سلام دوست عزیز
زیاد دلتو خوش نکن من زنگ زدم به مایکروتل برای اطمینان چون چند جا شنیده بودم که میگفتن این گوشی تو ایران نمیاد.
سوال و جوابها
من:سلام
مایکروتل:سلام بفرمایید
من:ببخشید میخواستم بدونم اینکه میگن گالاکسی اس 2 تو ایران نمیاد درسته یا نه؟
مایکروتل:تقریبا درسته{اینو با خنده گفت حالا نمیدونم چرا
}
من:چطور؟
مایکروتل:با تماسی که با سامسونگ داشتیم مثل اینکه سامسونگ دیگه نمیخواد از پنل super amoled plus تو گوشی هایی که تو خاورمیانه پخش میکنه استفاده کنه یعنی پنل گوشی هایی که تو ایران میاد میشه همون super lcd قدیمی خودمون....{یه جورایی شکه شدم
}
من:چرا؟
مایکروتل:چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه{به نظر من که سامسونگ یه جورایی داره خاور میانه رو میپیچونه اخه مگه میشه پنل amoled طرفدار نداشته باشه اخه واقعا که حرف چرندیه
}
من:حالا اگه بخوام این گوشی رو با این پنل ها گیر بیارم باید چیکار کنم؟
مایکروتل:باید خوابشو ببینی
{یه کم زیادی خودمونی شده بود فکر کنم
}بعدش که یه کم خندید گفت که ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که این گوشی با این پنل بیاد ایران باید ببینیم چی میشه ولی به احتمال زیاد به تعداد محدود وارد میکنیم این مدلو تو ایران.
من:حالا اگر شما نداشتید این مدلو باید از کجا گیر بیارم؟
مایکروتل:باید برید تو گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره
من:ممنون از راهنماییتون امیدوارم این مشکل حل بشه و این گوشی با بهترین امکاناتش وارد ایران بشه؟
مایکروتل: ما هم امیدواریم و سعیمون رو میکنیم.
من:روز خوش
مایکروتل:روز شما هم خوش
خوب با این صحبتهایی که شنیدم فکر کنم باید دنبال گوشی های دیگه هم برم چون این گوشی کارش معلوم نیست تو ایران ولی حیف شد
نمیدونم چرا هر گوشی خوبی که تو ایران میخواد بیاد اولش انقدر دردسر داره
بازم نباید امیدمونو از دست بدیم
موفق باشید