se7en123456
کاربر سایت
من میرم تو Access Point Names که GPRS رو فعال کنم هیچ گزینه ای نیست و تازگیها هم وقتی وصل می کنم به PC نمی شناسه فقط یه ایکن می یاد که باز نمی شه !
دوست عزیز من متوجه سوال شما نشدم.ارزون ترین گوشی انروید قابل تحمل؟
فکر میکنم x10 mini گوشی خوب و در عین حال ارزون قیمتیه که اندروید هم ساپورت میکنه! حدود 200 تومنه...ارزون ترین گوشی انروید قابل تحمل؟
دوست عزیز من متوجه سوال شما نشدم.
ولی اگه منظورتون این هست که ارزون ترین گوشی آندروئید قابل تحمل هست یا نه ؟
باید بگم نه ، چون وقتی آدم گوشی های جدیدی مثل Galaxy S 2 رو می بینه دیگه از گوشی خودش زده می شه!
من که گلکسی دارم این طور شدم ، دیگه حساب بقیه رو خودت بکن :d
فکر میکنم x10 mini گوشی خوب و در عین حال ارزون قیمتیه که اندروید هم ساپورت میکنه! حدود 200 تومنه...
دوستان من یه سوال فوری...! درباره X10 سونی اریکسون داشتم میخوام دسته دو بگیرم نفر میده 90-380 تومن . خداییش هم تمیز نگه داشته بودش . میخواستم ببینم می ارزه بگیرم یا نه ؟ اینکه میگن اگه به نسخه های بالاتر اندروید اپدیت بشه رادیو دار میشه و فیلمبرداریش HD میشه درسته یا نه ؟ در کل گوشی خوبی هست چون میخوام برام کار کنه تا به این زودیا هم نفروشمش . نظر تون چیه؟؟؟؟
دوست عزیز شدیداً دست نگه دار!هفته دیگه می خوام اکسپریا ارک بگیرم به نظرتون خوب با قیمت ۶۵۰ مثلا مبدل ان دی اس یا پلی۱ رو راحت اجرا می کنه بازیها دیگه رو چطور خوب اجرا می کنه
بله می تونه این کار رو بکنه ، ولی مطمئن باش با خرید این گوشی در نسل جدید پشیمون می شی!پلی۱ رو راحت اجرا می کنه
بله می تونه این کار رو بکنه ، ولی مطمئن باش با خرید این گوشی در نسل جدید پشیمون می شی!
چون نسل دو هسته ای ها هست.
الان نبینید که قدرت گوشی های دوهسته ای آندروئید زیاد بالا نیست.
وقتی Android 2.4 یا 3.1 با صفت Ice Cream منتظر شد ، به طور کامل از دو هسته ی گوشی پشتیبانی می کنه ، اون وقت معلوم می شه دنیا دست کیه ؟