VahiD_ST
کاربر سایت
مهم حافظه داخلیه گوشیت هست که پر شده.12 گیگی خالیه البته تو sdcard
مهم حافظه داخلیه گوشیت هست که پر شده.12 گیگی خالیه البته تو sdcard
چه قدر باید خالی باشه ؟مهم حافظه داخلیه گوشیت هست که پر شده.
اون حجم پر شده مال حافظه داخلی یا Intenal Storage (همون حافظه ای که بش دسترسی مستقیم نداری) هست.چه قدر باید خالی باشه ؟
یه 300 400 مگی خالی کردم ولی یه اپ 2 مگی رو هم نریخت
از برنامه Vroot استفاده کنید.يه برنامه واسه روت آندرويد (آيفون طرح اصل) معرفي كنيد... نگيد چرا خريديد واسه اينكه ما مثه شما پولدار نيستيم:d
شاید به ورژن اندروید شما نمیخوره مثلا گوشی شما 2.1 هست اما برنامه برای 4 نوشته شده باشهسلام دوستان
من گوشیم Galaxy ACE هست.
چند وقتیه هر نرم افزاری می خوام نصب کنم با ارور Aplication Not Installed مواجه میشم !
حافظه داخلیم 50MB و مموری هم 150 MB فضای خالی داره!!
باید چیکار کنم؟
شاید به ورژن اندروید شما نمیخوره مثلا گوشی شما 2.1 هست اما برنامه برای 4 نوشته شده باشه
ممکنه حواست نبوده از قیلترهای خاصی موقع عکس گرفتن استفاده کردی.سلام
Xperia z2 گرفتم الان رفتم تو دوربین که عکس بگیرم تصویر با نویز نشان داده میشد ولی عکس رو درست میگرفت منتها تو محیط دوربین هی محیط پرش داشت،البته میگم عکس درست میگرفت. بعد رفتم تو فیلمبرداریش یه فیلم گرفتم کلا پرش تصویر از بین رفت، کلا درست شد!
موبایل آک تازه گرفتم این پرش محیط که تو محیط عکس وفیلمبرداری بود چی بود؟!نویز بود؟! دلیلش چی بود؟ آگه ایراده ببرم پسش بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.....
را سیانوژن بهترین رامیه که هر فرد اندرویدی میتونه داشته باشهدوستان رام و کرنل واسه نکسوس ۵ چی پیشنهاد میدید؟! رام رو که سیانوژن شنیدم خوبه ولی از کرنل ها اطلاعی ندارم...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
خیلی کم. دقیقا هم بخاطر همین دلیلی که شما گفتید.از دوستان، کسی برای گرفتن برنامهها از Google Play استفاده میکنه؟ میتونید برنامههای معروف رو پیدا و دانلود کنید؟
Google Play ـی که برای من باز میشه پره از برنامههای دست چندم و بیربط، با Remove کردن Google Account و دوباره Sign in کردن هم تغییری نکرد