سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام
دوستان کسی اطلاع داره که اندروید 4.3 کی برای GALAXY SIII عرضه میشه ؟؟
ورژن ایران منظورمه.
چون واسه خیلی کشورا عرضه شده و هنوز واسه ایران نیومده.
احتمال داره, چون سامسونگ ایران رو تحریم کرده (بستن سامسونگ اپ ) , واسه ایران عرضه نشه ؟؟

کسی برنامه ای میشناسه که باهاش بشه پول بازی هارو زیاد کرد. مثل cheat engien روی pc؟

این چیت ها روی بازی های اندروید در شکل فایل مود شده بازی بیرون میاد که اون هم سریع از طرف سازنده بازی شناسایی میشه و آپدیت جدید بیرون میدن پس عملا کاربرد نداره
فقط تو بازی های افلاین میتوانید از این مود ها استفاده کنید

دوستان من بازی the room رو دانلود کردم با دیتا...حالا نوشته دیتا رو بریزید توی android/obb..
من پوشه obb رو خودم ساختم..دیتا با فرمت obb رو هم ریختم توش...ولی بازم اجرا نشد...میگه نمیتونه دیتا رو دانلود کنه..
میشه راهنماییم کنید؟

دوستان من بازی the room رو دانلود کردم با دیتا...حالا نوشته دیتا رو بریزید توی android/obb..
من پوشه obb رو خودم ساختم..دیتا با فرمت obb رو هم ریختم توش...ولی بازم اجرا نشد...میگه نمیتونه دیتا رو دانلود کنه..
میشه راهنماییم کنید؟

یا فایل اشتباه دانلود کردید یا محل اشتباه کپی کردید
توجه کنید که حتما توsdcard باید تو پوشهandroid دنبالobb باشی که معمولا خودش هست
این پیغام وقتی میاد که شما فایل رو اشتباه کپی کردی و بازی فایل دیتا رو پیدا نمیکنه
من خودم این بازی رو از همون سایتی که فکر میکنم شما هم از اونجا دانلود کردین دانلود کردم و به راحتی اجرا شد

کسی برنامه ای میشناسه که باهاش بشه پول بازی هارو زیاد کرد. مثل cheat engien روی pc؟

یه 2تا برنامه دیدم من تو اینترنت
ولی رو نوت 3 من یکیشون اجرا نشد یکیشون هم درست کار نکرد (اصلا نتونستم تست کنم که کار میکنه یا نه)
ولی یه تست میخوای بکن :دی
GameKiller
GameCIH

من ریختم توی حاقظه خود گوشی...توی حافظه sdcard من اصلا پوشه اندروید نداره...فقط پوشه های خودمه...توی حافظه خارجی رو میگین دیگه؟ :(

یه عکس از sdcard داخلی میتونی بگیری ؟

یه 2تا برنامه دیدم من تو اینترنت
ولی رو نوت 3 من یکیشون اجرا نشد یکیشون هم درست کار نکرد (اصلا نتونستم تست کنم که کار میکنه یا نه)
ولی یه تست میخوای بکن :دی
GameKiller
GameCIH

یه عکس از sdcard داخلی میتونی بگیری ؟
راستش عکس بلد نیستم بگیرم...:d
ولی توی حافظه خارجیم..یعنی مموری کارتم اندروید نداره...پوشه اندروید توی حافظه داخلی گوشیم هست

من ریختم توی حاقظه خود گوشی...توی حافظه sdcard من اصلا پوشه اندروید نداره...فقط پوشه های خودمه...توی حافظه خارجی رو میگین دیگه؟ :(
بنظرم باید تو حافظه داخلی بریزی !!! بعدا باید از تو تنظیمات برنامه های نصب شده دیتا بازی مد نظر رو جابجا کنی به کارت sd !!

بله هست ولی گوشیتون حتما باید روت باشه!!خودم از این دو تا استفاده میکنم برای هک بازیها!

Game Guardian

آدرسهای 2 و 4بیتی رو خیلی خوب شناسایی میکنه و براحتی میتونی پول،جون،تیر و غیره رو هک کنی!

gamecih

اینم بدک نیست ولی اگه برای پول و جون و اینجور چیزا میخوای یکم گیج میزنه
برای پول و مهمات بینهات کافیه چند بار عدد مورد نظرت رو سرچ کنی ولی برای جون باید جونتو کم و زیاد کنی و دنبال متغیر هایی باشی که کم و زیاد میشن اینقد اینکارو میکنی تا به آدرس مورد نظرت میرسی و فریزش میکنی بعدش آدرسش رو سیو میکنی تا گم نشه!البته مثل چیت اینجین اینقد پیشرفته نیست که بتونی با دیباگینگ آدرس های متغیر رو هم فریز کنی!!!

امکان نداره شما پوشه اندروید نداشته باشین حتما مسیر رو اشتباه رفتی

دوستان سایفون هم جان به آقای فندق چی تسلیم کرد.:d کسی چیزی نمشناسه؟؟ برای کل سیستم میخوام. مرورگر نباشه.

احساس میکنم نصف امکانات گوشیم بی مصرف شده!!!
یکی از مدیرای apktops گفته بود داریم روش کار میکنیم ولی من چشم آب نمیخوره!!!
برو سوپری سر کوچه یه چیز پی ان بگیر خودتو خلاص کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or