amin7018
کاربر سایت
https://s3.amazonaws.com/0ubz-2q11-gi9y/en.htmlمی شه لینک کامل بذارید من هر چی تا الان تست کردم نشده یا حداقل اسم کامل انگیلیسش رو بنویسید بشه پیداش کرد من می زنم سایفون فیل تر سونی میاره
https://s3.amazonaws.com/0ubz-2q11-gi9y/en.htmlمی شه لینک کامل بذارید من هر چی تا الان تست کردم نشده یا حداقل اسم کامل انگیلیسش رو بنویسید بشه پیداش کرد من می زنم سایفون فیل تر سونی میاره
چی؟ :dدر واقع هیچ کدوم از اینا اپها کارایی بالایی ندارن، روش کارشون هم تغییر در Battery Data در گوشی هست و تاثیری بر روی خود ساختار یا میزان مصرف باتری نداره.اما برنامه ایی که تا حدی جواب میده Battery Calibration هست.در مورد ریختن بازیها به Ext SD تنها یک راه تضمینی و 100% وجود داره و اونم استفاده از کاستوم کرنلهایی است که جای SD Card رو با Ext SD عوض کنه ، مثل ردپیل.
/
ببین همونطور که ما کاستوم رام داریم ، کاستوم کرنل هم داریم که نوع های مختلفی دارن.کار کاستوم کرنل در واقع دسترسی بیشتر به سخت افزار (با امکان تغییر توسط کاربر یا به صورت پیش فرض)چی؟ :d
لطف میکنی یک توضیح کامل بدی؟
چون الان ممروی داخلیم پر شده تقریبا و دیگه نمیتونم چیزی بریزم
درحالی که یک سری بازیا هم واسه ران شدن فضای خالی میخوان مقداری ! واسه همین ران نمیشن
اگر بگی چطوری data بازیارو بریزم روی اکسترنال ممنون میشم
اخه یه مشکلی هست الان با این روش sd اصلی با sd خارج که سرعتش کمتره یکسان سازی می شه این در حالی که همیشه 10 درصد فضای حافظه باید خالی باشه ت از کاراییش کم نمی شه اینطورزمانی که پر بشه همه چیز می ریزه به هم بهترین راه استفاده از شبیه سازها هست تا زمان لازم فقط یکسان سازی بشنببین همونطور که ما کاستوم رام داریم ، کاستوم کرنل هم داریم که نوع های مختلفی دارن.کار کاستوم کرنل در واقع دسترسی بیشتر به سخت افزار (با امکان تغییر توسط کاربر یا به صورت پیش فرض)
در ضمن برای هر دستگاهی با توجه به نوع رام (استوک یا کاستوم) نوعهای مختلفی از کاستوم کرنلها وجود داره.عمده استفاده کاستوم کرنل OverClocking سی پی یو و GPU و Undervolting شون هست.
اما کرنلی به اسم Redpill برای یکسری دیوایسها طراحی شد که یکی از کارهاش تغییر در رام بود که تغییر در واقع میاد SD Card (استورج اصلی) رو Replace میکنه با extSD Card (مموری کارت) بنابراین اگر شما مموری 32 یا مثلا 16 داشته یاشی اون رو به جای مموری اصلی دستگاهت میشناسه و اجازه میده که بازیها و برنامه ها روی اون نصب بشه.
حالا نکته مهم اینه ببینی که این کرنل برای گوشی شما هم هست یا نه؟
اگر بود به راحتی میتونی Flash کنیش و تمام.
خیلی ربطی نداره این موضوع که میگید .فایلهای سیستمی سر جاشون توی استورج اصلی هستند منتها مسیر دهی کرنل extSd هست به جای Sd Card بعدم وقتی شما یه مموری کلاس 10 داشته باشی سرعتش دسته کمی از خود استورج اصلی نداره.خصوصا وقتی حجمهایی مثل 32 یا 64 داشته باشید خیلی کار راه بنداز تر از حجم مثلا 16 گیگی که فقط 9 گیگش تازه در دسترسه!! از شبیه سازها هم میتونید استفاده کنید اما اولا همه حجم بازیها و برنامه ها رو به مموریتون منتقل نمیکنه در ثانی بعد از مدتی دچار اشکال میشن (خودم تجربش رو داشتم).در هر حال هر کسی هر نوعی که دوست داره میتونه عمل کنه و عنوان کردن موضوع هم برای اگاهی دوستان بود همین.اخه یه مشکلی هست الان با این روش sd اصلی با sd خارج که سرعتش کمتره یکسان سازی می شه این در حالی که همیشه 10 درصد فضای حافظه باید خالی باشه ت از کاراییش کم نمی شه اینطورزمانی که پر بشه همه چیز می ریزه به هم بهترین راه استفاده از شبیه سازها هست تا زمان لازم فقط یکسان سازی بشن
خیلی ربطی نداره این موضوع که میگید .فایلهای سیستمی سر جاشون توی استورج اصلی هستند منتها مسیر دهی کرنل extSd هست به جای Sd Card بعدم وقتی شما یه مموری کلاس 10 داشته باشی سرعتش دسته کمی از خود استورج اصلی نداره.خصوصا وقتی حجمهایی مثل 32 یا 64 داشته باشید خیلی کار راه بنداز تر از حجم مثلا 16 گیگی که فقط 9 گیگش تازه در دسترسه!! از شبیه سازها هم میتونید استفاده کنید اما اولا همه حجم بازیها و برنامه ها رو به مموریتون منتقل نمیکنه در ثانی بعد از مدتی دچار اشکال میشن (خودم تجربش رو داشتم).در هر حال هر کسی هر نوعی که دوست داره میتونه عمل کنه و عنوان کردن موضوع هم برای اگاهی دوستان بود همین.
سلام به همه
اگر ممکنه یک File manager خوب . کارآمد که کارباهاش هم ساده باشه معرفی کنید![]()