سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

ای بابا از دنیا عقب موندیم که :دی

معلوم نیست حدودا کی برا ایران میدن؟ برا من c6602 هست. بعد فلش بزنم چه چیزاییم میپره؟ مثلا سیو بازیام هم میپره؟ :دی
بهترین رامی که دیدم ماله اسپانیاش بود..خیلی روون بود کلا...تغیییراتم زیاد بوده بیشتر شبیه Z1 شده و بیشتر برنامه هاشو اضافه کردن.کیفیت دوربین و صفحه هم بنظرم بیشتر شده.
میتونی رام C6603 رو فلش بزنی روی گوشیت هیچ مشکلی نداره..اونایی که نسخه LTE)C6603) دارن اگه رام 6602 فلش بزنن 4g شون میپره..بر عکسش اصلا مشکلی نیست.
الان همه رامها فارسی ساپورت میکنند اما اگه منو فارسی یا کیبورد فارسی میخوای باید وایسی رام نسخه خاورمیانه بیاد.
با فلش تولز وقتی میخوای فلش بزنی تو همون جا یک قسمت داره به اسم wipe که 3تا گزینه زیرشه که تیک خورده 3 تاشو برداری هیچ کدوم از برنامه هات و اطلاعاتت نمیپره.بهر جهت یک بکاپ بگیر از اطلاعاتت اگه میخوای..راستی این 4.3 روت نمیشه فعلا.گفتم بدونی :d
لطفا اطلاعات غلط ندید.هیچ ربطی به ایران و ایران نداره.هنوز رام منطقه واسه گوشیتون نيومده...

Sent from my C6903 using Tapatalk
اطلاعات غلط؟شیییب :d
اینکه نسخه 4.3 واسه ایران نیومده یعنی رام رسمی خاورمیانه هنوز منتشر نشده. :)

تو اکسپریا بلاگ بهترین گوشی سال 2013 xperia sp شد!!ولی این سونی خاک بر سر هنوز به خودش زحمت نداده آندروید 4.3 رو براش عرضه کنه!!دروغ پشت دروغ!!!خداوکیلی آدم گوشی چینی بگیره ولی به طرف گوشیهای مضخرف سونی نره!!!
تقریبا یک هفته پیش بود که خبرش اومد نسخه 4.3 رام با بیلد نامبر12.1.A.0.253 تموم شده و به تایید نهایی رسیده و تو این 2 هفته نهایتا آپدیتاش در اختیار مردم قرار میگیره.سونی اتفاقا تو آپدیتا خوب عمل کرده.الان برای Xperia T هم 4.3 دارن عرضه میکنن.بقیم گذاشتن سال دیگه یهو 4.4 بدن واسشون.

آخرین ویرایش:
ای بابا از دنیا عقب موندیم که :biggrin1:

معلوم نیست حدودا کی برا ایران میدن؟ برا من c6602 هست. بعد فلش بزنم چه چیزاییم میپره؟ مثلا سیو بازیام هم میپره؟ :biggrin1:

ن معلوم نیست این رام 4.3 آمریکا مخصوص مدل C6602 هست فلش کن خیلی سریعه وایفای عالی همه چیش توپ :D
دانلود

برای سیو بازیهات باید با برنامه Backup & Restore خود سونی بکاپ بگیری از برنامه ها و بازیهات هم از apk بکاپ میگیره هم از دیتا(نه اون دیتایی ک برای اجرا شدن بازی میریزیا! منظور از دیتا همون مراحلیه ک رفتی)

تو اکسپریا بلاگ بهترین گوشی سال 2013 xperia sp شد!!ولی این سونی خاک بر سر هنوز به خودش زحمت نداده آندروید 4.3 رو براش عرضه کنه!!دروغ پشت دروغ!!!خداوکیلی آدم گوشی چینی بگیره ولی به طرف گوشیهای مضخرف سونی نره!!!

تقریبا یک هفته پیش بود که خبرش اومد نسخه 4.3 رام با بیلد نامبر12.1.A.0.253 تموم شده و به تایید نهایی رسیده و تو این 2 هفته نهایتا آپدیتاش در اختیار مردم قرار میگیره.سونی اتفاقا تو آپدیتا خوب عمل کرده.الان برای Xperia T هم 4.3 دارن عرضه میکنن.بقیم گذاشتن سال دیگه یهو 4.4 بدن واسشون.

من فک کنم برای TX هم تایید بشه (توی ptcrb.com تایید میشه ک الان برای SP,T,V تایید شده)
و بعدش سونی برای 4 تاشون با هم آپدیت بده

دوستان من تاپیک ها رو نگاه کردم عنوان مرتبط با سوالمو پیدا نکردم... امیدوارم که اینجا تاپیک درستی باشه :|

الان دو روزه من هر برنامه ای رو میخوام اجرا کنم یه گیر کوچولو داره! مثلا موقع آهنگ گوش کردن وسطش یه مکث خیلی کوتاه میشه. دلیلش چیه؟ اشکال از کجاس؟ حافظه خالیم زیاد داره! یعنی سنگین نشده...
نمیدونم لازم هست بگم یا نه اندروید نسخه ی 4.1 هست :|

دوستان من تاپیک ها رو نگاه کردم عنوان مرتبط با سوالمو پیدا نکردم... امیدوارم که اینجا تاپیک درستی باشه :|

الان دو روزه من هر برنامه ای رو میخوام اجرا کنم یه گیر کوچولو داره! مثلا موقع آهنگ گوش کردن وسطش یه مکث خیلی کوتاه میشه. دلیلش چیه؟ اشکال از کجاس؟ حافظه خالیم زیاد داره! یعنی سنگین نشده...

یه تسک منیجر نصب کن و کش گوشی رو پاک کن (Clean master پیشنهاد میشه)

میتونی یه پلیر واسش دانلود کنی و ازش استفاده کنی!
Jetaudio رو توصیه میکنم!

یه تسک منیجر نصب کن و کش گوشی رو پاک کن (Clean master پیشنهاد میشه)

نصب کردم کش هم پاک کردم (خیلی کم بود) مشکل هنوزم هست!

میتونی یه پلیر واسش دانلود کنی و ازش استفاده کنی!
Jetaudio رو توصیه میکنم!

خودش که پلیر داره! اصن مشکل اون نیست ، من مثال زدم تو همه ی برنامه ها گیر داره ;)

سلام
دوستان من تازه l9 lg گرفتم ازش راضیم ولی دو سه روز هست که هیچ وای فای رو نمی شناسه
علتش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
گوشی به هیچ عنوان از دستم نیفتاده

Sent from my LG-P768 using Tapatalk

نصب کردم کش هم پاک کردم (خیلی کم بود) مشکل هنوزم هست!

از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و یه ریست فکتوری کنین باید درست بشه
Setting/Backup & Reset/Factory reset/Reset phone

سلام
دوستان من تازه l9 lg گرفتم ازش راضیم ولی دو سه روز هست که هیچ وای فای رو نمی شناسه
علتش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
گوشی به هیچ عنوان از دستم نیفتاده

Sent from my LG-P768 using Tapatalk

اگه آپدیتی براش اومده نصب کنید احتمالا مشکل از رامه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or