سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

دوستان اندروید 4.1.2 برای گوشی Xperia Sola میاد یا نه ؟؟ بصورت رسمی منظورم هست . لطفا اگه جواب میدید با یه منبع درست و حسابی بگید که دیگه مطمئن بشم میاد یا نه چون برای GO اومده و عجیب هست اگه برای Sola نیاد چون هیچ تفاوتی این دوتا ندارن از نظر سخت افزار !!

شرکت Sony اعلام کرد که Xperia Sola نسخه ی JB اندروید رو دریافت نخواهد کرد.
نسخه ی JB روی Xperia GO بازدهی خوبی نداره، و در نتیجه روی Sola هم نخواهد داشت! GO به دلیل عدم محبوبیت خیلی زیاد، JB واسش اومد تا شاید کمی به محبوبیت و فروش اون افزوده بشه.
اما Xperia Sola به خاطر محبوبیت فوق العاده بالاش، Sony نمیخواد خرابش کنه چون میدونه که JB روی Sola ضعیف عمل خواهد کرد.
حافظه ی اصلی 512 دلیل اصلی ناتوانی در مقابل JB هستش.

Sent from my Sony Xperia SL via Tapatalk

شرکت Sony اعلام کرد که Xperia Sola نسخه ی JB اندروید رو دریافت نخواهد کرد.
نسخه ی JB روی Xperia GO بازدهی خوبی نداره، و در نتیجه روی Sola هم نخواهد داشت! GO به دلیل عدم محبوبیت خیلی زیاد، JB واسش اومد تا شاید کمی به محبوبیت و فروش اون افزوده بشه.
اما Xperia Sola به خاطر محبوبیت فوق العاده بالاش، Sony نمیخواد خرابش کنه چون میدونه که JB روی Sola ضعیف عمل خواهد کرد.
حافظه ی اصلی 512 دلیل اصلی ناتوانی در مقابل JB هستش.

خیلی ممنون . فقط یه سوال چنجا خوندم بعد از اپدیت sola به 4.0.1 بصورت همون رسمی و اصلی Ram گوشی از 512 شده 318 یا 380 خرده ای !! واقعیت داره ؟؟ دلیلش چی هست اون وقت اگه اینطوریه ؟

خیلی ممنون . فقط یه سوال چنجا خوندم بعد از اپدیت sola به 4.0.1 بصورت همون رسمی و اصلی Ram گوشی از 512 شده 318 یا 380 خرده ای !! واقعیت داره ؟؟ دلیلش چی هست اون وقت اگه اینطوریه ؟

خواهش میکنم.
کلا شما اگه برید نگاه کنید هیچ کودوم از گوشی ها، Ramشون به طور کامل در دسترس نیست؛ دلیلش هم اینه که یه مقدار ازRam واسه سیستم عامل و سرعت دهی بیشتر اشغال میشه. مثلا یه گوشی که Ramش 512 هستش، 300 و خورده اى از اون در دسترس هستش، و یا مثلا Ram گوشی خودم، از 1 گیگ، 635 مگ در دسترس هست.
اگر هم همچین چیزی باشه، به دلیل حجم بیشتر ICS، احتمالا فضای بیشتری هم اشغال میشه و دلیلش همینه.

نظرتون درباره Xperia SP چیه؟
:-/
کسی تجربه کار با این گوشی رو داشته؟

تجربه کار باهاش رو نداشتم، اما به نظر گوشی خوبی میاد.
پردازنده ی دو هسته ای 1.7 Krait و GPU آدرنو 320 ترکیب خوبی هستش، احتمالا حرفی واسه گفتن داره!

تجربه کار باهاش رو نداشتم، اما به نظر گوشی خوبی میاد.
پردازنده ی دو هسته ای 1.7 Krait و GPU آدرنو 320 ترکیب خوبی هستش، احتمالا حرفی واسه گفتن داره!

یه فروشگاه که میگفت نماینده گوشی های سونی ـه!!! بهم گفت چون سری S سونی یه بار مشکل دار بوده و هنگ میکرده (الانم دیگه تولید نمیشه)
خرید این مدل رو فعلا پیشنهاد نمیکنه
میگفت یه مدت باید باهاش کار بشه و تجربه کابرا رو ببینیم و بررسی کنیم.
-
اگر این گوشی رو حذف کنیم. تو همین محدوده قیمت یا پایینتر
حدودا 1300
1. بهترین گوشی سونی چیه ؟!
2. بهترین گوشی آندروید چیه ؟!

ممنون از راهنماییتون.

یه فروشگاه که میگفت نماینده گوشی های سونی ـه!!! بهم گفت چون سری S سونی یه بار مشکل دار بوده و هنگ میکرده (الانم دیگه تولید نمیشه)
-
حدودا 1300

ممنون از راهنماییتون.
تو این رنج قیمت
XPERIA TX میتونه انتخاب خوبی باشه !

-
حدودا 1300

ممنون از راهنماییتون.

به xperia acro s یه نگاهی بنداز!

-
حدودا 1300

ممنون از راهنماییتون.

چرت گفته، اتفاقا S خیلی محبوبه و فروششون از S زیاده، واسه همین میخوان بقیه جنساشونو بفروشن. سری S هم به هیچ عنوان هنگ نمیکنه!
بهترین گوشی سونی هم فعلا Z هستش، که Flagship سونی هست. تو اون رینج قیمت هم، TX و SL و Acro S رو پیشنهاد میکنم (دیگه از لحاظ ظاهری و کارایی و ... دیگه خودت برو تو GSM بعدش انتخاب کن).
بهترین گوشی اندروید هم، بستگی داره از چه نظر بگیم. از لحاظ ظاهری، زیباترین گوشی ها بدون شک سونی هستن. از لحاظ قدرت هم سامسونگ پیشتازه! HTC و بقیه ی مارک ها رو هم پیشنهاد نمیکنم.
در کل پیشنهاد من سونی هستش؛ قدرت متوسط و قابل قبول، ظاهر شیک و زیبا و در نهایت مناسب.

دوستان چند وقت هرموقع میرم تو Play Store همش کرش میکنه و در میاد دیشب آپدیت جدیدش رو هم گرفتم باز هم درست نشد !! نمیدونم چه مرگشه !

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

دوستان چند وقت هرموقع میرم تو Play Store همش کرش میکنه و در میاد دیشب آپدیت جدیدش رو هم گرفتم باز هم درست نشد !! نمیدونم چه مرگشه !

همون بهتر که کرش میکنه! سونی مسخره کرده.... یه مشت چرت و پرت ریخته توش!
من کلا پاکش کردم.

همون بهتر که کرش میکنه! سونی مسخره کرده.... یه مشت چرت و پرت ریخته توش!
من کلا پاکش کردم.

دوست عزیز منظور من Google Play Store هست مارکت اصلی اندروید این ↓
images

دوست عزیز به خاطر اینه که فروشگاه گوگل پلی رو به ایران بسته است باید اول گوشی رو آفلاین کنی ( یا گوشی رو روت کنی و از market access ) استفاده کنی ، بعدش هم از هیتلر شکن استفاده کنی تا به فروشگاه دسترسی پیدا کنی در غیر این صورت همونطوری که دیدی کرش میکنه.
ابته به زودی این تحریم رو بر میدارن.

دوست عزیز به خاطر اینه که فروشگاه گوگل پلی رو به ایران بسته است باید اول گوشی رو آفلاین کنی ( یا گوشی رو روت کنی و از market access ) استفاده کنی ، بعدش هم از هیتلر شکن استفاده کنی تا به فروشگاه دسترسی پیدا کنی در غیر این صورت همونطوری که دیدی کرش میکنه.
ابته به زودی این تحریم رو بر میدارن.
میدونم این چیزا رو تا 2 روز پیش با همون آفلاین کردن و چیز پی ان راحت میرفتم توش ولی الان کرش میکنه عجیبه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or