه 8 ساله کنسول بخرم!تا جایی که میدونم wii بیشترین بازیها تو این رده سنی رو داره و کنترل کردنش راحت از بقیه کنسولهاست

1- به نظر شما بهترین انتخاب واسه بازیهای fun مثل ماریو wii هستش یا روی xbox و ps3 هم همچین چیزایی هست؟

2- چون قراره هدیه بدم میخوام اورجینال باشه و فقط دیسک اصلی اجرا بکنه!(بچه کم سن و سال نمیتونه با کپی و اینجور چیزا کنار بیاد)آیا بازیها براحتی از طریق دیسک اجرا میشن؟

مرسی

۱-بهترین انتخاب همون wii هستش اگه خیلی شک دارین میتونین DS بگیرین
من خودم دیدم که تو این سن راحت تر از wii باهاش ارتباط بر قرار کردن!

۲-بهتره اورجینال نباشه چون اجرای بازی های کپی هم مثل دیدن فیلم هستش
دی وی دی رو میذارین و اجرا میکنین دردسر خاصی نداره

۳-بازیهای اورجینال به سختی پیدا میشه!خیلی سخت!

۴-این مورد رو شرمندم

سلام به همگی

مرسی
100 درصد Wii مناسب تره
بازی های کپی راحت اجرا میشه نیازی به بازی های ارجینال نیست.بازی های PS3 ارجینال کم شده Wii که کلا پیدا نمی شه

سلام بچه ها من تازگی کنسول Wii خریدم یه سوال دارم کارتSD اون چه کاربردی داره؟

آیا واسه ذخیره بازیها هم استفاده میشه؟

فکر کنم خود کنسول یه حافظه واسه ذخیره بازیها داره در مورد کارت SD چطور؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و گیم های خوبشم بگید.

فکر نمی کنم
فقط میشه با اس دی سیو ها رو جابه جا کنی
البته امتحان نکردم چون وی به اندازه کافی فضا واسه سیو بازی ها داره
یه امتحان بکن
در مورد استفاده هم که مشخصه. با کارت ای دی برنامه روی وی می ریزی

شرمنده من تازه وی خریدم کارت ای دی چیه؟

اگه ممکنه کامل توضیح بدید چکار کنم؟و یه چیز فرمت کارتSD من بایدWBFS باشه؟

ممنون.
من منظورم SD بود که اشتباها اونجوری نوشتم
در مورد فرمت هم خیر. باید فرمتش FAT باشه
به نظرم قبل از هر کاری یه سر به این فروم خارجی بزن (www.wiihacks.com) و آموزش ها و توضیحات رو بخون که با کار آشنا بشی چون بهترین جای ممکن هست
اگرم فارسی می خوای این صفحه رو بخون
(با تمام احترام به دوستانی که آموزش های فارسی نوشتن) بهت پیشنهاد می کنم که اگه انگلیسی مقداری حالیت می شه اصلا آموزش ها فارسی رو نخونی چون فقط گیج کننده هستن. ولی اگه بلد نیستی حتما تا حدودی آموزش های فارسی کمکت می کنه
اینجا که متروکه شده.سوال هم بپرسی با تاخیر جواب میدن ولی اون انجمن سریع جوابت رو میدن

نوشته شده توسط arshiya26:
سلام قیمت وی و یک ناچاک . ریموت و موشن پلاس چقدر هست قیمت هر یک رو تک تک بگید؟؟؟

سلام
یه پک هست که همه این ها توشه و یه بازی ارجینال هم داره 350 تومن
قیمت تک تکشون این میشه که یه پک وی 300-320 تومن هست.موشن پلاس هم 35-40. البته بستگی داره که دیسک خور باشه یا نه که اونم یه 10-20 تومنی تفاوت داره
اگه می خوای دسته دوم بگیری که این رو باید 200 یا نهایت 220 با هزینه پست بگیری
قیمت وی دسته دوم خیلی پایین هست چون به این راحتی ها فروش نمی ره

یعنی تو اون پکه وی موت ناچاک اضافی هست قیمت ویموت وناچاک رو نگفتی بعد می خوام بازی از دیسک اجرا شه کپی نرم افزاری و فقط نو باشه

یعنی تو اون پکه وی موت ناچاک اضافی هست قیمت ویموت وناچاک رو نگفتی بعد می خوام بازی از دیسک اجرا شه کپی نرم افزاری و فقط نو باشه
نه. پک Wii Sports Resort هست که فقط یه ویموت و نانچاک یه موشن پلاس و یه بازی ارجینال وی اسپورت توش هست
دسته اضافی جفتی 70-80 تومن هست
اول از همه پیشنهاد می کنم که یه دسته دوم تمیز بگیری . این پک 350 برات درمیاد با یه جفت ویموت نانچاک 75 تومن، در کل میشه 425 که دسته دومش 200 تومن هم سخت فروش میره
البته بستگی به بودجه شما هم داره. اگه مشکلی از لحاظ مالی نداری 100 درصد نو خریدن منطقی تر هست و دردسر های احتمالی دسته دوم هم دیگه نداره
برای قیمت دقیق با این شماره تماس بگیر.قیمتاش بدک نیست و کار اصلیش هم فروش وی هست
فروشگاه مگا گیم
33922792
33947279

البته من به هیچ وجه هیچ چیزی رو تضمین نمی کنم.فقط برای قیمت گرفتن این شماره رو بهتون می دم

نه. پک Wii Sports Resort هست که فقط یه ویموت و نانچاک یه موشن پلاس و یه بازی ارجینال وی اسپورت توش هست
دسته اضافی جفتی 70-80 تومن هست
اول از همه پیشنهاد می کنم که یه دسته دوم تمیز بگیری . این پک 350 برات درمیاد با یه جفت ویموت نانچاک 75 تومن، در کل میشه 425 که دسته دومش 200 تومن هم سخت فروش میره
البته بستگی به بودجه شما هم داره. اگه مشکلی از لحاظ مالی نداری 100 درصد نو خریدن منطقی تر هست و دردسر های احتمالی دسته دوم هم دیگه نداره
برای قیمت دقیق با این شماره تماس بگیر.قیمتاش بدک نیست و کار اصلیش هم فروش وی هست
فروشگاه مگا گیم
33922792
33947279

البته من به هیچ وجه هیچ چیزی رو تضمین نمی کنم.فقط برای قیمت گرفتن این شماره رو بهتون می دم
راستی من می خوام بازی رو از دیسک اجراکنم این پکه از رو دیسکه؟

راستی من می خوام بازی رو از دیسک اجراکنم این پکه از رو دیسکه؟
باید باشه
یعنی اگه رفتی خرید حتما بزار فروشنده یه بازی از روی دیسک اجرا کنه که مطمئن بشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or