ما پیر شدیم و این 4.3 برای Note 2 نیومد![]()
دوست عزیز اگه میتونی با odin رام جدید بریزی رام 4.3 اومده فعلا برای ایران نیومده ولی برای بقیه مناطق اومده
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ما پیر شدیم و این 4.3 برای Note 2 نیومد![]()
خواهش میکنم دوستان کمک کنید. گوشیم روت بوده. اگه رام رو دوباره فلش کنم مشکلی واسه گوشی پیش میاد؟
دوستان ببخشید فردا میخوام یک اس 4 از یک غریبه بگیرم.چون مدلای چینیش زیاد شده و بعضیاشم واقعا هم از لحاظ بدنه و هم از لحاظ رابط کاربری شبیه گوشی اصلین میخوام راهنماییم کنین واسه اصل بودنش چی رو چک کنم؟؟؟
یه نرم افزارایی بود نصب میکردی مدل cpu و gpu و مدل گوشی رو میداد چی بودن؟؟
من که فلشی سمت بالا نمیبینم:d اگه یکم دقتتون رو بالا ببرید این فلشه در اصل یه خونه هستش:dدرود دوستان یک سوال مبتدیانه
این دکمه ی وسط تو اندروید 4.2 که شبیه یه فلش بالاست بجز رفتن به گوگل چه کار دیگه ای انجام میده ؟:d
من که فلشی سمت بالا نمیبینم:d اگه یکم دقتتون رو بالا ببرید این فلشه در اصل یه خونه هستش:d
![]()
نه خیر کار خاصی هم انجام نمیده اگه نگهش داری میره گوگل سرچ اگر هم یه دفعه بزنیش میره به صفحه Home.
دوستان میس اندرستندینگ شده
کجایی عمو یک هفته پیش برای Z ,ZL,ZR اومد 4.3 :dای بابا دسامبر هم که داره تموم میشه و همچنان 4.3 رو ندادن برا Z![]()
ای بابا از دنیا عقب موندیم کهکجایی عمو یک هفته پیش برای Z ,ZL,ZR اومد 4.3 :d
برو دانلود کن با flashttools نصبش کن یا باید صبر کنی واسه ایران هم بدن.
برای c6602 فعلا سوریش هست و برای c6603 هم اروپا.اگه خواستی فلش بزنی تیکهای wipe رو بردار تا برنامه هات نپرن.