سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام گوشی سولا هنگ کرد و خاموش شد بردم تعمیر گاه گفت ic flash سوخته 150 تومن خرجشه گرون گفتن یا نه ؟؟
2 سال کار کرده بود نه اب نه ضربه بهش خورده بود چطوری میشه که ای سی فلش میسوزونه ؟؟؟ از کار کشیدن زیاده ؟؟
در اخر این گوشی y511 هواوی کسی داره ارزش خرید داره؟؟
ممنون

سلام . مجددا سوالم رو میپرسم !
دوستان برای گوشی های دو سیمکارت اندروید نرم افزار خاصی برای قابلیت های شخصی سازی بیشتر و مانور روی سیمکارت ها هست ؟!
ضمنا دنبال یه برنامه Lock روون و سریع هم میگردم که نرم افزارهای دلخواه رو مثل اس ام اس اینا رمز بشه گذاشت !
اگه کسی برنامه ای میشناخت پیشنهاد بکنه ممنون میشم.

سلام راهی هست که گزینه های موجود توی Status Bar رو زیاد کنم؟ یعنی از یک ردیف بکنمش دو ردیف.
گوشیم Xperia L آندروید 4.2.2. اگر راهی از طریق خود تنظیمات هست بگید اگرم نیست یه دوتا برنامه اینکاره (خوب) معرفی کنید.
ممنون

تنضیمات-صفحه نمایش-کویک ستینگ

Sent from my C5303 using Tapatalk

سلام گوشی سولا هنگ کرد و خاموش شد بردم تعمیر گاه گفت ic flash سوخته 150 تومن خرجشه گرون گفتن یا نه ؟؟
2 سال کار کرده بود نه اب نه ضربه بهش خورده بود چطوری میشه که ای سی فلش میسوزونه ؟؟؟ از کار کشیدن زیاده ؟؟
در اخر این گوشی y511 هواوی کسی داره ارزش خرید داره؟؟
ممنون

مطمئن شو از رام نیست!!با فلش تول وصلش کن اگه چیزی نشون داد یه رام رسمی فلش بزن اگرم هیچی نشون نداد که هیچ(دکمه ولوم بالا فست بوت ولوم پایین فلش مود)
تعمیرش نکنی بهتره خرج الکیه!!سولا در حد آک سفیدش رو خریدم 280ت!!
اگه بودجه داری یه xperia sp بگیر نسبت به قیمتش خارق العاده ست!!(760ت)

Sent from my C5303 using Tapatalk

سلام دوستان
بهترین کاستوم رامی که برای Xperia Z اومده و نسخه 4.3 آندروید باشد چی هست؟؟؟
و روش نصبش چطوریه؟؟؟

Cm 10.2
باز کردن بوت لودر
روت
نصب ریکاوری
فلش کرنل از طریق فست بوت
تو ریکاوری رام رو نصب کن
بعدش gapps رو نصب کن
فول وایپ
تمام...

سلام دوستان.
سامسونگ , بخش سامسونگ اپ, رو تو ایران بسته و تحریممون کرده. این امر میتونی تو فرستادن آپدیت هم تاثیر داشته باشه , که سامسونگ مثلا اندروید 4.4 و 4.3 رو برای ایران نفرسته ؟؟

دوستان من آماتور آماتورم تو زمینه گوشی . بعد 7-8 سال تازه گوشی عوض کردم :دی الان این App های اندروید رو از کجا تو کامپیوتر دانلود کنم ؟ حتما باید تو گوگل استور اکانت بسازم و اونجا دانلود کنم ؟
میخوام app هایی که لازم دارم رو دانلود کنم بریزم رو SD گوشی و اونجا تو گوشی اجرا و نصبش کنم .

دوستان من آماتور آماتورم تو زمینه گوشی . بعد 7-8 سال تازه گوشی عوض کردم :دی الان این App های اندروید رو از کجا تو کامپیوتر دانلود کنم ؟ حتما باید تو گوگل استور اکانت بسازم و اونجا دانلود کنم ؟
میخوام app هایی که لازم دارم رو دانلود کنم بریزم رو SD گوشی و اونجا تو گوشی اجرا و نصبش کنم .
دوست عزیز فایل های نصب برنامه (با فرمت APK) رو از وبسایت های دانلود برنامه روی کامپیوتر میتونی بگیری که وبسایتای ایرانی هم خیلی خوبن. همچنین میتونی از آپ مارکت های ایرانی استفاده کنی. برای استفاده از پلی استور یه اکونت گوگل لازم دارید که داشته باشید خوبه. ضمنا به یک فندق شکن برای دانلود از پلی استور لازم دارید.
از وبسایت های ایرانی میتونی به farsroid.com، androidha.com، apktops.ir بری.
مارکت های ایرانی هم هستن مثل plazza (به شخصه اینو پیشنهاد میکنم)، bazar و myket هستن.
دیگه باقیش فایو میریزی توی حافظه SD یا داخلی بعدش با یک Explorer داخل گوشی نصبشون میکنی.

لام.دوستان گوشی تا شیشصد تومن برای وب گردی و کارای عادی چی پیشنهاد میدین؟
من خودم اکسپریا ال رو دیدم.چه طوره؟انتخابای دیگه چی هستن؟
با تشکر

^^^^^
من خودم L دارم و به شخصه خیلی دوستش دارم. کیفیت صفحه با این که TFT هست ولی خیلی عالیه. سایزش هم مناسبه. هم برای توی جیب گذاشتن و هم اذیت نشدن برای دیدن فیلم یا وبگردی.
دوربینش توی روز بسیار با کیفیت هست ولی توی شب شاید بشه گفت به مقدار نسبتا زیادی افت کیفیت داره. درکل نسبت به قیمتش خیلی میارزه و اگه یکم بیشتر پول بذاری SP که 700تومان هست بخری خیلی بهتره.
تازه توی XPeria blog یه نظرسنجی عمومی گذاشتن....SP نسبت به قیمت و امکاناتش اولین و محبوبترین گوشی سونی شد.

دوستان كسي احيانا تونسته Rayman fiesta run رو اجرا كنه ؟! :-/ من دانلودش كردم و ديتا رو هم ريختم تو همون مسيري كه گفته بود . (sdcard/Android/obb) البته از اونجايي كه پوشه obb نبود ، خودم ساختمش و ديتا رو ريختم اونجا اما همچنان وقتي ميخوام وارد بازي بشم اين خطا رو ميده :
Unfortunately,Rayman fiesta run has stopped
كسي نميدونه بايد چي كار كنم ؟! :-/
منم دقیقا همین مشکل رو دارم، کسی میدونه باید چیکار کرد؟

سلام من خیلی وقت پیش رو گوشیم (( htc one x plus)) نصب کردم الان میخوام لانچر ور دارم (( apex luncher )) که به حالت قبلیش یعنی لانچر فابریک خود گوشی برگرده دقیقا باید چیکار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or