سوالات متداول درباره ی خرید 3ds

ببخشید میخواستم بدونم گرافیک 3ds درحد pspهست یانه؟بعدشم 3ds انتخاب بهتریه یا wii u برای منی که تاحالا کنسول نینتندو نداشتم؟ممنون

بهتر اینه که هم 3ds بگیری هم wiiu:d
ولی اگه نظرت فقط روی یکیشونه، باید درمورد جفتشون یه تحقیقی بکنی و دو دوتا چهارتا کنی ببینی کدومو بگیری.
هر دو بازیهای بی نظیری دارن که واقعا حیفه کسی اهل بازی باشه و اونا رو بازی نکنه!
از نظر تعداد بازی، خب 3ds تعداد خیلی بیشتری بازی داره چون زودتر از wiiu عرضه شده. ولی من نمیتونم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم چون هر دو بازیهای بینظیری دارن.
خودم هر دوتا کنسولو دارم. اول پیش خودم میگفتم من که قرار نیست برای 3ds خیلی بازی بگیرم. یه چند تایی بازی هست که اونا رو دوست دارم بازی کنم. ولی از وقتی گرفتمش، هی میبینم بازیهایی داره که دلم میخواد بازیشون کنم!
در مورد wiiu هم که دیگه نگو. تک تک بازیهایی که براش معرفی میشه، به قدری خواستنی هستن که آدم نمیتونه مقاومت کنه جلوشون!

بهتر اینه که هم 3ds بگیری هم wiiu:d
ولی اگه نظرت فقط روی یکیشونه، باید درمورد جفتشون یه تحقیقی بکنی و دو دوتا چهارتا کنی ببینی کدومو بگیری.
هر دو بازیهای بی نظیری دارن که واقعا حیفه کسی اهل بازی باشه و اونا رو بازی نکنه!
از نظر تعداد بازی، خب 3ds تعداد خیلی بیشتری بازی داره چون زودتر از wiiu عرضه شده. ولی من نمیتونم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم چون هر دو بازیهای بینظیری دارن.
خودم هر دوتا کنسولو دارم. اول پیش خودم میگفتم من که قرار نیست برای 3ds خیلی بازی بگیرم. یه چند تایی بازی هست که اونا رو دوست دارم بازی کنم. ولی از وقتی گرفتمش، هی میبینم بازیهایی داره که دلم میخواد بازیشون کنم!
در مورد wiiu هم که دیگه نگو. تک تک بازیهایی که براش معرفی میشه، به قدری خواستنی هستن که آدم نمیتونه مقاومت کنه جلوشون!

ازنظرتون ممنونم ولی من یکی ازاین ها رو در کنار ps4و ویتا میخوام واگه wii u بگیرم ایکس باکسمو میفروشم.ازهردو تاشون خوشم اومده ولی نمیدونم کدوم بهتره.

سلام دوستان .
من میخوام 3ds xl بخرم ! چون میتونم همه جا ببرمش و کلی هم بازی های محشر داره !
ولی به یه سری اطلاعات لازم دارم و اگر میشه میخوام کسایی که این کنسول دستی رو دارن بهم کمک کنن !
خب قیمتش چنده توی بازار؟ قیمت فلش کارت gateway چنده؟(اصن توی بازار پیدا میشه ؟!)
با فلش کارت gateway کپی خور میشه، میدونم. ولی اگر کپی خور بشه ، بازی های اورجینال رو هم اجرا میکنه و میشه آنلاین بازی کرد؟
باید چه ریجنی بخرم ؟ اصن اهمیت ریجن چیه؟! بازی هاش رو از کجا گیر بیارم ؟
برای اجرای بازی های DS به چیز خاصی نیاز داره؟

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام دوستان .
من میخوام 3ds xl بخرم ! چون میتونم همه جا ببرمش و کلی هم بازی های محشر داره !
ولی به یه سری اطلاعات لازم دارم و اگر میشه میخوام کسایی که این کنسول دستی رو دارن بهم کمک کنن !
خب قیمتش چنده توی بازار؟ قیمت فلش کارت gateway چنده؟(اصن توی بازار پیدا میشه ؟!)
با فلش کارت gateway کپی خور میشه، میدونم. ولی اگر کپی خور بشه ، بازی های اورجینال رو هم اجرا میکنه و میشه آنلاین بازی کرد؟
باید چه ریجنی بخرم ؟ اصن اهمیت ریجن چیه؟! بازی هاش رو از کجا گیر بیارم ؟
برای اجرای بازی های DS به چیز خاصی نیاز داره؟
توی بازار قیمتش حدود 800 تا 920 تومن هست که البته ورژن پاین دیگه تو بازار نیست
گیت وی تا این اخیرا 280 تومن شده بود که الان من دیگه میخواستم بگیرم پیدا نکردم ولی بازم میارن
بازی ارجینال های قدیم رو میتونید بازی کنید البته با همون گیت وی هم بدون ترس از بن شدن میتونید بازی کنید
اگر میخواهید کپی بازی کنید ریجن مهم نیست اما us بگیرید باز بهتره
بازی هاش رو چند نفری هستند میارن خواستی بهم پ.خ بده بهت بگم از کجا میتونی گیر بیاری
برای بازی های DS هم میتونید از کارت آبی همون گیت وی استفاده کنید اما اگر گیت وی نداشتید میتونید یک کاتریج R4 بخرید و بازی کنید بدون مشکل

اوه اوه بچه ها اینجا رو نگاه کنید کنسول کپی خور آورده حتی باندل زلداش کپی خوره
فروش 3ds XL و معمولی آکبند کپی خور | انجمنهای پرشین تولز

باندل زلدا اصلا قابل کپی نیست در آپدیت 2.x اه Gateway
کاری که ایشون می کنه Downgrade کردن فرم ویر کنسول هست که در آپدیت 3 گیت وی امکانش فراهم شده
کنسول رو با استفاده از Browser Exploit روش لانچر Gateway رو اجرا می کنن و بعد از اون کنسول رو از منو به نمایش در اومده Downgrade می کنن

البته ادبیات ایشون هم برای تبلیغشون ادبیات مناسبی نیست ، خودشون رو فرشته نجات معرفی می کنن در صورتی که ایشون در واقع هیچ کار خاصی جز Downgrade کردن کنسول انجام نمی دن اما ایشون جوری جلوه می دن که فرم ویر پایین کارخونه ای رو با قیمت پایین دارن عرضه می کنن

• Like
سلام به همگی دوستان من عید از ایران خارج میشم و میرم سنگاپور و میخواستم یه 3ds بخرم که n3ds هم میگیرم ولی یه سری سوال دارم من هیچ وقت از کنسول نینتندو استفاده نکردم اولا این جدیدا که بخوام بخرم قیمتشون به $ چقدر هست ؟ 200$ اینجورا باید باشه فکر کنم. و این که ریجن بندی داری ؟ چه ریجنی باید بگیرم ؟ و بازی چی پیشنهاد میکنین خودتون ؟ و این که اگه نکته خواصی هست تو خرید ممنون میشم بگین و این که xl فرقش چیه ؟ xl بگیرم بهتره ؟

• Like
سلام به همگی دوستان من عید از ایران خارج میشم و میرم سنگاپور و میخواستم یه 3ds بخرم که n3ds هم میگیرم ولی یه سری سوال دارم من هیچ وقت از کنسول نینتندو استفاده نکردم اولا این جدیدا که بخوام بخرم قیمتشون به $ چقدر هست ؟ 200$ اینجورا باید باشه فکر کنم. و این که ریجن بندی داری ؟ چه ریجنی باید بگیرم ؟ و بازی چی پیشنهاد میکنین خودتون ؟ و این که اگه نکته خواصی هست تو خرید ممنون میشم بگین و این که xl فرقش چیه ؟ xl بگیرم بهتره ؟
قیمت نسخه XL همون 200 دلاری هست که گفتین,ریجن 1 باید بگیرید اگر اورجینال بازی می کنید.اما ریجن 1 نسخه معمولی نداره و فقط XL داره.(برای New 3DS می گم.)
فرق XL با مدل معمولی هم در اندازه صفحه نمایش,شارژ دهی و مموری کارت هست و در مدل NEW هم تفاوت صفحه نمایششون کمتر شده,مموری هر دو 4 گیگ هست,شارژ دهیشون هم تقریبا نزدیک هم دیگه هست اما XL بیشتر شارژ نگه می داره.
بازی هم زیاد داره باید ببینید چی خوشتون میاد.

قیمت نسخه XL همون 200 دلاری هست که گفتین,ریجن 1 باید بگیرید اگر اورجینال بازی می کنید.اما ریجن 1 نسخه معمولی نداره و فقط XL داره.(برای New 3DS می گم.)
فرق XL با مدل معمولی هم در اندازه صفحه نمایش,شارژ دهی و مموری کارت هست و در مدل NEW هم تفاوت صفحه نمایششون کمتر شده,مموری هر دو 4 گیگ هست,شارژ دهیشون هم تقریبا نزدیک هم دیگه هست اما XL بیشتر شارژ نگه می داره.
بازی هم زیاد داره باید ببینید چی خوشتون میاد.

ریجن 1 میشه همون ntsc ؟ بعد این ریجن 1 رو هم میشه کپی خور کرد ؟

سلام
قصد دارم نینتندو تری دی اس معمولی بگیرم. میشه توضیح بدید گیت وی چیه؟ بدون گیت وی میشه بازی کرد؟ ریجن چیه؟ میشه هر ریجنی رو کپی خور کرد؟ فریمور چیه؟ قضیه ی هکش چیه؟هک بشه چه اتفاقی میوفته؟قیمت مناسبش چنده؟(ممنون)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or