prince_fable
کاربر سایت
سلام...آره حافظه داخلی داره حدود 500mb که میتونی توش بازی های wiiware و چنل و سیو بازی ها رو بریزی...فکر نکنم نیاز باشه...
تشکر،بقیه سوالاتم چی؟بله . رجین اصلا مهم نیست و اگر درست کپی خور بشه باید تمام بازی ها رو اجرا کنه !
اجرای بازیها نیاز به کار خاصی نداره؟
چون واسه پسر داییم میخوام و اونم تک پسر هست و برادر بزرگتر نداره که هر دفه بخواد براش بازی رو اجرا کنه.
احتمالش کم یا 0 هست که با ور رفتن تو سیستم منو و ... دستگاه خراب بشه .احتمال داره که کنسول رو خراب کنه؟
والا این سلیقه ای هست . هر کنسولی بعد از یه مدتی تکراری میشه و این فقط رو wii نیست ... ولی در کل نسبت به بقیه بهتره ...از خریدش پشیمون نمیشه؟
سلام.سلام
ٌWii خروجی HDMI هم داره؟
با کابل Component کیفیت 480p رو میده؟
میشه با تبدیل به مانیتور LCD وصلش کرد؟
این جورییم که بچه ها توضیح دادن ریجن زیاد مهم نیست,درسته؟
سلام.دوستان یک سوال دارم:
میخواستم بدونم برای یک بچه 10 ساله wii کنسول مناسبی هست؟
اجرای بازیها نیاز به کار خاصی نداره؟
چون واسه پسر داییم میخوام و اونم تک پسر هست و برادر بزرگتر نداره که هر دفه بخواد براش بازی رو اجرا کنه.
احتمال داره که کنسول رو خراب کنه؟
یا مثلا بریک کنه؟
از خریدش پشیمون نمیشه؟
کلا یک توضیح میخواستم.
ممنون.
در ضمن دسترسی به اینترنت نداره.
سلام.
نه خروجی HDMI نداره و کامپوننت تا 480P رو فقط میده.
بله با تبدیل هم به مانیتور وصل میشه.
نه ریجن اصلا مهم نیست.
سلام.
دقیقا هدف ساخت وی جذب کودکان و گیمر های غیر حرفه ای هست. وی بهترین کنسول برای بچه ی 10 ساله هست.
چرا برای اجرای بازی ها باید 2-3 تا کلیک کنه!!
اگه می خوای بریک نشه ضدبریکش کن تا خیالت راحت باشه.
کلا گفتم که چون یه بچه 10 ساله به گرافیک زیاد اهمیت نمیده و فقط برای Fun بازی می کنه وی بهترینه براش. تازه 80% بازی هایی که برای وی میان خشونت بالا ندارن.
با نرم افزار های pre loader و bootmiiدر مورد ضد بریک هم اگه توضیح بدین ممنون میشم.
باید خیلی مراقب باشی .خودم میتونم این کارو کنم یا باید بدم بیرون برام انجام بدن؟
خیرمهم هست که دستگاهی که میخرم ساخت کجا باشه؟
رجین j انگلیسی شده خوبه .رجیون چی باشه؟زبانش چی باشه؟
300 تومن البته میگن uc هست .قیمت wii الان چند هست؟
در هنگام خرید به چه مسایلی باید توجه کنم؟
درست کپیخور شدن یعنی چی؟
راحت ترینش اینه که میشه با چند تا بازی ای که یه ذره مشکل دارند بازی ها اجرا بشه ...از کجا باید فهمید؟
Full رو که نه . فول به این راحتی ها نمیشه ... اگر از wii ت با bootmii بکاپ بگیری احتمال زیاد میتونی برگردونیاگه کنسول بریک بشی میشه درستش کرد راحت یا نه؟(FULL / SEMI , ...)
wii مثل 360 نیست که بر اثر بازی کردن زیاد داغ بشه و خراب بشه؟(مثل 3 چراغ)
چون این پسر دایی من حداقل روی 6-7 ساعت بازی میکنه.
به نظر من یه دسته دیگه ( 70 تومن ) و موشن پلاس ( 40 تومن ) البته میتونی موشن پلاس رو بعدا بخری ...به جز خود wii وسیله دیگه ای هم لازمه که حتما باید بخریم؟
چی هست و قیمتش؟
ضد بریک یعنی شما یه نرم افزار نصب می کنی که وقتی بریک شدی براحتی وی رو به حالت اول برگردونی.تشکر از شما.
در مورد ضد بریک هم اگه توضیح بدین ممنون میشم.
خودم میتونم این کارو کنم یا باید بدم بیرون برام انجام بدن؟
مهم هست که دستگاهی که میخرم ساخت کجا باشه؟
رجیون چی باشه؟زبانش چی باشه؟
قیمت wii الان چند هست؟
در هنگام خرید به چه مسایلی باید توجه کنم؟
درست کپیخور شدن یعنی چی؟
از کجا باید فهمید؟
اگه کنسول بریک بشی میشه درستش کرد راحت یا نه؟(FULL / SEMI , ...)
wii مثل 360 نیست که بر اثر بازی کردن زیاد داغ بشه و خراب بشه؟(مثل 3 چراغ)
چون این پسر دایی من حداقل روی 6-7 ساعت بازی میکنه.
به جز خود wii وسیله دیگه ای هم لازمه که حتما باید بخریم؟
چی هست و قیمتش؟
ممنون.
آره الان بهترین قیمت همینه بخر. کاری هم به Homebrew نداشته باش.من الان زنگ زدم به آقا همایون (فتحی) ایشون wii رجیون uc رو با بازی wii sport میدن 300 تومن.
ازشون پرسیدم homebrew chanel نصب هست یا نه؟ گفتن backup nonbrew chanel داره.
یعنی چی؟
شایدم من اشتباه شنیدم.
قیمتشون مناسبه؟
وی 2 تا مدل داره:ببخشید WII مدل های مختلف داره؟اگه داره یه لیست از قیمت هاش میگزارید؟مرسی
آره نسبت به بقیه خوبه ...من الان زنگ زدم به آقا همایون (فتحی) ایشون wii رجیون uc رو با بازی wii sport میدن 300 تومن.
ازشون پرسیدم homebrew chanel نصب هست یا نه؟ گفتن backup nonbrew chanel داره.
یعنی چی؟
شایدم من اشتباه شنیدم.
قیمتشون مناسبه؟
رجین های مختلف داره که اگر درست کپی خور بشه همه بازی ها رو اجرا میکنه ...ببخشید WII مدل های مختلف داره؟اگه داره یه لیست از قیمت هاش میگزارید؟مرسی