برای موزیک بهترین هاش Jetaudio و player pro و Power amp خیلی خوبن. بسته به سلیقت یکی رو استفاده کن. (من خودم Jetaudio رو ترجیح میدم)سلام به همه دوستان
بهترین پلیر اندروید برای Movie,Music و همچنین کلیپهای تصویری چیه؟
وهمچنین بهترینDownload Manager چیه؟
شرمنده سوالام آماتوریه تازه گوشی اندرویدی خریدم
واسه ویدیو پلیر و موزیک پلیر بهت گفتن، واسه دانلود منیجر:سلام به همه دوستان
بهترین پلیر اندروید برای Movie,Music و همچنین کلیپهای تصویری چیه؟
وهمچنین بهترینDownload Manager چیه؟
شرمنده سوالام آماتوریه تازه گوشی اندرویدی خریدم
APKtops.irدوستان بهترین سایت برای دانلود برنامه و بازی های انروییدی ایرانی چه سایتی هست؟
APKtops.ir
وبسایت خیلی عالی و بروزی هست. اکثر اوقات هم برنامه های پولی رو کرک شده قرار میده.
وبسایت فوق العادس. هیچ مشکلی هم ندارن.برنامه های این سایت مشکلی از لحاظ ویروسی بودن و از این جور چیزا ندارن؟؟؟
نسخه موژیوان و نسخه مود شده چی هستن؟
سایت آنروید کده چطوره؟؟
وبسایت فوق العادس. هیچ مشکلی هم ندارن.
ضمنا اعلام شده بود که اندرویدکده از روی APKtops کپی برداری میکنه. یه بارم فیلم دارای سوتیش رو گرفته بودن ولی اندرویدکده خودشو زد به اون راه.
اگر در کنار apktops خواستید از سایت دیگه ای هم استفاده کنید، farsroid.com رو پیشنهاد میکنم. این هم وبسایت خوبی هست و فایل هاش مطمئن اند.
برو تو قسمت تنظیمات تو بخش Apps، اسم برنامه ساعت گوشیت رو پیدا کن و بزن رو Clear Cach و Clear Data.سلام دوستان
دیشب ساعتِ موبایلم رو تنظیم کرده بودم که زنگ بزنه
صبی دیر بیدار شدم
رفتم سراغ موبایلم
رو صفحش نوشته بود برنامهٔ ساعت جواب نمیده گزینهٔ بستن رو فشار دادم
یعنی اینکه زنگ نزده بوده مشکلی واسش پیش اومده بوده و برنامهٔ ساعت گیر کرده بوده
واسه شما هم چنین مشکلی پیش اومده؟
مشکل از چی میتونه باشه؟
بهترین پلیر گوشیها Walkman سونی هست چون تنظیمات زیادی داره و کیفیت و سرعت بالایی هم داره.بنظرتون پلیر Z1 خوبه، یا پلیر دیگه ای دانلود کنم؟
و اینکه نمیشه کاری کرد که موقع زدن دانلود تو هر برنامه ای (بیشتر مرورگرها) خود ADM، اتومات شروع به دانلود کنه؟
توی تنظیمات اکانتی رو که میخوای پاک کنی انتخاب کن، بزن رو اسم اکانتت یه صفحه جدید باز میشه، دکمه ی منوی گوشی رو بزن و Remove Account رو انتخاب کنسلام دوستان
من الان گوشی ام دو تا اکانت گوگل داره،چه جوری میتونم اون یکیو پاک کنم
از تو قسمت Setting و گزینه ی اکانت ها گزینه ای به نام حذف اکانت ندیدم.
کمک کنید لطفا
نگید که باید ریست کنم