سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

نه باو،كليد پاور با ولوم بالارو نگه داشتم سه تا ويبره زد ديگه روشن نشد
نمیدونم این دکمه هارو به چه منظوری گرفتی ولی شما کلید ولوم بالا و پاور رو بگیرید که برگرده اگه برگرد که هیچی و لی اگه برنگشت 2تا مسئلست اگه لوگوی سونی میاد برید و یک رام روش فلش بزنید اوکی میشه وگرنه ببرید برای تعمیر و تعویض...
اگه خواستید خودتون فلشش کنید و اینطوری شده احتمالا بریک شده گوشی و باید بگردید دنبال unbrick کردنش تو نت.

دوستان از کجا میتونم به فایلای دانلودی play store دسترسی پیدا کنم؟

Sent From my Xperia L using tapatalk 4 pro
باید یا Backup بگیرید از برنامه هاتون، و یا با برنامه هایی مثل Bluetooth File Transfer و با استفاده از گزینه Send Applications برنامه هایی که از Playstore نصب کردید رو واسه یکی از دوستانتون (به یک گوشی اندرویدی دیگه) بفرستید، و بعدش دوباره دوستتون فایل apk رو واسه شما بفرسته.
شاید راه های دیگه ای هم باشه، اما من فقط این راه رو بلدم.

بچه ها یه آپدیت اومده برای نوت 3 حدود 113 مگ دانلودش بکنی و آپدیت رو انجام بدی خوبه یا نه؟
دانلود کردن با خود گوشی باعث آسیب رسیدن به گوشی نمیشه ؟
میشه آپدیت رو به وسیله کامپیوتر انجام بدی ؟

بچه ها یه آپدیت اومده برای نوت 3 حدود 113 مگ دانلودش بکنی و آپدیت رو انجام بدی خوبه یا نه؟
دانلود کردن با خود گوشی باعث آسیب رسیدن به گوشی نمیشه ؟

نه هیچ مشکلی نداره.

Sent From my Xperia L using tapatalk 4 pro

باعث بهتر شدن گوشی هم میشه آپدیت ؟

خو آپدیت همیشه چیز خوبیه...اگرک نسخه‌ی جدید سیستم عامل باشه میتونی با نرم‌افزار اُدین بریزیش روی گوشی...ابن کارو با همون نرم‌افزار کیس سامسونگم میشه انجام داد...ولی خب راحتترینش اینه که با خود گوشی بگیریش.گوشیت رو 80% شارژ کن و بزار ک آپدیت بشه.

دوستان من گوشیم رو روت کردم و فونت انگلیسیش رو تغییر دادم حالا وقتی میخوام روشنش کنم بالا نمیاد. روشن میشه ولی بالا نمیاد. چه کنم؟

آخرین ویرایش:
بچه ها شرمنده.
من الان گوشیمو بوت لودرش رو باز کردم.
یه 2 3 ماه پیش هم گوشیمو روت کرده بودم ... ولی الان که گوشیم بعد از بوت کلا پاک شده، دیگه اون دو تا برنامه ی مربوط به روت نیستند ... یعنی گوشیم دیگه روت نیست ؟
باید دوباره روت کنم ...

لطفا سریع پاسخ بدید.

بچه ها من به یه مشکلی برخوردم وقتی میرم که یه چیزی رو دانلود وقتی میزنم روش صفحه نت بسته میشه و مینویسه اینترنتstoped حالا باید چه کار کرد که بتونم دوباره با موبایل دانلود کنم؟

دوستان من گوشیم رو روت کردم و فونت انگلیسیش رو تغییر دادم حالا وقتی میخوام روشنش کنم بالا نمیاد. روشن میشه ولی بالا نمیاد. چه کنم؟
خواهش میکنم دوستان کمک کنید. گوشیم روت بوده. اگه رام رو دوباره فلش کنم مشکلی واسه گوشی پیش میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or